"Някак си не мога да схвана радостта на Станишев, ако наистина тази партия е против сегашното управление. А ако това не се окаже вярно, сиреч Цензурата крепи БСП и ДПС, без дори да е участвала на изборите май месец, и без дори да е съществувала тогава, за всички избиратели ще стане ясно, че на следващите избори, гласувайки за тази партия, всъщност гласуват за ДПС и БСП", писа Борисов.

Той коментира, че в сряда ще стане ясно дали заявилата се като дясноцентристка партия ще крепи правителството на ДПС и БСП "и що за искреност има в думите на техния лидер, че били против това управление".

Кворумът в парламента вече ще зависи от независимите депутати, заяви Сергей Станишев днес. Той обяви за некоректно съюзяването на Румен Йончев с Николай Бареков. Лидерът на БСП коментира на пресконференция информацията от партията на Бареков "България без цензура", че вече разполага с двама действащи депутати - напусналият ГЕРБ Светлин Танчев и отцепилият се от Коалиция за България Румен Йончев.

От новата политическа формация се похвалиха, че вече те държат кворума в Народното събрание с двамата депутати, а не "Атака".

КРЪСТОСАН ОГЪН: Борисов срещу Станишев

АНКЕТА: Очаквате ли Бареков да отцепи още депутати?