Коментари - Анонимните: US компания пази сайтовете на ИДИЛ | IT.dir.bg
назад

Анонимните: US компания пази сайтовете на ИДИЛ

Хактивистите от Anonymous обвиниха, че американската компания "CloudFlare" предоставя киберзащита на сайтовете на Ислямска държава.

Обратно в новината

Коментари - Анонимните: US компания пази сайтовете на ИДИЛ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Турция търгува с тях. То вече и на децата стана ясно. Скоро като падне Либия, ще видим кой ще спира интелектуалната маса от инженери и ядрени физици, към Европа.

поUS

Цирка се върти - даже черен клоун има ...

Нормално, създателя се грижи за рожбите си!

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ...

На едно популярно ниво блокирането или проникването в защитен добре сам по себе си сайт сайт през CludFlare е по-сложничко. На ниво АНС пък е елементарно, но те не искат. Така са им казали Израелците-ционисти. На едно друго ниво пък и АНС могат да гризнат зелен хайвер ако хакерите са се рутирали на случаен принцип през хакнати акаунти + TOR(dark www)+подобрен-хакнат линукс като (Tails) върху екраниран компютър с хардуерно кодирана клавиатура или без + през собствен нестандартен крипто софтуер+с активно използване на оптики и хакнати WiFi и не на последно място със хакнат и орязан tcp stek/crypt lib i www demon. Които разбира от компютри и кибер сигурност ще ме разбере и знае, че за всичко има начин, но в този случай иде реч за прикриване на свой хора-джихадисти.

Тегли Keep от GooglePlay и го настрой да ти напомня за хапчетата

Тука почти всички коментиращи (вкл. и написалия статията) не знаят какво е content delivery network и защита от DDOS.

Ах тоз лош США беее. За сметка на това добрия чичко Путлер от добрата РуSSия открива джамии и праща ченци-наемници да колят православни християни в Украйна.

и да се напъва човек, трудно би изрл подобна глупост, но на природно-тъпите им идва някак си естествено и без излишни усилия...

Той просто заработва човека. Темата е Путин, тарифата, 20 ст. на пост.

в интернет няма непроследими неща стига да знаеш админската парола. А за тая цел има съответните служби.

Абе, тука не можеш да наречеш "ром" с истинското му име, обаче, ислямистките сайтове, такова-онакова, ала-бала. А, фейсбук блокира немските сайтове за отпор срещу "бежанците".

Тези които се занимават с DDoS атаки не са никакви хакери, на кривия ... космите му пречат, ебаси смешните хакери. А що се отнася до нелепото твърдение, че CloudFlare пази сайтове на терористи, те просто си вършат работата, все едно да кажете, интернет дава свобода на словото на терористите или майкрософт им дава операционната система или линункс. Ми да им намерят сървърите и да ги конфискуват.

CloudFlare имат милиони клиенти. Как да контролират съдържанието на всеки сайт? Особено, ако сайта е на джигитайски???

Изкажи се на "джигитайски" "антисемитски" и ще видиш как.

Мислиш ли, че тези 37 сайта на ИД са се изказали ласкаво за Израел, евреите и т.н. Ставате смешни с тези конспирации :)

Да се оплачат на CloudFlare и да посочат домейните. Това са онлайн услуги и всеки може да ги ползва. Както е споменато надолу и ЦИК - то си го пише - Server: cloudflare-nginx . В процеса хора от тяхна страна не участват сигурно, а е автоматизиран. Вече ако се оплачат и не ги махнат е проблем.

Абе недей така ще вземат верно да ги махнат и тогава това борба с тероризма, криза, бежанци, всичко ще иде по дяволите. Помисли и за организаторите все пак.

CloudFlare не успя да спаси сайтовете на ЦИК и МВР от кибератаката от Москва. A aнонимните да не циврят като бити пе'ераси, а да се напънат малко - да цъкат там F5 на експлорера, белким падне сайта.

Добре, че ЦРУ изобрети Интернет, че да има къде рубладжийските собачки на кагебейския трол да лаят по цял ден дебилна пропаганда.

Кога ти сложиха чипа бре?!?! Май си вътрешен човек при ТЯХ. (онези - дето слагат чипове за да наблюдават зомбитата си).

САЩ са закъснели почти век с идеите на Ленин, за изнесената зад граница отбрана, с износа на революции, с износа на проблеми по света, за които те самите - САЩ нямат решение.

Арабската пролет се премести в Европа ! Страните от ЕС са в трагичната позиция на безправни васали на големия паразит САЩ . Единна Европа не съществува. Засега тя е само средство за САЩ да съберат всички европейски страни в една група - ЕС и да ги подгонят накъдето искат. Как ли ? То се знае ! Компроматите и заплахата за личната сигурност са в основата на шантажирането на всички европейски високопоставени чиновници. Без унищожителен компромат нито един от висшите европейски чиновници няма да заеме пост. Така,че в лицето на Меркел,Юнкер,Оланд и другите "големи" от Брюксел виждайте само едно: ПРЕДАТЕЛИ И ГРОБОКОПАЧИ НА ЕС !!!

Е ми щом са съдействали за атака, терор и убийства на русо летище, за Обонговците те са герои, а щом и помагат на главорезите от ИД те все едно защитават националната сигурност на САЩ.

Анонимните да съсипят тая компания, да я ЗАЛИЧАТ ЗАВИНАГИ!! И ВСИЧКИ ОСТАОНАЛИ АВЕРИ НА ИД СЪЩО!!

Нормално е. Родителят пази отрочето си. При толкова вложени пари

Това е масова услуга, достъпна за всеки. И баба Пена може да си я пазарува. Нормално е да не се следят конкретните дейности на потребителите. Все едно да обвиниш Гугъл, че предоставя пощенски услуги на ИД, щото членове на ИД ползват gmail...

Да, сипвайте повече минуси, неграмотници.. Ето и услугата, току виж и вашите сайтове имат нужда от нея... https://link

И разпространението на дрога е услуга. Ако знаеш колко си тъп ще се самоубиеш.

Значи форумите не може да пишеш каквото си искаш в медиите и се модерират, но щом ислямска държава плаща, форумите им може и да не се модерират. А сайтовете на пайрътс бей може да се блек аутват и гонят откъде ли не, но щом е за тероризъм може не просто да висят онлайн, а и да ги протеционират. Значи някой има полза от тях, иначе и САЩ и ЕС трябваше да са ги блекаутнали до сега и да не са видими онлайн.

Много тъпи сте това путлерастите. Модератори назначават собствениците на сайта, а някой друг.

Ко?Нье!

Бас хващам, че ако предоствят доказателствата на прокуратурата в Калифорния ще има резултат и разследване срещу CloudFlare. Интересното е анонимчетата защо не предоставят нищо, а пак само лаят? Май е поредната анти САЩ пропаганда, част от хибридната война на Русия и Китай срещу злия капитализъм.

Интересното е, че Ананимус получават подобна "закрила" от тази фирма при атаки от ФБР.