Коментари - Споделянето на файлове стана религия | IT.dir.bg
назад

Споделянето на файлове стана религия

Църквата на копирианството е постигнала да бъде призната за официална религия в Швеция. Тази религия смята за свещени командите CTRL + C и CTRL + V /копиране и поставяне/ и приема, че да копираш и да споделяш информация е "най-добро и най-красивото" на този свят.

Обратно в новината

Коментари - Споделянето на файлове стана религия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И появи се Лукавия под формата на BSoD и рече: - Инсталирай си легален софтуер и Аз вче няма да те безпокоя. И послуша го мирянина беден и изръси се със солидна сума и закупи си софтуер лъскав и красив. И откри той че жертва е на сатанинска измама и горко взе да плаче и да се вайка. Повика на помощ controll, alt и светият del, но не помогна и тази молитва и принуден бе мирянина да изтръгне щепсела от контакта. Затова чеда Мои не пожелавайте софтуера на Луцифера Гейтс и ще пребъдете в моето царство. И блаженни ще бъдете Вие огрени от моите икони и таскбарове и най вече от светата Конзола. Амин!

controll, alt и светия del ...амин

Не знаех че съм pелигиозен фанатик;)

Поне лесно ще открием Кивота...или е в папката My documents или в Downloads. В краен случай...ползваме молебена Search!

Crusades and Jihad free!

В името на торента, мулето и DHT, амин!

Да се свети вовеки името на Свети Сейв Ас, Копи Файл, Даунлоуд уит Уторрент. Да не си забравяш потребителското име и паролата за Замундааа. Да не поглеждаш коефициента на ближния си. Да не му пожелаваш среща с Явор Колееееееев.

Да се копира имато ти! Да пребъде пин-а ти! :D

Ми то за някой хора Ctrl+V е единствения начин да го сложат на някого.

За теб например е така

Сега остава да отлъчат ГДБОП и да го пратят в ада!

Алилуя!!!