Коментари - CAT представи 2 нови смартфона | IT.dir.bg
назад

CAT представи 2 нови смартфона

CAT анонсира две нови устройства в средния сегмент, които отново осигуряват повишена здравина на корпуса, но на по-достъпна цена.

Обратно в новината

Коментари - CAT представи 2 нови смартфона | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този телефон макар и с бъфчгав Андроид има една страхотна функция, която другите нямат. За всички, които го псуете дерзайте и четете. После ще разберете защо е толкова скъп и ще си биете кратуните у дирека.

И коя е тази функция ?

Термокамера.

Да, наистина е смешно. Телефон със същите данни, струва 100$!.......UHANS NOTE4! +мек пластмасов предпазител отзад и допълнително стъкло за екрана!

Тези телефони са ташак работа!

за всеки който раглежда CAT за телефони, препоръчвам коя да е друга марка + удароустойчив калъф. или си земете евтин телефон, който да не ви е яд да счупите.

Все едно да си купиш кола и след това да и търсиш ламарини. :) Аз за 200лв си купих телефон с абсолютно същите показатели. Дори и руски GPS сигнали приема. Що ми е да купувам скъпи играчки, които не си струват парите по никой начин.

какво да ти кажа, за мен лично парите не са проблем, проблем ми е какво получавам като ми обещаят че не се чупи, очаквам да не се чупи

Мразя андроид но обувки на caterpillar съм имал мога да кажа че са били най най най удобни и здрави от всички други световни марки. За телефон само огризката и нищо друго 5s е най здрав но му е малка - дисплея

Изпуснат от един метър - от джоб на ризата при навеждане, дигитайзерът се спука през средата. Егати устойчивия тел.

CAT са абсолютно разочарование. Само с "бачакаторски" дизайн не става...