назад

ЕК прие подход за изкуствения интелект с 4 нива на риск

21:09 | 22 април 2021 | Редактор: Аделина Томова 13 1703

Коментари 13

Държавата е длъжна чрез закони да гарантира исконните конституционни граждански права на обществото,личното пространство, личната неприкосновенност и правото на свободна воля от наглите арогантни и безскрупулни технологични гиганти.

Държавата е длъжна чрез закони да гарантира исконните конституционни граждански права на обществото,личното пространство, личната неприкосновенност и правото на свободна воля от наглите арогантни и безкрупулни технологични гиганти.

Истината е, че докато приемат нещо дето уж регулирало, но дефакто няма никакъв шанс бюрпкрат да знае в какъв режим е пуснат този изкуствен интелект, няма как да го спре. Или пълна забрана, което е пак невъзможно, защото системите за функционирането могат да се сглобят на майната си извън Европа и да се ползват където си искат. Няма шанс да ги уловят.

кофти тръпка. военните са го платили, те си го разработват, първо във война ше се ползва тоз, изкуствения.

Само с какви глупости се занимават тия педали.

Само дейност се отчита,като ни кажат краварите какво трябва и Европата ще изпълнява,това е течението ....,,

И не се направи социален рейтинг както е в Китай, ще изостанем доста от цивилизацията и ще бъдем като аборигените в джунглата. Изкуственият интелект трябва да навлезе във всяка една сфера и хората трябва да го разберат. Дори когато губят работата си заради изкуствения интелект, трябва да знаят, че го правят в името на едно по-добро бъдеще.

Точно както масовото навлизане на компютрите направи всички математици безработни, нали?... :)

си е по принцип много опасно нещо! Особено с управляващи като нашите, пък и по света... Друго си е IQ-то ти да е толкова, че да си продадеш гласа за 50 лв. и две кебапчета...

Кривите краставици, тоалетните казанчета, щастливите прасета и кокошки вече ги оправихме и сега се захващаме с изкуствения интелект!

Да разбирам ли че въпросните свързани с кривите краставици и формата на лайн*та са решени окончателното? Сигурно, щом дойде ред на изкуственият интеуект

Май в ЕК имат спешна нужда от естествения интелект! Че кухите им глави нищо не могат да родят, а само глупости.

а иначе са ивем в Парламата...

Към новината