назад

Хакери искат от Аpple 50 милиона долара откуп

15:12 | 22 април 2021 | Редактор: Стоян Гогов 22 3441

Коментари 22

Новините от Русия винаги са за бомби, ракети, безаналогови танкове и други простотии..., а също за хакери, изнудвачи, заплахи, заклинания... Уникално прост, мързелив и кръвожаден народ!

От Империята на злото какво друго може да се очаква? Навални Президент! Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

Русия в ЕС и НАТО! Не до Берлин и Париж, а направо до Брюксел. Отново да освободи европейците от четвъртия райх.

еВал съм ти освободителя дето ше иска правнуците ми да лижат гъзовете на техните пра внуци за това. Както правиш ти сега.

Монико, меня это не ебёт. Не ме трий, така всеотдайно.

няма да платят, точно защото правят хардуер още за кого ли не, правоъгълници и овали има и в продуктите за останалите им клиенти.

'Който си го търси си го намира'

"Изображенията подсказват и за наличието на корпус с по-заоблени ъгли." === Ау, откраднали са страшна тайна!

Или Стоян Гогов пак е проявил велика мисла заедно с гългъл преводача?

Може би пак някъде е бил "забравен" лаптоп с всички важни документи... Та така. Малко шум за реклама никога не е излишен.

Голяма страхотия ей ти да видиш. Нека публикуват всичката документация която са успели да прекопират и да се надяват на нещо, продажбите на документиран хардуер ще скочат поне двойно, колко зле за производителя, LOL. Ако не са самите те зад цялата врява разбира се.

Гласувайте по интернет! В краен случай, по пощата!

Оставете им ги бе. Вие пред тях да ги зглобите, те после не могат да го направят. Скапани крадци. Друго не могат освен да крадът и да убиват рашки-педерашки.

Ако са руски хакеро - са лоши. Ако са братски американски - добри. Справка Бат Рамбо, Брус уилис и т.н. според холивудските обработватели на съзнанието на простолюдието.

Американски хакери не крадат от руски компании....ама то от Русия какво да откраднеш.... само пушки и проститутки

дай новина дето американски хакери окрали руски фирми. смешник.

100% тези ФИЛМИ си ги гледал ЛЕГАЛНО, а не от ЗАМУНДА. Филми ще ми дава смешника.

Хакери не знам, но 500 тона високообогатен уран за 12 милиарда долара дето гепиха САЩ от рашките ако не е кражба, здраве му кажи. Прозиводството на 500 тона уран на САЩ преди това им е струвало 3.9 трилиона долара.

Баси малоумните тъпотии пак е написал някакъв тъп руслямец. 500 тона уран стрували 3,9 трилиона долара!!!!????? Затова ли САЩ имат 99 ядрени блока или около 3-4 пъти повече отколкото Руслямска държава? Че и били крали този уран от Руслямците. Бе верно путлераста е изключително тъпо и безмозъчно същество.

малко са им поискали на мизерните ябълкаджии :)))

Защо така с лошо бе бг цървулчо.

Щото с гладни дебили, не могат нищо да измислят, само могат да крадат

Към новината