назад

Илон Мъск оскъпи с 1000% криптовалутата Shiba Floki

10:11 | 14 септември 2021 | Редактор: Стоян Гогов 22 9571

Коментари 22

Убеден съм че маясъла на българските драскачи, ще ги засърби ужасно, скоро ще обвинят дългата ръка, на късия Путин че ги е засърбяло, наболяло, прокървялло. И най важното,не Илонка а точно Путин е манипулирал, безбройните крипто валути, зер той и никой друг, бърка в маясъла на... Запъдя, където си мислят че са... бг олитата.

Празноглавци, ако един фантастичен ден, еврото поскъпне 1000 % и левът, все още е вързан за еврото и то на този курс, колко ще струва хляб... за 1 лев?

ето затова криптовалутите нямат бъдеще и никога няма да станат официални "валути" , как си представяте, че хляба днес струва 1 лв, а утре е 500 лв? няма как да стане

Вместо да набивате във видеокарти и да "копате" виртуално, научете по някоя професия и се хванете на работа реално. Яото скоро някой ще се "шиба",но няма да е нито флоки нито Мъск. Познайте от 3 пъти кой ще е. Искате да не работите и само да прибирате печалби, модерно е, но ще е до време, и съвсем скоро като се срути...ще се "шиба"те.

Сорос към Мъск: Как е, кълве ли?

от релейката. - Къквът само руските петоколонници по форумите ... :)

Както виждаш кълве и то как, 10 пъти е вдигнал цената на поредното безумие и ще прибере доста пари навярно. Балъците се редите на опашка за лотарийни билети и току подврякават и кудкудякате около тия, дето ви се ще и вие да бяхте като тях. Кудкудякай си, какво друго ти остава.

Какво очаквате от мазен евреин? Как мислите си прави парите тоя, освен чрез мръсотии?

споко бе. Никой не говори за Шаломов/каПутин и обкръжението му - Шамалов, Дерипаска, Милер, Векселберг и т.н... говорим за Южно Африканец.

Нищо, важно е, че ти си върл антисемит - щом навсякъде го плякаш тва.

Прогнозите за криптото са като хороскопи. Е тоя боклук върти курса с туитове.

Опитай да обсъдиш с доктора си защо толкова те измъчва мисълта, че някой може да прави нещо, което бенадеждно ти се ще ти да можеше. Обсесивно-компулсивното ти разстройство свързано с мисълта за Мъск е много тежко, едва ли е излечимо, но поне опитай.

ако направи същото за шерове на някоя компания може и да го осъдят

_stankow

Това са клевети. Всички знаем, че Мъск с такива работи не се занимава. Той изцяло се е посветил на мисията да посочи на човечеството пътя към Марс ! И не жали собствените си пари за това. Чужди - не пипа ! :)

И той каза, че си свестен много.

за пореден път се изказваш некомпетентно с жалък опит да си оригинален. А хебер имаш ли че ЕС са на крачка от създаването на крипто евро? НЕ... за какво ти е... ти се интересуваш само от копейки.

_stankow

Криптовалути - да. Валутни спекулации - не !

Вижте в речника какво е ирония.

питай мама какво значи: " опит да си оригинален"

_stankow

За някои това е сложна дума, кой да ти се рови в речници. Но отлично разбират, че е "бъзик" :)

Към новината