Коментари - Робот се научи да ползва асансьор | IT.dir.bg
назад

Робот се научи да ползва асансьор

Екип от учени успяха да научат робот да се изкачва самостоятелно по стълби.

Обратно в новината

Коментари - Робот се научи да ползва асансьор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие малоумниците от Дир май сте забравили да сложите видеото.

видеото кърти Дирнически тикви...

Ами ако развие клаустрофобия.

Роботът можеше да се научи да използва асансьор ако имаше свободна воля и осъзнаваше какво е той, какви са нуждите му, какво е асансьор, как функционира и дали може да му бъде полезен за неговите нужди. Останалото е изкуствено зрение, координация на движенията и баланс. След което трябва да оцени дали мястото на което е спрял аснсьора след като го е подкарал е точното място на което е искал да отиде. Изобщо тази работа е невъзможна за неинителигентни несъзнателни роботи (мобилни компютри). Ако предварително се програмират да правят това упражнение ще го направят без осмислят какво правят и къде отиват.

Се научи или го научиха чрез програмиране.....Гогов, малоумни ми прЕателю, разбирам че са те тикнали в дира по комунистическа линия да пишеш небивалици за Ай Ти раздела, но сякаш е по-добре за тебе а и за нас да си идеш на село и да си пасеш овцете, пък и с дядоти чакъров ще си говорите сладко на чашка колко беше велик бай тошо....

Никога не унижавай човек, което е равносилно на убийство, защото така посягаш на личността му, а в човека обитава оживотворяващият дух на Господа. Имай милост за да ти се покаже милост. Не съди за да не бъдеш съден.

Ами, ако този човек се е гаврил с майка ти (или с детето ти) и после малко го е поУбил?! Пак ли същото ще кажеш БЕ ВЯРВЩ ИНДИВИД?!

да ви имам видеото

"Робот се научи да ползва асансьор" ако заглавието е вярно, то това е супер сензация, но ме съмнява а е истина. т.е. за да се научи сам робота да ползва асансьора, това значи, че заложения му ИИ е успял сам да разучи ползването на асансьора и да го осъществи, което много ме съмнява. По-скоро инженерите разработчици са го инструктирали да ползва асансьора, което е коренно различно, от това, което пише в заглавието.