Антоанела и Даниел Беловарски сигнализираха медиите, че видеото от църковния им брак през 2012 г., което качили в YouTube, за да го видят техни близки в чужбина, е част от клип на „Атака". Отскоро той се върти по телевизиите в предизборната кампания.

Не сме почитатели на „Атака" и не членуваме в нито една политическа партия. Не сме давали съгласието си клипът с нашата сватба да се използва за предизборна агитация”, казаха тази сутрин пред Нова телевизия семейство Беловарски.

Съпрузите заявиха, че са много разстроени и се притесняват, че познатите им ще се отдръпнат от тях, защото ще смятат, че са симпатизанти на "Атака". Двамата бяха категорични, че и пари да са им предлагали, никога не биха гласували за тях. 

„Все още търсим кратък път, за да защитим правата си. Съветват ни да заведем дело, тъй като това може да ни вреди дълги години наред”, казаха още те, притеснени как ще изчистят името си.

От "Атака" обясниха, че клипът е правен от фирма, на която са го поръчали, и не носят отговорност. Заявиха обаче, че кадрите ще бъдат премахнати.

Авторът - Николай Никифоров, пък коментира, че това е бил предварителен вариант на видеото.

Хората са в правото си. Става въпрос за техническа грешка. От „Атака” не са виновни”, каза уебдизайнерът и се извини на семейството.

Календарчета с образа на Димитър Бербатов, в които има откровен намек за политическа агитация, пък се разпространяват в Свиленград от няколко дни. На календарчетата е изписан номер 29 - с който ДПС се явява на изборите, задраскан с "Х", като в бюлетина. Долу е изписана датата на вота - 25 май.

От партията заявиха, че знаят за случилото се, но нямат нищо общо.

Автор на календарчетата е свиленградчанин, който се занимава с реклама и пиар. Той обаче твърди, че искал да си направи шега, а номер 29 бил броят на мачовете, изиграни от Бербатов в "Манчестър Юнайтед".