"Снощи за първи път гледах клиповете им – голям срам е било, голям смях. Някакви боксьорчета си бият крошета. Станишев не знам дали вече се изявява като боксьор. Такъв срам, такова падение на БСП не съм си представял, че един ден може да дойде", заяви пред журналисти Борисов, цитиран от „Фокус”.

В клипа, на фона на двама боксьори - в червен и син екип, коментатор в костюм разпалено говори с микрофон:

"Включваме се пряко от напрегната среща ГЕРБ-БСП в Евротурнир 2014. ГЕРБ прилага тактика на бюджетни икономии, съкращения, стягане на коланите. Социалистът е с ляв гард - увеличаване на заплатите и пенсиите. Ето - ГЕРБ атакува с познатото - пари за магистралите, не за хората. Контраудар на червените с намаляване на безработицата и да - това е нокаут! Социалното винаги побеждава!"

БСП има и още два подобни клипа, но там състезанията са по шах и фехтовка.

В началото на кампанията от партията обявиха каква е идеята - че големият сблъсък на тези избори е между ПЕС и ЕНП, а в България - между ГЕРБ и БСП.

Клиповете вече се излъчват по телевизиите и не са достъпни. Те са снимани във фитнес комплекс в София за една нощ.

"Претендентът за „европейски” лидер Станишев отново показа балкански нрави и селяния, като направи клипове за стотици хиляди левове с черен пиар срещу ГЕРБ", коментира още тогава Бойко Борисов във Фейсбук.

АНКЕТА: За кого ще гласувате на Евроизборите?