назад

Фейсбук спира акаунти заради осопорване на масовата теза за коронавируса

07:13 | 17 септември 2021 58 4241

Коментари 58

В Интернет архивите web.archive.org може да се отрие информация как създадетя на Голямата Социална Мрежа -Ф-Б- получава официално прейз/награда от една трибуквена организация започваща с Ц, за това, че за 5 години е събрал толкова много информация за населението на държавата в Северна -Ам-е-р-и-к-а, информация, която друга трибуквена агенция, започваща с Ф, не е успяла да събере за над 50 години. Това е факт. И последно изказвам свое мнение, че е вербуван от въпросната трубуквена агенция, както правят масово с умни глави в западните университети. Човек сам си инсталира и ползва спайуер

Извинявам се за "правописа" по-горе

следващата стъпка в развитието на капитализма е управлението на мултинационалните компании! Иначе чао на най-убавия строй!

""Германската федерална Служба за защита на конституцията (контраразузнаването) е поставила "Кверденкен" под наблюдение като "колективен обект", подобно на салафизма."" Това в демократична Германия. Яко се борят хората за правата и свободите на всякакви малцинства. А други пък даже не може да си кажат мнението. Демокрация в действие.

Едно време имаше един дето го оставиха да си изказва мнението свободно и простаците го следвахте. В резултат милиони бяха избити и германците още си патят от това.

И защо реши, че тоя дето ограничава свободното мнение, не е като тоя от едно време?

Хитлер никой не го е оставял да говори проста така! Дори са му помогнали! Ако не знаеш един от начините да се излезе то рецесия нещо напълно нормално при капитализма е да се води война за да се заграбват чужди ресурси най-малко! Хеххехе ей така като каже някой че Хитлер го били оставили и ми става толкова смешно и жалко за пишештия!!

Важното е че телевизия Атака не спира разни Петли, Брадви, и всякакви други руски тъпотии

Те на това аз му викам свобода на словото!

ФБ е вреден за хората. Учи на нарцисизъм, налага цензура върху мненията, формира идиотски "идеологии" и подкрепя предимно глупости. За чуруликането с ЦРУ "нищо не знам".

е че все по-често мислещите хора си изтриват акаунтите в продънената им социална мрежа, която бъла от плиткоумни птеродактили!

Отдавна се казва, че фейс бук е начин за следене и манипулиране на хората . Много младите поколения вече не го ползват - инстинктивно! Като закриват акаунт и, голям пред! Прав им път! Отдавна вече нямам фейс бук.

Така е, но тъй като цели две години необезпокоявано си свършиха работата да дезинформират населението вече не се се брои, че започнали да затварят акаунтите на шантавите. Фейсбук трябва да ги осъдят за милиарди за умишлена поддръжка на дезинформационна кампания целяща да генерира четящи потребители(които да ги облъчват с реклама) на цената на здравето и живота на милиони.

“ковид ограниченията, наложени от германското правителство са част от по-голям план, който да лиши гражданите от техните свободи и основни права” И къде тук е неистината????

Те искат целият свят да ограничат

Цялата тази работа няма нищо общо със здравето а а има политическа и дискриминациона същност. В Италия ако не си ваксиниран нямаш право да работиш и това няма да спре до тук , целият ни живот ще зависи от ваксините, докрай...

Точно така навсякъде трябва да стане. И да се отнема лиценза на всеки лекар издал фалшив сертификат. Иначе няма оправяне, особено с такива фейсбук малоумници като вас.

Боже, какъв си малоумник! Прибирай се в кошарата!

"здравна дезинформация" Как само звучи. Скоро във всяко правителство ше има Министерство на Пропагандата.

Мдааа. Добре дошли в света на корпорациите, които владеят света и играят по свои собствени правила. Как работи системата? Ако дадено правителство ограничи по какъвто и да е начин дадена теза или мнение, веднага всички крещят "Цензура". И защото правителството е обществено, забраната се вдига. Обаче корпорацията не е обществена. Тя е частна. И е толкова частна колкото и Макдоналдс. И тя може да прави каквото си иска. Може да отказва достъп, да изтрива съдържание или да внушава друго (удобно) съдържание. И ако някой викне "Цензура", корпорацията спокойно отговаря "Ааа, не! Частна собственост!" и аргумента спира до там. Оттук нататък единственото, което има значение е колко е голяма корпорацията. А в случая с Фейсбук и Ютюб говорим за световен мащаб. Планетарен, ако искате! И така частни корпорации започват да управляват потока на информация с лекотата, с която Макдоналдс могат да спрат даден вид хамбургер или да ви натрапят салата "Колсо" с всяка поръчка. Точно толкова е лесно. Така че, можем да помахаме за довиждане на абсурдни идеи като свобода на словото, свобода на изразяване и различно мнение. Това вече е във вчерашното меню. Вече го няма. Не го предлагаме. Но имаме салата "Колсо". Много. Колкото искате. Дори и да не искате. Аз лично съм "За" свободното изразяване на мнение. Каквото и да е то. Ако някой наистина мисли, че Кралицата на Великобритания е някакъв двукрак гущер. Нека си вярва. Ако някой мисли, че К19 не съществува, нека си вярва. Идиоти всякакви. Не ме е страх от тях. Даже са ми забавни. Но нека не забравяме едно - че на 99 идиота се пада по един Стивън Хокинг, или Дейвид Алтънбъро, или Карл Сейгън. И всеки път когато изтрием по 99-те идиота, ще изтрием и по един Стивън Хокинг или някой като него. А без хора като тях, рано или късно всички ще се превърнем в идиоти. И накрая ще бъдем изтрити и самите ние.

Еха, нямаше как да го кажа по-добре. Радвам се, че не са ви изтрили, а дано поне някой и друг мислещ го прочете, че и схване, поне един, много ще сложат плюсче, но няма да хванат същността ...

Ей така се вярва на нАуката - с ботуш в гърба.

Е няма нищо това е новия световен ред повечето овце сами си го поискаха и си го получиха.Сега с нетърпение очаквам да им въведат масово виртуалните пари и да се окажат освен мишки олигофрени и мишки бедняци.А иначе фейсбъка е една боза създадена за кифли готвачки и билдъри със обръснати задници

Някакви си прошляци тръгнали да развалят бизнеса на Гейтс. Изтривайте ги!

Фейсбук спира акаунти заради оспорване на масовата теза за коронавируса - свобода на словото, равенство, братство, солидарност !!! Честито на наивните овце !!!

Пътя към робството.

Уникални тъпанари са тия изповядващи евро ценности. Значи биологичен мъж/жена може да прокламира че се чувства безполов, многополов, двуполов и т.н. с което може да увреди психически подраствите деца. Но когато някой вярва че няма коронавирус това е лошо и противопбществено. Именно по тази причина хората особено в България са скептично настроени към мерки и експериментални течности. Нас 500 год. турския ятаган не е успял да ни прекърши и сломи, та тия ли пикльовци от европа с нежни ръчички, биваши пасивни и актвни гейчеъа, прокламиращи инцест и содомия ще ни вменят каквото и да било. А по линия на вируса - при всеки протича различно от без да си разбрал до смърт. Мангъров ще се окаже прав за едно нешо: докато не мине през всички забравете това да изчезне, няма боц, няма маски, няма социална дистанцоя. Тези неща не работят.

Само се надявам, освен на ваксините, да не обявим война и на антибиотиците, защото тогава вече съвсем ще я втасаме.

"Но когато някой вярва че няма коронавирус " - точно във ВЯРВАНЕТО и НЕВЯРВАНЕТО е проблема . ВЯРВА се в Бог. Тук място за гадаене няма

Фейсбук била "безплатна"... Това е новинан

Това какво общо има с плащане ве педьо??

Заплащаш с гледането на реклами . Това с което си криете дупките по тапетите на село . .

Тоя педераз мангъров трябва да го уволнят публично и да му затворят всички достъпи до комуникативни медии. Много агресивно манипулируемо парче следящ единствено собствен политически интерес. Проститутка

А туй то! Ако повечето там защитаваха новото отравяне нямаше да ги спрат.

Отравяне е на майка ти путката просто говедо. Умри заедно с челядта си! Такива НЕ трябва да се размножават по света. На крепостните селяни достъп до интернет не трябва да се дава!!! Това че са ги научили да четат им е в повече и е вреда за човечеството.

Уважаеми, и преди ваксината ли бяхте така злобен ? Тази омраза само ще ви докара високо кръвно ,по полека .

Не съм ти уважаем, не се крий зад лаконичност. Жабата уважава ли орела? Не, страх я е. Гледай си твоето кръвно.

Обичам сутрин рано да онаждам джендъри с промити мозъци

Набоденитя яко полудявате, преди очакваната скорошна смърт. Я кажи - от инжекцията ли е или и преди си беше животно?

… супер, бегай да си ебеш майката тогава!

Каква скорошна смърт? Аз съм ваксиниран. Най много кола може да ме блъсне.

Крайно време беше слд две години, но слд дъжд качулка, простолюдието се надъха вече. Фейсбук си е ебаси и простотията.

Време е да изтрият групи като “измамата covid” и страницата на човекоубиеца Мангърофф

Остана ли някоя нереализирана "теория на заговор"?? За един ваксер питам ...

"Реалните противници — тоест обикновените нормални хора, не желаещи да остават безразлични към проблема на разрекламираното людоедство — се опитват да ги съберат заедно с плашилата и да ги запишат в редовете на радикалните противници. Ролята на тези плашила е активно да създават образ на побъркани психопати – на агресивни фашистки борци против антропофилията, призоваващи да бъдат изгаряни живи людоедите, евреите, комунистите и негрите. Присъствие в медиите е обезпечено на всички изброени по-горе, освен на истинските противници на легализацията."

С една дума трябва да спре акаунтите на повечето бълХари!

Недоволни сте а? Ами що фейса да трие агитки за детско порно а не и агитки за други глупости? Кат трият нещо което не ви харесва, мълчите. Кат трият нещо дето ви харесва мрънкате. Кой решава кое е добро и кое е лошо? Фейса и той не иска да решава...и е им по лесно така и е им по евтино. Обаче после всеки иска да ги съди или глобява.

Мрънкаш, че трият детско порно, а?

Да създадем група "Изтривам си феис профила" долно пробен клюкарски сайт.... Ще направите огромна услуга на себе си, ако не го ползвате

Вече го махнах от телефона си и тези дни си махам акаунта. И без това не го отварям никога. За група съм съгласен. Фейсбук е най-вредното нещо в нета в последните 10 години. Напоследък тикток го бие.

Фейсбук започва да научава нещо от руските свини Бравос!

Я си Е.П.М

Не са крайно десни, а се борят срещу фашизма налаган от ЕС и Германия. За съжаление българските управници са се продали и хората трябва да страдат сега. А Вие сте един продажен сайт, който клевети бити от немските полицаи хора.

Колко кадри как немските полицаи бият и нито дума в тия сайтове, но някой залитне ли и докосне ли полицай - КРАЙ АПОКАЛИПСИС БИЯТ ПОЛИЦАИ СМЪРТ.

Човешки права ли? Конституция ли? Демокрация ли? Западни ценности ли? На ви сега!!!

Разликата е, че сега могат и ще излязат да протестират срещу каквото преценят, а Вие все се радвате, че можете да заклеймите "западните ценности "... При соца, а и сега - при С. Корея и при другаря Путин, направо ще те приберат или екзекутират, Така че няма добра алтернатива на "западните ценности". А че трябва да се борим да не се затварят устите, по който и да било "канал", това е безспорно...

Не можем да имам собствени ценности според, а само западни или соц?!

В момента руските СМИ са препълнени с антиправителствен и антипутински материали. Лесно е да се провери. И си живеят хората, дори добре си им плащат, известно кой. Така че без приказки наизуст, моля.

Към новината