Това показва справка с онлайн платформата aktiven.bg, която дава възможност на жителите и гостите на града да сигнализират за различен тип нередности до местната управа, съобщава Moreto.net.

В едното от оплакванията си активният гражданин пише за проблеми с тротоарната настилка преди кръстовището на бул. „Княз Борис I” и ул. „Македония“, посока към „Севастопол“.

В други случаи, по думите му, се касае за пропадане на асфалтова настилка на бул. „Цар Освободител“ между ул. „Вяра“ и бул. „Република“.

Сходен е проблемът и по булеварда до блок 122 в квартал „Младост“.

Варненецът се жалва още за неравности по настилката по бул. „Цар Освободител“ - преди светофара на кръстовището с ул. „Отец Паисий“.

Не един от сигналите е за улиците около стадион „Спартак“.

Според варненеца строителни машини са разбили плочки и антипаркинг колчета при доставка на материали по протежението на ул. „Кирил Шиваров“. Повреден тротоар е отчел и в района на Факултета по дентална медицина, както и до детска градина на ул. „Дойран“.

Въпросният потребител далеч не се е ограничил само със сигналите, подадени на 30-ти май. Оплаквания той е входирал периодично през целия месец май.