Коментари - Супермасивна черна дупка поглъща галактика | IT.dir.bg
назад

Супермасивна черна дупка поглъща галактика

Японски астрономи наблюдаваха как супермасивна черна дупка поглъща газовете на галактика-поничка с впечатляващи размери - 40 милиона светлинни години.

Обратно в новината

Коментари - Супермасивна черна дупка поглъща галактика | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой вижда ли черна дупка на снимката или отново на юнашко доверие трябва да приемаме твърденията в статията?

Дино, досущ Тома Неверни си.

Тома "неверни" нямаше основание да не вярва на Господа Исус Христос понеже го познаваше добре. Аз обаче имам 100 % основание да не вярвам на вавилонската езотерика която е скучна и вредна.

Звучи като една реклама от преди години- Скоро и във вашия град :)

И всичко това на някакви си 40 млн. светлинни години от тук...

След като никой никога не е виждал черна дупка поради тяхната теоретична природа, на пръв поглед чудно как масовите медии ни поднасят такива новини като чиста монета. Но има цяла индустрия за митове и легенди в днешният свят. По същият начин никой никога не е виждал еволюция в резултат на естествените процеси в природата, но натуралистите материалисти не спират да ни осведомяват от техните медии за техните натуралистични теории като че ли са истина, въпреки че те самите никак не разчитат на случайност и естествена еволюция. Истината е любов, смисъл и бъдеще.

"Но има цяла индустрия за митове и легенди в днешният свят." - пък ти ни рекламираш нон-стоп най-старата легенда :))) ... ако не броим гръцките :))) ... макар че ако питаме теб не би трябвало да ги броим :)))

В Банкя има една дупка... леле как яде и тя..

Черните дупки не съществува. Те са езотерични символи на хаосът и разрухата. Дериват на теорията на относителността, която няма научна стойност. Но езотериците си падат по дуализма. Черни и бели квадрати са масонски патент. Вярват в равенството между доброто и злото, и тяхната взаимната обусловеност. В нашата вселена доброто в лицето на Бог доминира тотално злото в лицето на Сатана и падналите в грях. Бог е казал че не е необходимо да има зло за да има добро. А в новата вселена зло няма да има. Светлината е по-добра от тъмнината.

Пак ли изпълзя?!?

Как може да познаеш реда и съзиданието, ако го няма хаосът и разрухата? Дали черните дупки не са онази противотежест, която поддържа баланса във Вселената? Да, същия оня "прецизен баланс" за който често обичаш да говориш. Той не се постига с вяра, а чрез материя и физични закони.

Хармонията в битието се поддържа от нашият свят Създател, Който е безкраен в мъдрост и сила. В Неговият ум са всички създадния, сътворения, проблеми и решения. Нищо не Му убягва от поглед и държи сметка за всичко. Бог е дух и от Неговото присъствие планините които са материални обекти започват да се топят като восък. Нямаме нужда от хаос за да разберем какво е порядък и нямаме нужда от порядък за да разберем какво е хаос. Нямаме нужда от зло за да разберем какво е добро. Защото това познание ни е дадено по рождение. Господ не искаше първите хора Адам и Ева да познаят злото. Той искаше да ги предпази от него. Ние сме създадени от Бог с него като морални същетва с вроден стремеж към любов, истина, справедливост, смисъл и хармония. В нашата вселена няма дуализъм, а абсолютизъм в лицето на Бог, Който е повече от всичко което е създал и което някога ще създаде. Той ще допусне грехът да се изяви напълно чрез системата на Вавилон, за да се уверят всички живи съзнателни същества създадени от Него за гибелните последици от грехът върху живота и да не остане никакво съмнение в нито едно от тях, които ще споделят вечността с Господа Исус Христос. Материята е нищо без духа. Господа създава физическите закони, които не са част от материята и енергията. А моралните закони на Господа не са създадени. Те са ни дадени понеже са отражение на светият харатер на Бога който е вечен и несътворен. Те са вечни като самият Бог. Божият свят непроменим във времето характер гаранира живота през вечността.

Не разбират за какво приказват.

Аз съм автор на новата теория за модела на вселената и черните дупки според която всички черни дупки имат физическата форма на тропическите урагани тоест лещовидна или подобна форма в средата има фуния която съответства на окото на урагана и в която се засмуква и върти материята по подобие на ураганите-затова и скоростта с която се въртят галактиките около своя център -черната дупка е различна от движението на планетите в слънчевата система и не зависи от разстоянието и тук теорията за измислената тъмна материя не работи защото всъщност тази материя си съществува като реална но е невидима за нас и е в много концентриран вид заради закръглянето на хоризонта на относителното време.Друга разлика с ураганите е че процесите протичат много много по-бавно в космически мащаб и са трудни за наблюдение и регистриране.Всичко за моята авторска теория четете на моя сайт time is circular точка ком написано слято Освен това сливането на галактиките наподобява напълно сливане на два урагана с различна големина като това е илюстрирано със снимки.

а кога черната дупка ще погълне дир-а че не се научи да правилно да публикува статии за науката.

Галактиката е с диаметър 40 св.г., а не 40 милиона св. г. Препоръчително е да се сверява с първичните източници, а не да се преписва сляпо.

За сметка на това всичката материя попада точно в центъра на черната дупка...

Ами Стоян Гогов! Не маркирал всичко преди да направи copy/paste на гугъл-транслатора. Засякла му мишката сигурно! И после него обвиняват! Горкия!