Днес в Министерски съвет се състоя среща с народните представители от ВМРО във връзка с зачестилите случаи на циганска агресия срещу служители на МВР и Министерство на отбраната, съобщиха от ВМРО. На срещата присъстваха Ангел Джамбазки, Александър Сиди, доц. д-р Милен Михов, Юлиан Ангелов, Красимир Богданов, Атанас Стоянов, както и заместник-министърът на правосъдието от квотата на ВМРО проф. Николай Проданов.

"Вчера след поредното циганско меле в Куклен, при което пострадаха двама полицаи и беше счупена патрулна кола, ние -Патриотите от ВМРО, отново поискахме спешното приемане на Концепцията срещу циганизацията, предложена от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и лидер на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов. Отново поискахме служителите на реда да получат неприкосновеност и настояхме внесените в НС законопроекти за неизбежната отбрана, а именно отпадането на бързото производство за тежки престъпления, отпадането на "споразуменията" с Прокуратурата и повишаване на наказанията за маловажни кражби да бъдат придвижени и гласувани в спешен порядък. Бяха обсъдени проектите за модернизация на армията", заявиха от ВМРО.

Всички тези теми бяха подробно представени и обсъдени с министър-председателя Бойко Борисов, гласи съобщението на патриотите.