назад

Британка имплантира над 50 чипа в тялото си

19:02 | 16 септември 2021 | Редактор: Стоян Гогов 58 13352

Коментари 58

Пътят към Ада е постлан с добри намерения. Нищо не е така, както изглежда. Ако знаете какво ви очаква....

"Аноним описва себе си като безполов и модифициращ себе си трансхуманист" - без да си няма хал-хабер какво е това и какво е той/тя/то всъщност. Ами като няма какво да прави. Преди време, помня, един запали Рим, друг Атина. Освен това "безполов трансхуманист' е в мъжки род...

Опасни игри... Човекът е достигнал технологично способностите на Господ, влизайки в ролята на Създател. Но едва ли това, което ще се роди в следствие на познанието и способностите му ще е съвършено... Точно, както и ние не сме съвършени. Не случайно е написано, че Човек е създаден по образ и подобие и просто се явява образ на Създателя си, който явно също не е съвършен...;-)

Сестрата от Якудза да не й изреже лапата за тоя кредитен чип ! ! ! Безполов хай хоу !

И когато всички планове на Мъск и др.под. станат съвсем реалност (за мен, извратена), всичко ще свърши! Живият живот вече няма да е съвсем ЖИВ!! Това е моето мнение! :(

Тази с толкова чипове е поне 500 "коня"

Най първо е трабвало да си имплантира малко мозък, от свиня за препоръчване

Сигурно има имплантиран електронен брояч на путката и дупето, и спектромер да знае колко я ебът, колко пикае и колко и какво сере

Пази Боже от трансхуманисти!!!

от едноименния филм...

Вероятно скоро ще има нужда от устройство за да спре неконтролируемото изтичането на информация от тялото. Нарича се памперс.

Луд умора няма. !!

Просто е пациент на клиниката.

Станала ли е Убава като Джасинда Ардерн?!

води хроничното сексуално незадоволяване...

Незнам дали някой забелязва,че малко по малко започват да налагат реклами с негри. Все повече лилави ще идват на наша територия. Просто искат хората да свикват с тях . Динкооооууу къде си. И на тебе ли платиха да мъчиш

Аз пък като видя продукт предназначен за България, но с чужденци, не го пазарувам. Щом не са се постарали да показват българи в рекламата си и са сложили някакви евтини шаблонни клипове, значи толкова са вложили и в продукта който предлагат. Трябва да има данък за компании, предлагащи пропаганда която иска да замести нашите ценности! Ей сега тоз траверс какво го пишат, сякаш е от значение че бил чипосан. Който има нужда от такива хора, знае къде да ги намери. За нормалните хора не е нужно да се показват болести. Все едно някой да има заболяване на черният дроб и да го показват по новините щото бил болен човека - оставете го да си страда сам, не публично ...

Аз виждам само една грозна лесбийка ...

А като е в цикъл, ще мига ли цялата в червено?,

А я познавам ногу уруде, дека получават факсове.

Много подвеждаща снимка към статията. Гледаш и си викаш "Брей, колко сюреалистично красива и секси е!". Скролнеш надолу и виждаш някаква депресантка с мътен поглед , излязла като от филма "Семейство Адамс" На Чичо Фестър гаджето с раирана блузка

Няма да й откраднат картата, само ще й отрежат пръста... Абе... много мъка...

Тази като я гледам, направо я съжалявам, ама не много. Същата бездушна физиономия като на нашите порно кукли със силиконите и ботоксите. Разликата е, че нашите комплексарки лекуват психическите си проблеми с външни корекции, а тази се коригира с външни добавки. И в двата случая, щастието е химера, а проблемите са повърхностно "решени". И в двата случая, наблюдаваме опот за предизвикване на внимание, поради отчайваща безличност.

И вероятно търси истинския мъж. Да си сложи на путката ПОС терминал четец.

Ювал Ноа Харари!!

Де да можеха да имплантират мозък!

Другият път като прочетете за опитите на Мъск да знаете - има нации за които такова нещо е много много много спешно необходимо.

А колко много са се самоубили в днешния ден? И те ли да са ни за пример или за размисъл - дали да не пробваме и ние? Пак ли ни "открехвате" прозореца на Овертон?!

Като нямаше до днешна дата кой да "имплантира" 50 у-я в дамата, така ще е. Грозновта, не грозновата - не е сапун, та да се изтърка оная ни работа. На жена в нужда не се отказва. Иначе идва трансхуманизмът - вибратори, краставици, мишки, чипове...

Чипове, които препрограмират част от мозъка срещу депресия и зависимости.... Ще създават по изкуствен начин усещане за щастие или? Симулация? Депресията и зависимостите се лекуват с приятели, любим човек, топлота, обич, разбирателство. Всичко останало ми е извратено. Не благодаря.

Това си е медицински проблем, който се лекува само от психиатър с антидепресанти и успокоителни. Биохимия, бре!

И така става, ама чипове, препрограмиране на мозъка... Това е лудост и Мъск е маниак-психопат. Ако не ме лъжат познанията, мозъкът е един от най-непроучените органи и този него иска да чипира. Е, де.

Що се изхождаш по темата? Депресията е болест, медицинско състояние, не настроение или характер. Със същия успех можеш да кажеш, че диабетиците са хора, които са яли много сладко.

Ех ако беше жив Ницше....

Ама за такива глупости що се дава такава трибуна изобщо? И какво се постигна в крайна сметка след имплантираните чипове? Едно голямо нищо! Едно време на четвърти километър с много високо напрежение такива киборги ги лекуваха и след това всички чипове им се изпаряваха от главите ама заради Евро атлантически ценности забраниха тия доказано работещи методи! И тоя мъск е крайно време да порасне вече, на тия години тия глупости да ги говори не върви.

Ваксъри на бъдещето... Безсмъртници!

Според Румен шпаклата ако си сложи ваксина ще има още един чип .

Е как бре Българина вижда чипове във ваксините, хахаха Пази Боже колко неграмотни има по тая земя.

Това нагледно показва,как човек би се превърнал в киборг и изгубил душата си! Това иска самият Дявол,всички да се превърнем чрез технологиите в нечовеци,да изгубим всичко човешко в себе си и най вече съвестта си,да сме повече машини,от колкото хора,да сме различно от това,което създаде Бог... Трансхуманизъм = Сатанизъм! Вместо хората да стават по духовни с напредъка на технологиите,те да стават по безчовечни и бездушни,това надявам се да не се случи..

Бе, не може всички да се реем по облаците от щастие. Масата от хора сме си първични. И колкото и технологии да има, който иска и има желание може да става будистки монах или да ходи на Езерата да разсъждава върху проблемите на Вселената. Няма лошо. Но масата си има първични потребности. Така е устроен света.

Радвам се да видя, че с повечето колеги мислим еднакво!

Ето нагледния пример как човекът сам погубва себе си, унищожавайки най-ценното нещо, което притежава, а именно човекът и човешките качества в себе си. Вятърничави малоумници като Илън Мъск, които не си дават сметка, че едно от прекрасните неща в този живот е, че не знаем кога ще свърши и това е стимул да живеем пълноценно всеки ден ще ни доведат до един изкуствен вечен живот сред едни и същи хора, които предлагат едно и също. Бога ми, тази лудост трябва рязко да спре. Предлагат "идеален живот", в който всичко се получава наготово, което обезсмисля функциите на мозъка ни и използването му, защото всичко е предварително програмирано. Живот без проблеми, който всъщност е едно безсмислено съществуване.

Сега да имплантира и два пича и ще се почувства по-добре. Явно някоя дъска и хлопа и трябва някой да и я зачука.

Usb четеца сигурно си го е имплантирала между краката, за да може да вкарва и да изкарва флашката колкото си иска.

ПЗавършена кукувица. Като й гледам снимката - не е особено щастлива в живота си

Тая като излезла от Аватара!

а родните чалгарки си имплантират силикон..баси разликата

Ама с 2 импланта си оправят живота, а тази чипове, четци, антени, памети и виж на какво мяза...

Искам да виждам хора,а не такива изроди

Та като сте почнали темата - вземете я изкарайте новия секс символ и образец за подражание! Добре работите, геносе, нон стоп, Гьобелс би умрял от завист. Сутринта - почваме с ваксинацията на бебета, та до сега...

Хах, с колко ваксини се набоде!!?! Абе вие усещате ли как тая рабтоа с чиповете във ваксините май още малко и ще се окаже единственото вярно нещо, което някой някога е казвал за тях?!?! Вие не знам, ама аз много ясно го виждам как ще стане!!!

“Неин приятел, студент по медицина, прави разреза в Лепт поставя сама първия чип.” Ето заради такива изречения, мили деца, в мрежата вече има понятието “Гоговизъм”.

При Файзър ваксината са поне 10 пъти повече!

Малко ми се видят...

Към новината