Сигналът за инцидента е подаден в бургаската полиция в 12.12 часа. На място е бил изпратен екип на жандармерията, но жената е била вече мъртва.

Тялото е извадено от морето от двама служители на "Пожарна безопасност и защита на населението" и е откарано за аутопсия. Свидетели на трагедията са станали мнозина, но никой не е скочил във водата, за да се опита да спаси жената, съобщи местният сайт "Бургас Инфо".

Минути след самоубийството на мостика дойде съпругът на удавницата Никола Коджуклиев, съобщи бургаското електронно издание "E-BURGAS". Възрастният човек разказа, че жена му е била съсипана от това, което се е случило със сина им и почти не излизала от вкъщи.

В края на м.г. 36-годишният Кристиян Коджуклиев бе осъден и излежава в затвора присъда за изнудване и рекет на 40-годишния адвокат от Айтос Венелин Вълчев. По време на делото Коджуклиев се обърна към съда с думите, че иска да се грижи за семейството и за родителите си, тъй като майка му е с инсулт, а баща му Никола освен прекаран инсулт има диабет и клапа на сърцето.
По време на инцидента бащата бил на свиждане на Кристиян, предаде БТА.

Точно на 24 април, но преди 4 години, бомба избухна на първия етаж в жилищна кооперация в централната градска част на Бургас, където живееше под наем Коджуклиев. Нямаше пострадали, а от полицията обявиха, че интереси в престъпния бизнес или финансови затруднения най-вероятно са били причина за взрива.
Месец по-късно приближеният на Митьо Очите бе нападнат и пребит с метални боксове от няколко мъже.