Коментари - Хората с iPhone са с най-много предразсъдъци | IT.dir.bg
назад

Хората с iPhone са с най-много предразсъдъци

Проучване в САЩ разкрива, че собствениците на iPhone са с повече предразсъдъци и дори биха избегнали връзка с човек, притежаващ смартфон с Android.

Обратно в новината

Коментари - Хората с iPhone са с най-много предразсъдъци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майтапи...

аз затова си имам 2 телефона, като видя че жената предпочита андрид вадя самсунг s8-цата, ако е с ифон изваждам iphone X. Така лесно се хващат на въдицата.

'Начи - под нивоту ми е да говоръ с некои които ползва андроит. Такав чувек не бих го пугледнал дажи! Ас общувам САМО с интилигенти хора с пуне 2 визши образувания. А некой мои приатели даже са и с 4. Такава ми е средата!

Затова и ги наричат зомбита! Само някой с промит мозък може да вярва на маркетинга на хепъл и да купува отново и отново като изоглав надценените им продукти въпреки всичките им дефекти, недостатъци и идиотски оправдания за дефектите като това, че не си държали правилно телефона! ФАКТ!

Що се палиш ? Ходи си купи един iPhone и след 5г ще разбереш защо има зомбита.

Има нужда от такива хора. Така разпознаваме снобите. Преди години така беше модерно да се ходи на макдоналдс. Голяма гъзария, а ние будалите ходихме на кръчма. :)

Junk news

Аз имам предразсъдъци към хората с iPhone и избягвам връзка с тях.

Имам приятелка, женена за германец, който изкарва 5 пъти повече пари от нея. Той е със стар модел телефон, а тя по всеки повод си проси от него най-нов модел. Той й изпълнява прищевките, но й казал, че деловите и успелите хора не обръщат внимание на тези неща. На запад няма такова робуване на суетата. И й казал в прав текст, че подобни кухоглави, каквита са повечето българи, го отвращават.

Аз на тая щях да й бия шута на мястото на германеца. Макар че като гледам, май това я очаква кухата лейка когато й се насити пичът, или просто като му писне от кифлеенето й.

Тя иначе е свястна, като изключим тази точка. Работлива и мила, добра. Но си е страховита мисълта, че без този телефон няма да е пълно щастието й.

Аз съм правила секс с робот, беше прекрасно изживяване

кухненски робот?

По-скоро комплекси. Поне тия в България, които в 99% от постовете си буквално се оприличават на по-висши създания от останалите хора.

Chefo77

Аз бих добавил към предразсъдъци и комплекси. Па голям праз, когато някой е дал 2К за телефон. Още по-голям праз пък когато някоя е дала дупе и сие за телефон за 2К ...

"Любопитното е, че цели 92% от жените биха се отнесли негативно, ако техният партньор има по-стар модел телефон" Изследването е дебилско и показва преобладаващата дебилност сред "високо развитите западни демокрации". Но цитираното по-горе изречение е показателно какво търсят жените - някого с повече пари. Лакомията и алчността са големи мотиватори, но и унищожители на нормалните човешки отношения.

Какво развитие очакваш сред средностатистическата публика в развитите страни бе, естествено, че са 85+% загубеняци и там. Провинциалното самочувствие на хора расли в БГ по съветско време и неживели навън ги кара да очакват, че оттатък живеят само знаменитостите дето познават от телевизията - ами не, не е така. Какво се жалваш, че глуповатите мацки гледат телефона на поредния глуповат пръч - там по това личи средностатистическият тиквеник докъде я е докарал, не по храната, която яде както в джунглата. Храна там има за всички.

Леека поправка. Хората с iPhone са без разсъдъци...

Най после официално потвърждение, че айфоня си е диагноза.