назад

Фейсбук се намеси и в Мианма

10:34 | 21 февруари 2021 22 2420

Коментари 22

ей не се научихте ве, Мианмар, М И А Н М А Р Р Р Р Р

Тези защо правят преврат? Ето, да взимат пример от нас - Овчарят управлява стадото, независимо че има и черни овци, които блеят по-силно от другите, но никой не ги чува... Идилия! ;-)

Няма държава Мианма. Има Мианмар.

Даааа, ФБ ще се свие до регионална мрежа, обслужваща предимно ултралибералните кръгове в САЩ или онова, което остане от днешните САЩ....

Ти сериозно ли? Та те отдавна са си такива, и ако имаш и грам мозък трябва да си наясно...

Редакторчето, научи се най-сетне! Не е мианма, а е МианмаР (бивша Бирма) !!!

Отдавна разкарах ФБ и тиутър. Не искам да финансирам мрежи, които поддържат американската агресивна външна политика.

Кога ще се намесят по същия начин и в Украйна - да закрият акунтите на държавния репресивен апарат извършващ геноцид или пък на ЦРУ агент Навални който ОКТРИТО (в края на онова му видео с 3д палата) призовава към метежи и насилствена смяна на властта!? Или пък даже в САЩ и да закрият акаунтите на ВСИЧКИ демократи, джендъри, БЛМ, педофили и сатанисти от Холивуд които подстрекваха към насилие срещу инкомислищетите!?

И ще е обяснимо ако вече не я наричат Социална Мрежа. Това е корпорация с глобално влияние, пари и собствено политическо мнение и цели. Ако имат и армия ще се наричат държава....

Та нали точно американското разузнаване с ловки машинации създаде конфликта между правителството на Мианмар и военните. Китай се възползва по брилянтен начин от изолацията на която бе подложена страната заради неспазване на човешките права и терора върху религиозните малцинства. Китайците тъкмо щяха да започнат да изграждат колосален пристанищен терминал на мартабанския залив и щяха да освободят всички западни морски търговски маршрути от настоящата пълна зависимост от САЩ. Сега нъцки, проекта замира и принуждава Китай да оперира само от Шанхай и Хонгконг.

Не се притеснявай за китайците. Ще намерят общ език и с военните. Който има много пари лесно получава каквото му е нужно. Така че терминала ще се дострои. Също така ще построят магистрала или железница от терминала до Китай ако няма. Това ще им намали много цената на доставките на петрол и други суровини. От една страна се скъсява разтоянието за транспортиране от друга се избягва натовареният пролив между Малайзия и Сингапур Китай даже би трябвало да са доволни понеже се отклонява вниманието от тях и от Хонг Конг.

Фейсбук и зукърпууууууррррк се изявяват в ролята на цензур! Те ебават АВСТРАЛИЯ, Тръмп.... та какво остава за България и други такива мижитурки... В момента Фейсбук са новите СС войници. Трият и цензурират всичко! ЛИПСВА МИ ГАМЕНА гладиатор - Стив Джобс! Той ясно казваше, че всеки трябва да е независим и да не разчита на Бил гейтс и други такива мошенци!

Не си хаха, ами си незадоволен хахо. И наблегни на българския!

Когато човек не иска/не може/ да вникне в същественото, започва да се занимава с НЕсъщественото. Това го бях чул от някакъв психолог от тубата преди години. Цитираше неква умна глава....Явно човекът е казвал истината.

"В момента Фейсбук са новите СС войници. Трият и цензурират всичко!" - Подстрекателството към насилие е наказуемо във всичките му форми и в целия що годе цивилизован свят. Ако призовеш хората към насилие, независимо дали на улицата, или в социалните мрежи, това ще предизвика съответните мерки. Дори и да си Доналд Тръмп. Така и трябва да бъде, ако не искаме да се самоизбием. В едно зряло общество, агресията е недопустима.

Сураттефтеря е вече компрометирана и нещастна отвсякъде платформа. А Цукърбърг е жалък лайнар, пионка на правителството на САЩ.

Потребителите на Фейсбук са над 2, 5 МИЛИАРДА. Приходите за 2020 г. са около 30 МИЛИАРДА. Долари естествено. Те са жалки и нещастни. ТИ обаче си ВЕЛИК.

Само да добава,че и правителството на Кравария е пионка.

Всъщност, името на държавата е Мианмар. Да не би да сте болни от Ковид-20?

Съкратеното на Мианмар е Мианма, ако не ми вярваш, питай някой от Дира.

тея вече се самозабравиха, станаха по-зле и от коуминстите в Северна Корея

Когато народа на САЩ се разбунтува и охраната на Конгреса ли беше убиха няколко протестиращи в САЩ (даже млада жена ветеран) те бяха терористи . Аман от двойни стандарти . Да диктатура е в Мианма(р) . Но трябва да се преговаря а не да им се бъркате във вътрешните работи .Голямо реване как Путин се бъркал (без силни доказателства) в изборите в САЩ ,а тез тука американци и техните пудели посред бял ден се месят най нагло .

Към новината