Коментари - През границата на САЩ с iPad вместо паспорт | IT.dir.bg
назад

През границата на САЩ с iPad вместо паспорт

Канадец, който забравил паспорта си, заяви, че е успял да премине границата със САЩ, използвайки копие от документа, сканирано на iPad-а му.

Обратно в новината

Коментари - През границата на САЩ с iPad вместо паспорт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпа реклама.

истина е!! аз платих сас снимана 100$ банкнота :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"шофьорската му книжка" е документ в САЩ. това първо. Второ, за няколко минути тоя пич може да звънне до канадските си колеги. Трето, хайде стига с тези глупави реклами. Хром бил супер, Ipad - направо чудеса прави... а Кашпировски лекуваше по телевизията, при това черно бяла...

То ще стане като с електронния билет. Нали всички сме в регистър със снимка и отпечатъци. Защо ми е да нося документ, ако по името ще може да ми излизат данните в тяхната система.

След този случай всеки трябва да си купи iPad.

То даже и от сканирани документи няма да има нужда съвсем скоро. Като ни зашият по един чип за идентификация (като на кучетата) и няма да има начин да си ги забравяме. А по чипа веднага ще излиза на екрана на служителя пълната информация за нас, барабар с 3д изображение. То документите са отжевлица вече.

И това, което го предлагаш е отживелица. На излизане от UK минаваш покрай една камера. Не ти гледат документи и прочие.

По-тъжното е, че сами ще си го поискат хората така се води пропагандата. И ще са доволни от това .