назад

Ало, Космос! Говори България: Деца влязоха в пряка връзка с Космоса (видео)

18:50 | 26 юли 2021 77 4190

Коментари 77

Ха ха, То и аз си говоря редовно с космоса но дир - а не пишат за мен, а само санитарите ме търсят постоянно.

Като видя безродника Паси и изключвам телевизора.

Ало, Космос! Говори Чългария..ха.ха.ха

Голяма постижение. Атлантическият клуб да се похвалят като се качи българин горе. А не рисунки и снимки. Станция Мир имаше любителско радио и всеки можеше да говори с тях.

тези палячовци в космоса дето се въртят на колани с въженца да пунтират безтегловност баксинираха ли се 2-ра и 3-та доза сложиха ли си, че идва 7 вълна на Тутраканския щам

ах евреи гнусни !!!!!! съвсем обнагляхте, но нищо, идва видов ден !!!

Ало, Космос! Говори България: Изпращаме Ви Северно Американски Македонец и Славчо Трифоновски който вече отдавна се рее в космоса и няма връзка с земята и главния мозък!

Баси гнусната русофилска шлака. Осраха и тази хубава статия. Че и плюсчета си слагат…

произснася се "насаа" с удатение на последната сричка НАСА я създава евреина Аизенхауер за да пропагандира евреиските лъжи че земята е планета която се върти и че има космос евреите окрадоха много пари от т.н. космически изследвания сега крадат пари чрез т.н. глобално затопляне - подават права за СО2 емисии за около 3 трилиарда на година - продават ни въздух и лъжи а евреина Соломон Паси е гадината която ни продаде на НАТО

Браво на Паси и Нейно Превъзходителство!

как да не им събереме още 2 милиарда долара за още некоя и друга Ф-16 от виетнамската война дето така и няма да видим

От автора: извинявам се, сега виждам, че съобщаването е по азбучен ред. Моя грешка, но въпреки това, не се отказвам от съмненията си за отрицателното влияние на посочените американски субекти върху България.

Най-Добре е да пратите парламента в космоса (без изключения) Но не ги връщайъе НИКОГА

Най-добре пратете Славчо и Тошко в космоса, тези пъпчиви мечтатели. Хора, пенсионерите живеят с 300 лева, инвалидите с 200,какво се случва в тази държава

Колко много тъпанари влизат в тоя сайт. Май идиотите не разбирате защо се дават толкова пари за космоса. То и затова и държавата ни умира, не е само заради политиците ни… самата нация ни е такава.

_stankow

Бе много разхвърлян този американски отсек на МКС !? На килер са го обърнали. Да бяха поприбрали малко, за пред децата ! Навсякъде хвърчат кабели, листове се пилеят. Не е заради външния вид. В една аварийна ситуация това ще им струва живота. И на цялата станция. Докато намериш онзи кабел къде се е заврял, та да го изключиш, па изключиш друг, па се заплетеш в безтегловност, па това при аварийно осветление и спадащо налягане ... Така не се прави ! Не е професионално !

Ало Космос говори Румен Радев,Бойко Борисов,Ахмет Доган,Волен Сидеров,Каракачанов,Соломон Паси и Слави Трифонов и други български светила бандити!То българите бягат и емигрират от България на плантата Земя,а сега и на Луната,Меркурий,Венера,Марс,Юпитер,Сатурн,Нептун! Дръж се Космос идват българските политици да те приватизират,добре,че поне едно черешово топче сме направили да плашим женорята по балкана!

Прекрасна инициатива, която ще вдъхнови много деца!

_stankow

Ще ги вдъхнови да емигрират на запад. А вие ще си говорите с внуците по скайпа. На развален английски.

Евреина Паси пак се изцепи, космическата индустрия била най-великото нещо на земята. Американците не са всичко в космоса, пример китайците без да афишират са на Марс и го видяхме от тяхната станция, а американците се насраха да се хвалят с тяхното хвърчило стигнали до Марс.

Аха да, американците от десетилетия изследват Марс с роботи, ама това нищо не е, но виж, китайците успяха да кацнат - велик подвиг... Ма много прости парчета взимат вече за тролове.

Трябва на космоса да говори на бългасскиане на гнусният англииски

От почти 8 милярда население само едва 6млн говорят български… от лъв зор трябва да говорят български?

Братя северномакедонци, гответе се :)

Ще е бая скъп нов полет за България в космоса. Че ще требва да се пратат трима представители поне: еврейче, помаче и сигане, та да нема дискримитейшън. И поне едното ше требе да е педеролезбер, а другото траверс. Иначе нема да е атлантично и ев роценностно. Българчето ще маха на изпращане и на посрещане.

От къде е дошло това клише в главата на онова дете, че Вселената е безкрайна? Пък и това е въпрос към физик не към скъпо струващи марионетки натискащи копчета в орбита по команда на управляващите от ЦУП на Земята.

Абе вие мислите ли преди да пишете. Проверявате ли фактите преди това. А и да, вселената е безкрайна и хиляди учени са го казвали и доказвали…. Ама нали простия българин трябва да си покаже селянията.. Аман бе… няма да пораснете

Тъпанар, Вселената е "безкрайна" защото няма точка на начало и точка на край. Всяка точка е начало и край, като точките на една например сфера. И сферата няма начало и край, всички точки от сферата са равнопоставени, но е в същото време и ограничена. Така е ограничена и Вселената, защото съдържа във всеки един момент краен брой звезди, галактики , пространство, енергия и т.н.. Затова и няма логически проблем в това да се разширява. Но тъпия ти мозък съм сигурен че пак не разбра, нали, как може нещо хем да е ограничено , хем безкрайно.

Блазе на днешните деца, че могат да се махнат от тази комунистическа клоака България.

Ако не греша, България в качеството си на НРБ беше шестата в света държава която след полета на Александър Александров имаше повече от един космонавт.

За тая абревиатура НРБ, сюлейман4о пасиев може да ти потърси наказателна отговорност....

Аха. И се нареждахме наред с Виетнам, Куба, Монголия, Сирия и т.н. Това си е чиста порнография....

за сега ...

Преди време бяхме реална космическа сила, със свои разработки и БЪЛГАРСКИ космонавти. А сега трябва да се гордеем с това, че някакъв продажен евреин-соросоид учи децата ни да целуват дистанционно определени части на скапващия се Голям Брат... Ето докъде ни докара "демокрацията"!

Забеляза ли, че внучетата на Паси бяха наградени за космически постижения. Цялото това шоу може да е за фамилията паситкови, другите са пълнеж.

Тъпако преди 2-3 години на Екзомарс имаше няколко български уреда. Това че си тъп прост и неук ли ти дава право да ръсиш тъпотии?

Славчо нямаше ли го да зададе и той едно въпросче.

Ми да, има ли бело в космоса?!

То бело има, ама как ще направиш линийка не те знам!

Първите наградени бяха еврейче и мюсюлманче, след това българчета. Ясно е накъде отива диктата на Козяк, Атлантическия Клуб и Америка за България

Краварите със своите престъпни фондации и организации искат държавата ни в свои ръце и да поробят народа, но този народ не иска нито НАТО, нито ЕС. Ако им държи нека направят референдум да ги видим, Но те го знаят и няма да позволят. Въпреки това никога няма да спечелят сърцата на българите, а само тия на продажните ни политици, които, не само си свалилят гащите и надупват, но биха продали своите майки и бащи дори за пари.

От автора: извинявам се, сега виждам, че съобщаването е по азбучен ред. Моя грешка, но въпреки това, не се отказвам от съмненията си за отрицателното влияние на посочените американски субекти върху България.

децата са много по-интелигентни от присъстващите тук руски тролове.

Пратихме еврейн в космоса , сега остава да пратим и македонец !

били са от 4 пол с американски знаменца в гъзчетата и техните са дарили кинти.

Стига с този Соломон Паси , той мисли като Креманьониц ! Искам да му кажа , че Русия ни Освободи от Турско Робство , а Дезирели докара с кораби Сюлейман паша , който изкла около 40 хиляди Българи около Стара и Нова Загора !

SU-152

Освобождението е могло и по рано да се случи,ама точно този дрислив остров винаги е пречел на Руснаците................

SU-152

32 години чакаме демократичния еквивалента на А.Александрив и Г.Иванов........................оти тях с калашникут у врата ги накараха да полетят у космоса.......

Колкото и ексотично да звучи, не виждам никаквъв смисъл и логика в това изпълнение. Освен че Паси се обяви, че е жив, и прави някакви неща...

Бяхме космическа страна ,сега внасяме боклука на Африка и Европа. Изнасяме над 10 000 проститутки годишно. 70 процента от младежите са наркомани,гейове и дебили.

Що си мислиш, че твоето семейство е еталон, за нацията?

Имам само един въпрос . Кога някой ще снима САТЕЛИТ ? За десетки години няма снимка на сателит. Уж имало камери, телескопи,телефони, МКС.

_stankow

МКС се вижда дори с просто око, когато прелита. Какво остава за оптика ... Но нямам намерение да разсейвам вашите предубеждения.

Защо само деца от София засават въпроси? Там ли са най-умни?

Да

Най-голямата селяния е в София, въпреки интелигенцията! Затова казват, че са най-умни. Питай Тиквата какво мисли за себе си, хеле с последната си изцепка за ваксинирането на целокупната гербава пасмина!

Вече писах по този въпрос още в началото, когато беше обявено, че ще има връзка с МКС и децата на Б-я! Както винаги невежите и злобни администратори на ДИР-а не пуснаха моите редове да бъдат публикувани в сайта, страхувайки се някой да знае повече от лекето Паси и вече да е осъществявал връзка с МКС! Връзка с МКС се осъществява редовно от редица български радиолюбители от години насам в обхвата на ултракъсите вълни: VHF и UHF като т.н. downlink (честотата, на която се приема МКС е 144,990 МHz, а т.н. uplink (честотата, на която МКС приема сигналите от земята на честотна модулация FM е в UHF обхвата 437,800 MHz). Ако имате любителска УКВ радиостанция и настроите предавателя и приемника на съответните честоти винаги ще можете поне да чуете МКС когато тя прелита над Б-я! За това, обаче, ще трябва да се поинтересувате малко повече или да се обърнете за съдействие към най-близкия радиоклуб! Бъдете сигурни, че няма да ви откажат, както това прави ДИР-а!

Да не мислиш, че това зависи от Дир-а? Това си е геополитическа пропаганда. От най-чист вид. Не те трие Дир-а, ако ме разбираш. Автоцензурата е най-ефективната цензура. Вероятно и те имат какво да кажат по темата, познават историята на България, ама... нали всички трябва да работим, сметки да плащаме. Викай "Ура", пардон, "Юпии" или не пиши.

_stankow

Така е, от много години радиолюбителите правят т.нар. "спътникови връзки". Цял дял е от радиолюбителството. Но кой да ти знае ...

и пак че тук нежни измекяри лайнарски пиндостански глупости.

Ти мене уважаааваш ли ме, бе!

Не.

По времето на социализма руснаците извеждаха наши космонавти и сателити в Космоса, а сега новите ни американски "братя" ни разрешават само да зададем някой и друг въпрос на обитателите на международната космическа станция (също изведена в орбита основно от руснаците!)!

Що не провериш, колко ни е струвало, това извеждане? Безплатен обяд няма, другарю.

SU-152

Проверих.......... струвало ни е 3 буркана варено мясо,6 буркана лютеница,и малко компоти.....

И колко ни е струвало?! Нали уж сега сме по богати от тогава (или поне така казват управниците ни!), защо тогава можехме да си го позволим, а сега не можем?!

Георги Иванов ни е струвал 20 000 000 лева. Имаш ли на идея колко пари са били това през 70-те?

SU-152

Не бяха ли 32тона злато?

Нямам информация, под каква форма е извършено плащането. В документите пише 20 милиона лева. Ако някой иска да му отчислят парите от заплатата, за да пратим друг, нека си каже на Славчо. Той пари не отказва....

Време е Паси да висне на бесилото. Имахме наши космонавти и България беше сред държавите със сериозно участие в космоса. Благодарение на национални предатели като Паси, сега се радваме на телефонна връзка с чужди космонавти.

Провери, колко ни струваха космонавтите и тогава крякай, глупако...

_stankow

И какво, разорихме ли се ? Че сме имали космонавти. Сега нали сме богати, проспериращи, нали ЕС ни затрупва с пари ? И нали космическите полети поевтиняха, вече и частни лица могат да си ги позволят ? Нали Мъск прави дъмпинг на пазара за космически полети ? Защо Сега Нямаме Космонавти ? И даже изобщо не се говори за това ? Преди имахме и Институт за космически изследвания. Работех в една лаборатория близко до него. Летеше наша апаратура редовно - радиометри, дозиметри. Произвеждахме космически храни. Сега ? Как е ? За да не се правят спекулации, какво имам предвид - западняците са пинтии. Само гледат да ти вземат нещо, да те избутат от всички възможни пазари. Руснаците бяха по-ларж. Ей затова тогава имахме космонавти, а сега дори не се говори за нови !

Аха, западняците пинтии, че искат пари, а руснаците, като по ларж, прибрали 20 милиона, за един космонавт.... да, добре.. не си тъп...

_stankow

И много ли са 20 милиона ? За един полет ? По 2 лева на човек ? Американците сега, за колко ще ни качат космонавт ? И са пинтии не защото искат пари, а защото изобщо не дават да се включиш в програмите им. По какъвто и да било начин !

Значи през 70-те в България сме били 10 милиона? А 20 милиона лева тогава са били нищо? Ама то вярно, че за вас, партийните секретари, сигурно са си били нищо...

Много голямо постижение резултат на малоумното образование у нас. Мутри и Кифли а останалите умни деца извън граница. А най важни са джипа и новият смартфон.

Ти от кои си? Мутрите или кифлите? Или от вечно кривите неудачници?

Към новината