назад

Феноменът „Squid Game” срина сървъри заради свръхинтерес

21:20 | 13 октомври 2021 | Редактор: Аделина Томова 34 12472

Коментари 34

И ПРОВОКИРАТ В МАЛОУМНИТЕ ИДИОТИ ЗРИТЕЛИ НЕБИВАЛ ИНТЕРЕС... НЕЗАВИСИМО ОТ ФАКТА ЧЕ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ПОДОБНИ "ЗРЕЛИЩА" КАТО БИГ-БРАДЪР, РЕАЛИТИ ШОУТА ИЛИ ФИЛМИ ОТ СОРТА СТРАДАТ ОТ ИЗЛИШЪК НА ТЕЗИ ЧОВЕШКИ"КАЧЕСТВА".... ПОДРАЖАНИЕТО НА ПОДОБНИ МАЛОУМНИ-ИДИОТИ "ГЕРОИ" ОТ ПОДРАСТВАЩИТЕ ВОДИ ДО НЕКОНТРОЛЕРУЕМА АГРЕСИЯ И АСОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ........ АСОЦИАЛНИТЕ, МРЕЖИ И ИНТЕРНЕТ МЕДИИ ПРЕВРЪЩАТ СЛЕТА В ЛУДНИЦА....

Dir прекалихте.Колко ви платиха за тази идиотщина?

намирисва това... не на новина...

Малките видиотчета сега ще почнат да се режат по стъклата и да пребиват другарчетата си съгласно идеите във филма. Ама то кои са и родителите им , от онова загубеното поколение на 80 - те и 90-те , няма на какво друго да ги научат

Добре че си ти, че светът да оцелее! Изпи ли си ракията в коптора-панелка? Поредния нищоставащ! Тея от 80те и 90те са функция на теб и наборите ти! Ако те не стават е, защото ТИ не ставаш!

Ха ха ха . Веднага те осведомявам - От 12 години не съм стъпвал в кочината и поне още 12 не смятам да го правя. Вчера пих COTTO D IMAZ - Gran Reserva 2015 , много е добро, в съсвем не панелката която е ваканционното ми жилище на брега на Средиземно море. Никой не ми е никакъв продукт и всеки отговаря за грешките си и яде шамари като се налага, щото оня горе не прощава простотия, чалгарщина и корупция.

Запознатият, ти си като онези говеда, дето се изсират в асансьора, а после се местят и разправят на всичките си комшии, с какви добичета си живял преди, даже лайна имало в асансьора....

Запознатия, стига се преструва. Тук можеш да лъжеш, но истината е, че си прошляк, който има мизерен живот и се чуди къде да се дуе. Ако изобщо стваше за нещо нямаше да се пукаш по шевоете анонимно в някакъв си форум. Схвана ли? Дебил!

Ние пък гледахме кеча и края на 90-те и не сме се избили.

Що пишат глупости за повреда в сървърите в следствие на повишен трафик? Я дайте подробности, кои са тия сървъри и на кой производител са, дето като им се натоварят и дефектират, та да знаем да не купуваме от тях.

Нищо ново. По CN.. Cartoon Network детски анимация филмчета всичко е насилие, крясъци и подтискаща атмосфера на сивота

Сериалът хваща вниманието и не е учудващо, че хората, повлияни от стадния манталитет, го гледат. Далеч е от представите за високо изкуство. Посланието - капитализмът е лош - е изтъркано.

после се чудим , кви откачалки имало, от деца гледат глупости

Доста добър филм (епизоди). Хареса ми това, че имаше смисъл и поука. Явно доста хора или не са го разбрали или не са го изгледали и коментират. Но аз дори втори път ще го гледам, разплаках се от емоции на няколко сцени.

Спазвайте Конституцията и оставете хората САМИ да решават дали да се ваксинират!

Такива като тебе са да ги съдят на два съда. Кажи го на умрелите неваксинирани. Прекрасни хора си отидоха .... Мир на праха им.

А ти на умрелите ваксинирани какво ще кажеш?

Са кухи копеленца като тъпите си родители

Абсолютно ВРЕДЕН филм, както и Костенурките нинджа.. Да го ЗАБРАНЯТ в България...

Елементарните хора не могат да разберат, че "хоръра" е в напрежението/очакването на неизбежното, а не в самоцелното насилие. Едното ти докарва приятни емоции и адреналин, а другото неприятни и ти се гади.

"Весели игрички" (Funny Games) от 2007-ма, с Тим Рот. Час и 40 минути напрежение и чакане. Минимум реално насилие. Резултат - НИТО ГРАМ положителни емоции. Просто е невъзможно.

Много ясно, че децата ще гледат подобна идиотщина. Аз дори не бих започнал да го гледам.

Не ангажирам никой с моето мнение. Аз не успях да го догледам, страшна азиатска простотия, клишета от всякъде, много кръв, шаблонен сценарии и много, много жестокост. Направо снъф! Има поне 10ина филма със сходна идея, далеч по-оригинално и естетично сглобени. Ефтина азиатска помия за масите...

Дай ги тия 10-ина подобни филма.

На първо четене, без много ровене в нета: 1. Кралска битка (Battle Royale, 2000-2003) 2. Игрите на глада (Hunger Games, 2012-2015) 3. Куб / Хиперкуб (Cube / Hypercube, 1997-2004) 4. Азуми (Azumi, 2003) 5. Повелителят на мухите (Lord of Flies, 1963) 6. Бягащият мъж (The Running Man, 1987) 7. Изповеди (Confessions, 2010) 8. Утре, когато войната започна (Tomorrow, when the war began, 2010) 9. Прокълнаните (The Condemned, 2007) 10. Смъртоносна надпревара (Death Race, 2008-2018)

Гледайте го, интересен е и много просто показва основните ни проблеми. Заслужава си. Актьорите са великолепни !

Платена публикация. Сега се очаква от нас да сринем още сървъри в търсене на този сериал. Дори може би да се запишем за курс по корейски, защото е модно

Така е, като децата не правят разлика между реална реалност и виртиуална реалност.

Са малки тпи копеленца

Ни го играхме лятото. Черепа държи маймунката,я тълпата наляво-надясно...вече и с камиони идват

Може пък някой да прочете дългата разходка вместо да зяпа глупости. Ама кой ли ти чете в днешно време? Хората даже не знаят всички букви.

"Ако взема наградата ще си отрежа двата крака и цял ден ще гледам как се въртят в пералнята..." Цитирам по памет, а "Дългата разходка" е една от най-недооценените книги на Кинг...

Точно това си помислих още в първата серия.

Нормално, ботовете в този свят преобладават...!!!!!

Към новината