назад

Google завежда дело срещу Германия заради разпоредби в закон за езика на омразата

19:41 | 27 юли 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 24 2709

Коментари 24

апологети на не0либералния фашизъм спорят момежду си в съда ;) по едни предложения за промени в регламенти на ЕК практикуването на език на омразата става углавно престъпление, демек следва наказание със затвир а кой и как ще лепи етикет език на омразата/враг на народа/..... ;)

По важно е да изкажеш важно мнение не е толкова важно колко си грамотен неможе всичко да е пефектно Те пефекционистите не са в ред и за кво да се старая в некъв саит дето не ми е важен Иначе речта на умразата са бабини девитини Знаете ли какво е общото между реч на омразата и похамеданчване.Не искам някакви дъртаци дето се правят на важни да ме похамеданчват.Да не излизам да нося бурка да не мога да говоря...по лошо едва ли може да стане съграждани Отдавна намирисваше че в политиката нещо не е в ред

Що така - нито ГълГъл, нито Сурат-тефтера искат да сменят законите в Северна Корея например? Или в Саудитска Арабия? Не ги разбирам много тези неща...

е вие ли ще ми нареждате кое да обичам и кое да мразим всички сте за казана с катран

Не! Никой не се опитва да ти казва какво да мислиш, харесваш или мразиш. Казват ти само да не си отваряш устата на публични места за това и да държиш предпочитанията за себе си. Ако повече хора го правеха даже СуратТефтерът щеше да е поносимо, а може би дори и приятно място.

Стабилно крачим към добре познатата форма на диктатура... само методите са различни, съобразно със спецификата на времето, в което живеем... Нищо добро не ни очаква. Ако обществото не даде безусловен отпор на всички опити да бъдем класифицирани, подредени и набутани в рамки, изковани от шепа хора с извратени разбирания и нечистоплътни амбиции, скоро ще сме просто овце в кошарата на пастира...

Са прави. Германците искат масово следене... Представям си каква саморазправа ще има в БГ ако тези данни попаднат в конкуренцията.

В Германия има закони които трябва да се спазват. Така искат, така ще е. Гугъл и ти да си гледате работата в собствената си държава.

не, не са прави, гугъл нямат ама абсолютно никакаво право и не са в позиция да се месят в законите на Германия, съда трябва сега да им каже да си гледат работата и да не се правят на законодатели в чужди държави

тея наглеци започнаха да се месят даже и в законите на държавите, крайно време е някой да ги сложи където им е мястото

Абе защо не си смените домейна от dir.bg на dirnik.bg ще Ви отива повече...

Речта на умразата наи вероятно е измислено за да не се казва истината за тези които заслужават умраза съд затвор и за да се контролират мозъците на свободните но спящи европеици

Омраза ве брато, Омраза

важно е също, да си грамотен, за да можеш да изкажеш мнението си...

Гугъл, Епъл и Майкрософт - тъмната троица знаеща всичко за всеки. Предлагам съвместното им мото да бъде: В един ЦИРК игаеме и ролите си знаеме!

Ако в кварталът ти са се заселили роми които са го превърнали в кочина и заради това пазарната цена на апартамента ти е паднала 5 пъти, нямаш право да кажеш нищо. Ако в държавата ти са се заселили няколко милиона добри хора които през неделя излизат да наръгат с нож няколко минувачи на градския мегдан, нямаш право да кажеш нищо. Въобще не мяза на тоталитаризъм. Ама никак.

Абе при тоталитаризма, както аз го помня, ще се заселят и направят кочина найш кога?!

Точно когато ти ги докарат. Въпрос на време

Боже те сложиха намордник на всеки човек че за едните данни ще му мислят. Още ли имате съмнение, че разполагате с лично пространство. Да ама не.

Някой може ли да дефинира какво е това "език на умразата" ?

Всяко едно решение на съда, ако го прочетеш наг лас, си е направо език на омраза.

Всяка дума казана против чифути, негри, пидерасти и цигани е "език на омразата". Пишете всякакви цинизми срещу българите и....ще ви толерират дори в ДИР.РУ.

"език на Умразата", какво?!... Как да ти се обясни, след като си и неграмотен...

Към новината