назад

Илън Мъск се пошегува с хакерската група Anonymous

10:58 | 16 юни 2021 | Редактор: Стоян Гогов 23 5145

Коментари 23

Ама ще стане играчка плачка....

Ехо? Това е човек който не си е плащал данъците и е спекулирал с борсата и е обект на федерално разследване.Той е съвременен и истински ДЖОКЕР.

Ехо? Това е човек който не си е плащал данъците и е спекулирал с борсата и е обект на федерално разследване.Той е съвременен и истински ДЖОКЕР.

Ако найстина не си е плащал данъците които дължи по закон досега да са го натиснали от IRS. хара като него имат поне 3 нива на проверка от сертифицирани съветници преди да си пуснат данъчната декларация . Не му бери грижа за данъците

Ехо? Това е човек който не си е плащал данъците и е спекулирал с борсата и е обект на федерално разследване.Той е съвременен и истински ДЖОКЕР.

А може да намеква че лапето изиграло положителната героиня Хана като поотрасна се превърна в одумвана скандалджийка...

Ěвахме Eлън Мъск на водно колело в езерото Клептуза, Велинград през пролетта на 1993-та. Разпорихме му дифузьора с колеги тираджии (екип трима). Ревеше и молеше за още, но ние не понасяме пискливи и квичащи пëepaси и го зарязахме по средата на езерото да плува на една вътрешна гума от Маз.

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей. По-долу те посъветвах да опиташ да не се вряскаш до олигавяне тоя път под статия за Мъск; навярно си опитал но пак не си могъл да пребориш обсесивно-компулсивното си разстройство, какво да се прави. Не е да не знаеш, че олигавянето от вряскане е само първата фаза, следват по-неприятни неща в резултат на напъните ти и санитарите трябва пак да те преобуват. Няма лечение ей, мъка.

Доста време му отне да го измисли това закачливо блъфче! ... Да не изпищи на южно-африкански по някое време? ...

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Когато лития спре да действа! ... Тъжна работа!

> 2021-06-16 17:28:17 >RE (нерегистриран) > >Когато лития спре да действа! ... Тъжна работа! Ми гълтай си лития вместо да вряскаш и да тъгуваш бе, може и да те оправи та да си намериш свястна работа вместо да си щатен врякалник.

Може да пробваш и като добавка във вазелина! ... Мъскито каза, че помагало!

Много са ми забавни онези, които приписват на Елон Мъск някакви суперчовешки възможности и чрез тях обясняват света около себе си :D

Самият той - не, просто е много талантлив. Парите му, обаче - да.

също така любимец на тъпанарите е бившия на епъл, дето обясняваше че образованието било безполезно (не в пряк текст , но смисъла беше това)

Бе кво ни занимавате с някави пишлемета които се опитват да печелят от спекулации и като дойдат големите акули почват да пожълтяват водата.

Али Баба знае имената на всички разбойници!

Т.е. да питаме Джак Ма. Все пак той е основателя на Али Баба :)

няколко страхливи анонимни наркоманчете заплаши известен проспериращ човек изхранващ хиляди семейства с труда си. Все едно марката обявила война на ботуша.

тоя наркомански хумор не го разбирам

Щото има някакъв хумор който да разбираш, дааа. Опитай тоя път под статия за Мъск да не се разлигавиш от врякане.

А пък совите не са това което са!

Към новината