Коментари - САЩ изгубиха шпионския си сателит | IT.dir.bg
назад

САЩ изгубиха шпионския си сателит

Вчера SpaceX изстреля шпионски сателит или "секретен товар" на американското правителство. Той обаче не е достигнал орбитата си и се смята за изгубен.

Обратно в новината

Коментари - САЩ изгубиха шпионския си сателит | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е секретна мисия никой няма да бие тъпан при изстрелването ! А може и някой да е "изпържил" профилактично самия сателит в момента на пускането му. 2-3 държави имат този потенциал.

До САЩ, НАСА, НАСраСА, Илон Мъск, Найлон Мъск и всички заинтересовани - Ще ви качим товари, сателити и каквито маймуни пожелаете в космоса и деца ще ви направим по-евтино и от руснаците. Заповядайте на преговори.

Пак фейк нюз ! Това не е шпионски сателит. Това е на Мъск тесла роудстъра !

Срещнали са се с някой руски, секретен, изгубен сателит, запили са се, на американския му е прилошало и руския е тръгнал да го изпрати до белия дом. Ще го намерят.

Кефи ме как хората, на които 90% от пътищата им са кални и най-продаваната обувка в страната им е гумения ботуш за кал се присмиват на други и им викат кравари и памперси и какво ли не. То всъщност от руснаци не съм ги чул тези епитети, само русолфилите в България са по-католици от папата.

като е пълно с фенове на краварите как да не газим в кал??

Абе не знам тия кравари като са толкова зле, от нищо не разбират, само се насират и са пред фалит, защо не вземат да капитулират безусловно пред Могучая и да станат една руска губерния та тогава и науката да им е наука и армията армия и заплатите високи и изобщо да заживеят като нормални богати сибирски хора най-накрая.

Изгубен, ама друг път. Доста добър начин да си скриеш шпионския сателит - като кажеш, че е изгубен :)

гениален си бате.. защо вобще да казваш за спионски сателит тогава? Можеше и не шпионски сателит да изгубиш, а не сега всички да го търсят :)

Единственото официално изявление от САЩ е, че засега всички данни показват, че всичко е сработило успешно. Някакви си лица пожелали анонимност били казали, че е изгубен сателита??? Малко фейк нюз ми идва.

Няма фейк нюз бате, кравари като се занимават с наука така става..

Дада е пенясал от сутринта,има хапчета за кръвно бе мицифая

Я не подценявайте резултата, ракетата все пак е излетяла и втората степен се е задействала. Браво Илон, браво Мъск.

Ми да си ги праща празни, бре! Що харчи на хората парите да им троши съпото оборудване?

да скриеш нещо е да обявиш, че си го загубил.

Особено като искаш да си скриеш поредното осиране! ФАКТ!

НаАКаният 47, само руснаците крият осирания, другите крият възможности.

Дам, преди 89-та точно така беше с провалите на източния блок.

Айде не на нас моля. Ако нещо секретно наистина отива горе, то ние тук сме последните, които ще разберат за него. Това е или зверска застрахователна измама или дезинформационна кампания на ЦРУ.

Никоя държавна агенция в САЩ не е заявила собственост върху Зума. Говорител на Националната разузнавателна служба, която е собственик на класифицирания от правителството шпионажен сателитен флот, потвърди че Зума не принадлежи към тази агенция.

голеММа работа били изгубили на околоземна орбита, мнооого важно те преди 50 години бяха и на окололунна орбита по филмите.

Е, ще търсят саботажи, ще правят разследвания, ще поскачат като ракетни скакалци, а след 50-тина години може и да успеят да се научат да изкарват "секретни товари" в орбита с иновативната си ракета, хехе! А дотогава - знаете кого да търсите за работещи космически програми! Наздраве с една космически студена водка и "Земля в илюминаторе"!

Няма да разследват. А китайците гръмнаха 2- ракети миналата година, руснаците 1, а на друга загубиха 8 сателита. Та не се сещам коя е тази работеща космическа програма. От друга страна за един шпионски сателит е най-добре да се води "разбил се".

А американците колко гръмнаха? Или не е удобно да се казва?

А колко загинали имат краварите? Двуцифрен брой. Не, че е лошо де

Не се ли сещаш! А! Ами звънни в МКС да се светнеш! Питай и краварите, те ще ти кажат чия космическа програма използват от години! А краварите няма нужда да "водят" спътници разбити, те чудесно си ги разбиват реално! Ако искаха да го скрият, нямаше на първо място да обявяват, че го изстрелват! ФАКТ!

Е ще се научат, рано или късно, важното е да опитват.:)