Коментари - Лунен минерал бе открит на Земята | IT.dir.bg
назад

Лунен минерал бе открит на Земята

Минералът, донесен на Земята от първите покорители на Луната, който дълго се считаше за уникален и характерен единствено за лунната повърхност, бе открит в австралийски скали на повече от милиард години, съобщиха учени.

Обратно в новината

Коментари - Лунен минерал бе открит на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

били ходили на луната хаха!пак се изложиха великите хамериканци

Ето повече информация за "новия " минерал, описан през 1972 год. link

И Юрий Гагарин не е летял в космоса, и совалката обикаля около плажа на Флорида, и телескопа Хъбъл е на един връг в Скалистите планини и спътниците са каруци с по двама "роми" обикалящи околовръстното...блажени са заблудените.

Абе има огромна разлика между тва да обикаляш около Земята на 100-500 км височина, друго си е 400 хиляди км. С приземяването и излитането оттам. А да, едно от парчетата лунен камък дарено на кой музей беше, се оказало дърво. Скандала бързо беше потулен с извинение от страна на НАСА, че се получила грешка.

Айде, пак конспирации. Луната да не е от друга вселена, че да има различни минерали? Ако съм ви разбрал правилно, американците са решили да намерят минерал дето се среща адски рядко на земята и да обяват, че е от луната? Яко. :) Никой за нищо не може да ви излъже вас, всичко ви е ясно и всичко знаете :)

прост народ, слаба държава!

ИЗМИШЛЬОТИНА Е, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА СТЪПИЛИ НА ЛУНАТА. НАДЯВАЛИ СА СЕ, ДА НЕ ОТКРИЯТ КАМЪКА ОБЯВЕН ЗА ЛУНЕН, ХА-ХА-ХА, ТОВА, КОЕТО ПИСАХА И ОПРОВЕРГАХА НАУЧНО ЛЪЖАТА ЗА КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА ВЕЧЕ СЕ ПОТВЪРЖДАВА. СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ И ДРУГИ ИСТИНИ....

Още едно доказателство че никой не е ходил на Луната. Тия камъни, дето уж са ги донесли, са си били тук.

Колко неща считани за невъзможни и неоткриваеми ще бъдат най-нормални след 100-200 години.