Какво се случи до този час?

От здравното министерство напомниха: Без такса манипулация, когато се ваксинирате при личния лекар.

Хората с увреждания могат да гласуват с придружител, неграмотните - не.

А как ще се подредят партиите и коалициите в бюлетината за вота на 4-ти април, ще разберем до часове.

Маса, ракия и салата. Това са често срещани идеи в коментарите ви днес, по темата за утрешния ни национален празник. "Знам че някои хора мразят да им се казва но трябва - от кухия патриотизъм няма полза. Дава ти същото - куха гордост защото по случайност си се родил тук и се гордееш с нещо което ти не си направил", пише слушател на Podcast новините. Друг пък пита: "Кога ще се научим да правим разлика между Царска Русия и СССР?"

Какво още се случи по въпроса "Само на националния ни празник ли ставаме патриоти?", очаквайте в края на този подкаст.

 

Подробно за темите от деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Най-големи патриоти сме на маса с "приятели", ракия и салата", пише днес слушател на Podcast новините. Друг пък коментира така: "И на 3-ти март вече не съм патриот, защото днес България се развива на две скорости - София и "провинция" и всички живеещи в "провинцията" са втора категория българи."

Има и коментар, който напомня: "Патриотизмът на българина се изразява във високопарно бръщолевене, пъчене на гърди за пред камерата на 3 март, а в останалото време в дебилщина, простащина и мутренски изпълнения."

Това са малка част от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: "Само на националния ни празник ли ставаме патриоти?". До този момент лек превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви и решаваме кога да се обадим.