Коментари - iPhone X функционира трудно при студ | IT.dir.bg
назад

iPhone X функционира трудно при студ

Дисплеят на iPhone X губи чувствителност при студ.

Обратно в новината

Коментари - iPhone X функционира трудно при студ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се смях на инжинерните достижения в гейфона.

Родните айфонджии обаче здраво мълчат в коментарите, че им излизат зелени вертикални линии по екраните на Айфон Хъ :)

Нямам зелена линия. Ако се появи такава ще пиша. Телефона е супер бърз със страхотен екран и снима фантастично.

Както кажеш, пич! По принцип нашата информация винаги взима приоритет над потребителската, напр. ако няма wi-fi, не си държиш правилно телефона, но в тоя случай ще ти повярваме като бонус лоялен клиент! На нас по принцип ни беше важно да кихнеш паричките, пък сега как ще се оправдаваш за да не ти се смеят, го оставяме на теб. Извиняваме се - на iTeb!

важното е айфонските тъпи снобари да се изкихат по 2300 за тая дрисня

Поредната грозна,остаряла преди да е излязла творба на Ейпъл. Демоде отвсякъде! Май само китайците впечатлява още и а на тях и ако да им предложиш с логото на ябълката ще куфеят! Но и това е вече към края си...

китайците са номер 1 бе ....как ще се впечатлят от айфон............

Продавам оригинална печка за Айфоня.изгодно-1742лв.

E, чак пък толкова... Цената на Galacy Note 7 вече доста падна :)

Естествено, че проблемът е от софтуерно естество! Частите на мизерния айфон са масово китайско производство и функционират нормално във всяка друга електроника! Единственото, което хепълджиите могат да осерат, е в нещастните опити тяхната операционна система да придобие функционалности, които Андроид има от години! ФАКТ!

Колеги, при -5 градуса зимата си преровете чекмеджета и си извадете старият неумен телефон за 10 лева. С новият уйфон за 3000 бона може примерно да подпрете крака на масата, ако се клати, или да забивате пирони. Впрочем за пирони може и да не става, изглежда паянтов.

И на студ и на жега Апъл си е нумеро уно.

Даже не нумеро уно, ами направо кръгла нула като цифра по-предна от 1-цата. хахаха

И апъла се оказа като чорбата. На студа изстива. Лятоска вони на умрело... Абе нема оправия...

Я сега обади как в това негърско гето наречено Детройт можеш за 5 айфона да си купиш къща? Пална мизерия град гето с разбити къщи и почупени фабрики където за 5 бона си купуваш къща, с бонус фрий мангалка за 1 нощ

ГЕЙПЪЛ ПРЕПОРЪЧВАТ НА ГЕЙОВЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТЕЛЕСНА ТОПЛИНА ЗА ДА ЗАГРЕЯТ ГЕЙФОН Х :)) ... ХЕМ И ВИБРИРА :)0

ами сега? отидеш та ски та аспен и требва да вадиш самсунга.......... мъка,мъка, ами престижа, ами реномето, ами положението? Основна функциа на ябълката е недостъпна ири развалена.

пич, има гсм костюмчета с лого на епъл. слагаш си един такъв на самсунга и отдалеч никой няма да разбере.

С 10-ките през зимата на бали

"Трудностите могат да възникнат дори при -1С" Хахаха. Защо ли са ни най-смешни постоянните издънки на най-претенциозната марка и особено на най-претенциония и продукт?

Е, стига с тези телефони де. Най вероятно ъпдейта ще бъде нещо от сорта на "while true do batteryshort and warm' :) Ох, напишете нещо за Лагдроида, или пък за Винбозата :)

Сега пишем за ябълковия гнилоч/бъркоч. Ще има статии и за другите. Явно се дразниш, ама си Бай никой , за да казваш къде и какво да се пише.

Ех, направо "Матросов" на амбразурата ;) Ако искат могат да патентоват калъф с нагревател - все ми е тая. Или пък в иновативният заден панел да сложат волфрамови нажежаеми проводници - ама лошото е, че вече някой друг се е сетил и няма "иновация", като заоблен ръб :)

Вие пък. Сега излезето трова телефонче и епъл си плащат навсякъде да вървят статии. ПР-че, ми-арче. да вървят продажбите. Защо ги карате да се минават да пишат за другите. Там няма келипирец. :-)

Страшен програмист излезе...

Това се нарича ИРОНИЯ. Иначе за долар и петдесет цента могат да си купят терморегулатор от Али-то, и да го лансират като последната супер-мега-хипер-биquad иновация - моден аксесоар. Ако всички производители са малко по SLOW в "иновациите" - няма да обсъждаме такива простотии

Не може да е софтуерен проблема, софтварето студ не чувства! По скоро е хардуерен На мен също не ми става при минусови температури, само си го местим в другия крачол

Абе дървото си е дърво. Ако ще и ябълково да е, пак е дърво.

КЕ пуснат ъпдейт и готово! За ужас на адроидните панелници хейтъри!

Прекрасен, разкошен, много, прекрасно, супер. ;) КажИ сега честно, сам ли го измисли това ;)

6 и 6S при ок. 5 градуса се изключват... Пъхах си го в гащите да се затопли да го включа и въпреки ,че батерията беше на 80% издържаше не повече от 30 сек...това на Витоша.. срам и излагация

Жалко, загубиха скандинавският пазар! А онези имат пари.

То, и в Русия, Китай и Канада не е много по-топло, а са бая големички пазари...

Проблема разбира се е в зора да се предложи ново и невиждано устройство или поне функция. Направиха екраните да разпознават 4096 степени на натиск, нормално като се бъгне да е епично.

Бе държите ги неправилно тия телефони, бе! :D

Да, не си ги държат през цялото време на топло между бузите като СЕО-то на Apple и дизайнерите му докато го тестват дали му е надеждна вибрацията.

Арт боклуци за балъци. Чиститу.

Значи балъците пак трябва да си носят старата Нокиа, ако искат да имат неква връзка със света зимъска...

Предлагам "гръбче" за IPhoneX с външна батерия и вградено отопление за 666 лева

За 2299 лв. толко.

Сега още толко - за саниране и парно. Или още по-добре - отопляване на твърдо гориво...

И аз функционирам зле като ми стане студено.

Проблема го има и 6-цата, така че нищо ново под слънцето.

Гогов, Всяко устройство оперира със затруднения при ниска температура, особено ако е изложено на вятър. Военното и индустриално оборудване има специални кейсове, за да се избегнат подобни проблеми. Гогов, Гогов!!

Е па аз като имам Секс Кавър 3 на самсунг как при -15 зимата няма проблеми? ДА! Батерията пада много по бързо но не блокира,гасне и подобни дивотии...

Ееее тука вече може да се каже, че ябълките са първи! Щото инак досега само копираха! На самсингите телефона гърмеше после ябълките да не видят нещо и те почнаха да кърмят! Ма засега в това са първи! Могат да го патентоват даже! :)

При жега гърми, при студ замръзва... Мерси! Мерси! Мерси! не пуша...

Абе Дир-а, кажете нещо за Самсунг, Хуауей! Apple не е водещата марка в България, какъв е този зор да се пише през час за нея, или се смятате за много просветени?!

То според теб излиза че не трябва да се пише за Apple. Така беше и при соца: "На щафетното бягане съветския отбор зае второ място". Кой е първи не ни казваха, защото ни интерисуваше само съветския отбор, още по-лошо че може да е американската щафета.

Бегай да пасеш кравите.

Вица беше, че от двама участници американците са завършили предпоследни, а руснаците на престижното второ място ;)))

Ми след като дира не ти казва, аз да ти кажа: имам Samsung Galaxy S5 (вече четири години), ползвал съм го при -6 градуса в продължение на около час. Нищо му нямаше, работеше си както и при стайна температура. И изобщо какво искаш? Само статии за възхвала за телефоните на Apple и само статии, в които плюят по Samsung? Всички марки си имат проблеми, що да не пишат и за проблемите с устройствата на Apple?

Да вметна и аз личен опит - Nokia Lumia 735 - миналата зима, на -11 градуса, съвсем спокойно си преглеждах пощата. В "трагично загиналия" Win10 Mobile имаше даже нарочна функция за увеличаване на чуствителността на тъча, с идея да работи добре именно при ниски температури.

За тези пари какво искате, това е ябълка все пак. Този проблем го имат поне от 5тиците насам и не им пука, щом има кой да им яде тиквениците...

След като ни научиха как да държим правилно iPhone, за да можем да го ползваме като телефон и как да снимаме така, че снимките ни да не са лилави, сега ни учат в какъв температурен диапазон да използваме ювелирните им изделия... Колко иновативно...

Иновативно е, че успяха от олед дисплей да изкарат верни цветове. Досега никой не го беше постигал. Иновативно е когато ти дадат спецификациите на производствените линии да проектираш продукт, който е по-добър от прозвеждания на фирмата притежател на линиите. Визирам Самсунг, които имат най-добрата фабрика за олед дисплеи, а произведоха по проект на Епъл дисплей за айфон Х, който е по-добър от този вграждан във флагмана им ноте 8. А иначе съм ползвал всички айфони произведени през годините и съм държал телефона както ми е удобно и съм правил много добри за времето си снимки. Айфоните винаги са снимали много добре, включително и сега когато камерата на айфон Х е по-добра от камерите на всички самсунги. Та с няколко думи айфон Х има по-добър дисплей, по-добра камера и по-бърз процесор от твоя ноте 8.

Пич толкоз глупости написа, че ше ти задам един въпрос та белким ти светне! Та и аз съм държал много фотоапарати дори съм снимал и с Чайка при това изключителни снимки! И какво от това! Това прави ли фотоапаратите чайка по-добри!?

коку

Този тест за дисплея на Display Mate изглежда силно тенденциозен... Точното цветопредаване е функция на софтуера, а не на дисплея. Note 8 има такъв режим, но не е заложен по подразбиране, защото цветовете изглеждат бледи, има по-нисък констраст и консумира повече енергия. Всъщност, такъв режим има дори Note 4-ката ми, още тогава установих, че е по-добре дисплея да се ползва в динамичен режим, просто изглежда по-добре, въпреки изкривяването на цветовете... Относно отблясъците, с тях Apple ще се сблъскат, когато решат да откраднат още една дизайн характеристика от Samsung и LG - извития екран. На плоския екран на iPhone няма как да има толкова отблясъци, колкото има при извит екран. Относно яркостта, дисплея на Samsung първо е ограничен откъм яркост, за да се удължи живота му, второ, заради по-големия брой точки се увеличава "мъртвата" площ на дисплея (площта между точките) и няма как да е толкова ярък, колкото дисплей с по-груби точки, като този на iPhone X. Apple има да учат тепърва как се ползва OLED, защото са около 10 години след Samsung в тази област. Това как Apple били дали спецификации на Samsung за дисплей си го спести, защото няма как фирма, активно отхвърляща OLED като технология да разработи по-добра технология от фирма, която прави това откакто OLED се появи като технология. Apple се включват в играта по времето на залеза на OLED, когато иновативна фирма като Samsung започва да влага масово QLED дисплеи, или технология, която ще е по-добра за телефоните и силно се надявам да я видим в S9 и догодина в Note 9. Относно камерите... Едни тестове слагат Pixel 2 на първо място, други Note 8, трети слагат или ще сложат iPhone X, зависи от тестовите условия, как е проведен и колко тестващия познава възможностите на телефона. До тук съм видял лаишки тестове на всякакви знайни и незнайни тестващи камери на телефони. Почти на 100% съм убеден, че Note 8 не е тестван нито в PRO режим, нито снимките са вземани в RAW формат. Тестове, проведени от истински фотографи определено фаворизират телефони, които дават възможност да по-добър контрол на снимането, или това, което Samsung дават чрез PRO режима. А процесорите... Аз не съм със Snapdragon, защото той се ползва за US версията на Note 8 и причината е, че Exynos чипсета е много нов и не поддържа стари мрежи от типа на CDMA, които все още се ползват от динозаври като AT&T. Тези стари технологии се поддържат все още от Snapdragon чипсетите и това е причината Samsung да пускат Note 8 със Snapdragon в US.

коку

И да не забравяме, че Note 8 има дигитайзер в дисплея, заради писалката, която iPhone 8 няма и няма и да има. За Apple да носиш една чанта с аксесоари като преходници, мобилни батерии, "моливи", кърпички, зарядни е напълно в реда на нещата... Аз ако излизам от къщи за по-малко от 24 часа мога да го направя 20лв в джоба (за местата, където не приемат безконтактни плащания), ключове и Note 8 (с безконтактната карта в приложението на ПИБ). Всички тези неща се събират в джобовете ми и съм волна птичка...

iPhone X e смартфонът с най-добър дисплей досега, обяви DisplayMate, След като в края на август DisplayMate обяви, че Galaxy Note 8 е смартфонът с най-добър дисплей в света, днес експертите от сайта излязоха със становище, че новият лидер в класацията е iPhone X. Забавно е, че дисплеят на юбилейния модел от Apple е произведен тъкмо от Samsung. OLED дисплеят на новия iPhone X получава висока оценка най-вече заради коректното цветопредаване, най-високата си пикова яркост за цялата площ на дисплея, малкото отблясъци и високия контраст.

И въобще не ти минава през акъла, че между разработката и пускането на Galaxy Note 8 и iPhone X технологията за OLED на Samsung се развива... Забавно, наистина, много забавно е човек да ти чете глупостите.

"Забавно е, че дисплеят на юбилейния модел от Apple е произведен тъкмо от Samsung." === Още по-забавно ще стане, ако Самсунг спре да произвежда компоненти за телефоните на Епъл. Страшна забава ще настане.

коку

Ама вие епълопоклонниците и технологичните сайтове ги четете както дявол чете евангелието... Note 8 има 4 режима на работа на дисплея, iPhone X има 2, auto brightness-а на Note 8 е до 1240cd, на iPhone X е ... 809cd. Screen reflection-а е 4.6% при Note 8 и 4.5% при iPhone X. И на двете ревюта пише: "Overall Galaxy Note8 Display Grade is Excellent A+ The Best Performing Smartphone Display that we have ever tested."