От 8 януари 2014 г. до 1 март 2014 г. се предвиждат следните промени в движението във връзка със следващия етап от изграждането на кръстовището на две нива при Семинарията и одобрените проекти:

Променят се маршрутите на автобусни линии №№ 67 и 88. Изместват се спирки и на автобус № 120.

Автобусна линия № 67 се движи от кв.„Симеоново” по маршрута си и се скъсява до кръговото на бул. „Пейо К. Яворов и бул.„Драган Цанков и обратно по маршрута си;

Автобусна линия № 88 – от ж.к. „Дружба 2 по маршрута си до кръстовището на бул. „Пейо К. Яворов” и ул.„Стоян Михайловски”, направо до Семинарията, наляво по бул. „Джеймс Баучър”, наляво по бул. „Черни връх”, наляво по ул. „Сребърна” до Зоопарк София - двупосочно по маршрута.

- маршрутът на трамвайна линия № 18 остава скъсен до пл. „Журналист”.

Разкрива се временна автобусна спирка пл. "Велчова завера" по маршрута на автобус № 88 след пешеходната пътека на площада от страната на трамвайното трасе в посока „Зоопарк София”.

Изместват се спирките по маршрутите на автобусни линии №№ 88 и 120, като спирка „Ул. Стоян Михайловски” на бул. „Никола Вапцаров” преди ул. „Стоян Михайловски” за автобус № 120 в посока ж.к. „Левски Г” се закрива.

Автобусите ще спират на временни спирки както следва:
  • автобусна линия № 88 – на ул. „Стоян Михайловски” на 50 метра след кръстовището с бул.„П.К.Яворов” в посока ж.к.”Дружба 2”.
  • автобусна линия № 120 – на бул. „П. К. Яворов” след кръстовището с ул. „Стоян Михайловски”.
  • спирка „Ул. Стоян Михайловски” на бул. „Никола Вапцаров” след ул. „Стоян Михайловски” за автобусни линии №№ 98 и 120 в посока съответно Зоопарка и с. „Железница” се измества 100 метра напред.
Автобусите от линия 88 ще спират на всички съществуващи трамвайни и автобусни спирки по временния маршрут.