назад

Илон Мъск прави робот, който да работи вместо нас

09:57 | 23 август 2021 | Редактор: Катя Димитрова 20 2405

Коментари 20

На тоя му трябва един черен по дебел, измекяр малоумен

Абе, не че нещо, ама тия роботи, не потребяват друго освен резервни части и консумативи... А, някой с нещо ще трябва да купува тая продукция, която ще се бълва 24 часа, нали? Колкото и да им е мъчно на някои ще трябва да се ходи към Универсален Базов Доход. И колкото и да се радват някои други ще стане най-рано за внуците ни. :) И който си мисли, че е незаменим, ще се изненада колко много се автоматизира във фирмата за посдените 16 години. Сума незаменими хора напуснаха и сега едни скриптове вършат работата им и чат пат трябва нещо ръчно да се направи... Аз винаги съм бил заменим, но някой трябва да наглежда скриптовете, дори и да не ги е писал.

Тоя що не се хване на работа най на края ми само с глупости се занимава

Ненаврякал се щатен врякалник с неизлечимо обсесивно-компулсивно разстройство не се наврещя ей.

dp за теб. Дабъл пенетрейшън. Не се наврещя. Щатен врещялник.

Вместо нас, а работи вместо вас. Съответно вие не получавате заплата а собственика на предприятието за който работи робота трупа

И кой ти е крив, че си заменим от самоходно желязо бе майсторе. Да беше се научил да вършиш нещо смислено нямаше да имаш тия кахъри сега. А работата ти на щатен врякалник може да върши и нещо много по-просто от тия роботи на Мъск, и някой прогимназист-кръжочник може да скалъпи някое ардюино което да размества няколкото думи в смисъл "западната цивилизация - лошо" дето ги врещиш вече толкова години.

Хайдеее, статия за мъск... Сега остава една за гейтс, една за безос и една за ротшилд и петолчковите червенотиквеничковчета ще напълнят спешните отделения...

Най- вероятно е направил и робот да клати жена му. Ето този вид лудост по хората се страхувам най-много. Богати и луди, не знаят за какво да си дават парите, а колко гладни и жадни деца има, дай си парите за нещо смислено, да си полезен на човечеството. Чудя се дали самия Мъск не е плод на нечии болен мозък.

Вместо да чакаш богатите да те нахранят научи се да работиш нещо смислено. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Ако успее да направи нещо накова до 10 години, ще е голям успех. За догодина -абсурд. От презентацията си личеше, че е нещо, което им е хрумнало предния ден и изобщо не знаят как ще стане. Реклама.

найлон муск не прави нищо. това южноафриканско го ведо може само да пуши ганджа и да пуска пръдни из социалните мрежи.

И какво, производителите купуват робот да работи вместо човек, че ще излиза по-евтини, ние не получаваме заплати, няма пари за пазаруване, кой тогава ще купува продукцията?

Противно на какво си мислят българите - че някой винаги иска да унищожи света или човечеството, това никога не е така! Решението на твоят въпрос е просто и вече отдавна се коментира..а именно минимум доход! Всички ще получават един минимум доход който ще е достатъчен да живееш. Няма да е достатъчен да имаш най добрите и хубави предмети и услуги...за това все още ще трябва да намираш начини да печелиш пари. Но основните неща ще ти бъдат покрити от производствените капацитети на тези роботи. Икономически това е 100% възможно и практично! Пример е индистриалната революция която въведи машините, а резултатите са очевидни и полезни за всички хора. Благодарение на тази революция, населението на Земята скочи от 1 милиард на вече близо 7 милиарда. Това нямаше да стане ако заместването на орачите с трактори, беше толкова пагубно. Нито едно правителство по света няма да оцелее ако населението му до вчера се е хранела нормално, а днеска е започнало да измира защото видиш ли работите му изяли хляба. Избийте си тези простотии от главата и ао не друго, поне помислете малко логично и потърсете аналогични случаи от човешката история...такива ВИНАГИ и без изключение има! Няма нищо ново под слънцето и НИКОГА няма да има. Всичко е аналогично на миналото и се вижда лесно ако си направиш труда да бъдеш обективен.

Комунизъм, викаш. От всекиго според способностите - всекиму според потребностите.

Елементарно. Роботите работят вместо "нас". "Ние" не сме необходими на никого. Масова ваксинация с неизпитани препарати за постигане на "стаден имунитет". (впрочем дали не са даже много добре изпитани в някоя военна лаборатория?). Изключително увеличение на автоимунните заболявания и рака след време. Роботите работят, елитът се кефи на живота. "Стадото" се преработва в компост. Или както е казал народът: "Битият бит, е§аният, е§ан"

BajMihal

Да търсиш логика у тролове и любители на конспиративни теории, е като да търсиш въздух на Луната.

Когато направи роботка с потка ... ни осведомете

Информирайте ме като направи "роботка"

тоя вече не е интересен

Към новината