Коментари - Ново проучване: Деветата планета е факт | IT.dir.bg
назад

Ново проучване: Деветата планета е факт

Ново проучване, направено от испански учени, разкрива, че в нашата Слънчева система има неоткрита и доста голяма планета.

Обратно в новината

Коментари - Ново проучване: Деветата планета е факт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предупреждава за тежки увреждания от хората с контролирани от извънземни наглеци скенери вкл холограмни и свето диодни:вражеските станции следящи уврежданията причинявани от всяко бяло високо активно студено радиоактивно лед съоръжение/светодиодно/ са много модерни следят до пет трилиона милиона цели едновременно надяват с е хората д а бомандират юпитер ,слънцето ,луните и плутон с човешка техника произведена под вражески контрол подава инфо (гост) 2 отговор 15.07.2017 15:18 warning терористи чрез наркотици са принудили стотици милиони водачи на МПС да увреждат тежко и завинаги вашата Земя с холограми скенери и високорадиоактивни режещи скенери маскирани като фарове и дневни "светлини">намерихме няколко сателита следящи всяка

вижте снимки от Предупреждаващ дух на властелин от НИбиру от Везувии..Нибиру е десетата планета ползва се за транспортен кораб влачи маса обекти насам натам чак до сигма центавър ..

Девет планети покрити с мъгли а в десетата са мойте младини...

Испанците са минали на узо и сега планетите им се въртят.

Оня човечец от Белоградчик, вече се е срещал с някои представители на тази нова планета.Испанците нещо изостават

Става въпрос за 'десетата планета' по известна като НИБУРУ. Още преди 10 000 години Шумерите са знаели за нея и са я описали в своите митове и легенди. Не я виждаме щото има по странна орбита и обикаля около слънцето за 7000 години.

Преди 11 000 години е нямало шумери. Затова няма как твърдението ви да е вярно.

А нас кога ще откриете? Знаете ли от кога ви чакаме да ни осерете планетата.

Абе има нещо там между орбитите на Венера и Марс, ама не можем да го смятаме за планета, защото на него изглежда, че има много вода.

...внимавайте с водата, слушайте д-р Радева!

Мен нещо не ми е ясно. Според учените някъде там в безкрая има голяма неизвестна планета, но не можем да я видим защото е много далеч. За наличието и съдим по аномалии в движението на обекти които са близко до нея. Е как така аджеба не можем да видим огромната планета, а наблюдаваме по-малките от нея обекти върху чието движение тя оказва влияние.

Когато си на тъмно не е важно кое колко е голямо, а кое колко светлина излъчва или отразява. Представи си в планината в полунощ гледаш към отсрещния хълм. На него има една запалена свещичка и на 10 метра от нея - един 500 килограмов мечок. Кое ще видиш от 1 км. разстояние?

Логиката ти е желязна. Спор няма. Само че там на баира някой трябва да я е занесъл тая свещичка тоест тя е външна за околната среда, докато там в покрайнините на слънчевата система се предполага че обектите са изградени от близък по състав материал.

За да разбере това, как става ти трябва да учиш 10 години астро-физика!

Толкова е трудно за разбиране?

Плутон би могъл да е един от обектите близко до нея. Близките разстояния в космоса не са като от тук до тоалетната.

Точно!!!

А катерицата Беатрис какво казва по въпроса ? :)

Хайде да броим: 1 - Меркурий 2 - Венера 3 - Земя 4 - Марс 5 - Юпитер 6 - Сатурн 7- Уран 8 - Нептун 9 - Плутон Дотук - девет планети. Та за коя девета неграмотниците в Дир.бг пишат, че я има? Утрепаняци!

Преди да ставаш за смях малко попрочети. Ще ти дам жокер - една от планетите, които си изброил, загуби статута си на такава преди няколко години.

Доколкото си спомням наскоро и възстановиха статута на планета.

Създателите идват. Мъгляви новино подготвящи света.

спокойно пийте си хапченцата, не идват...заблудата, че някога физически ще кацнат зелените човечета или некъф разпнат ще кацне на бел кон идва от елита. всъщност създателя е оставил съобщение, че ние трябва да развием пцихиката си и да включим останалите 90% о мозъка си за да го видим. зарята и светлинните ефекти трябва да станат в мозъка ти иначе някой човек те работи:)))

Алф май се окаже прав, че има още една планета!

Я Алф я Азимов, Nemesys мноого отдавна съм го чел но беше в тоя ред нещо. Май беше тъмна "звезда" близнак на Слънцето с планета около нея където се развиваше действието - ама то не се знае, може и така да излезе в крайна сметка :-).

Между другото този роман е един от най-силните на Азимов... :) А идеята за "невидима планета" я има и в "Падането на ноща"... пак от него...

Става въпрос за 'десетата планета' по известна като НИБУРУ. Още преди 10 000 години Шумерите са знаели за нея и са я описали в своите митове и легенди. Не я виждаме щото има по странна орбита и обикаля около слънцето за 7000 години.

11

може ли да се изказваш за нещата във Вселената, като дори не знаеш точният брой планети във собствената си Слънчева система?!? разбирате ли колко е безумно това, което правят т.нар. учени? мога да ви дам няколко аналогии, за да схването нивото на безумие... но ще покарам малко бенца, че ми е на кеф. кво ще ви обяснявам. вие сте умни като врачешка каца и едва ли ще ме разберете...

Лесно е да се вярва в нещо, в случая ако се окаже Илън прав то наистина теориите до момента ще се изпарят. Но е лесно и удобно да има някаква истина дори тя да е измислена. Конспирации толкова много, колкото и "слепи"

Страшен комплексар и първеню си ти със смешно име. Иво ли си, Мир ли си, Жана ли си?

Тоз ли? Тоз е клише, представителна извадка. В опита си да бъде оригинален е невероятно жалък. В последно време се навъдиха много вербални онанисти.

Началник

и как точно разбра, че съм комплексар, като аз направо стъпвам върху празните ви глави, драги?!?:-))) много се веселя да ви чета лишените от всякакъв смисъл мнения!:-))) вие прочели ли сте какво съм написал, или като много "умни" сте се хванали само за частта с бенца?!? падам от смях с такива цървулета като вас! :-))))

Не моем ти фанем мисълта. Дори и да се изсе*еш връз клавиа-турата, пак нема да моеме да го померишеме. Ох, пърдон, ти не си с клавиа-тура, ами си с тъч-скрин.

Употребявайте джанковицата разумно, моля.