назад

Какви оръжия тества Русия на мащабното военно учение "Запад 2021"

09:30 | 18 септември 2021 | Редактор: Стоян Гогов 184 74969

Коментари 184

Как какви?! МОДЕРНИ! Такива за каквито краварските козацки говеда могат само да сънуват! Лудите говеда както винаги изостават с десетилетия в редица области след руснаците. А кравите могат да се хвалят само с натики като трайдън и Минетмен и тяхната бракма Ф-16 които са антични бараки на по 50-60 години! А да не забравяме че новите им боклуци като Ф-35 не могат да летят! Защото са НЕлетящи дефектоносци на цената на 10% от външния дълг на страната от третия свят Кравария-Америка! Просто факти!

Браво, браво. Успешно учение и само 78 загинали при 200 000 участващи....

си! Те кравите колко губят и без учения, само от падане на самолети и самоубийста и убийства не е истина! Я им виж инцидентите и тогава сери твойте исмислени шитни.

Гледайте "военная приемка" от днес. Предаването беше посветено изцяло на учението.

Имат, могат, демонстрират! Браво на руснаците! Подобни учения избиват от главите на агресорите от НАТО всяко желание за нападение над РФ и Беларус!

По скоро себестойността на ресурсите които Русия продава ги спира. А тя винаги е ниска защото орките са почти безплатни на фона на запад яка ако тои тръгне да ги добива! Кой нормален ще превзема Русия да хрантути 180милиона по добре един бащица да им вдига самочувствието и те да бъхрат за 400лв. Това е в България вече минималната пенсия.

ебати допотопната техника... сложили по една буква допълнителни и добоядисали техниката от 90те години която са краднали от запада.

Идиот. Ти се бръкни отзад!

да бе американците и НАТО с техните модерни оръжия едни талибани въоръжени с автомати и гранатомети неможаха да победят.

Егати наивния тъпунгер си... Явно изобщо нямаш представа, за какво става въпрос!

какво друго да има в Империята на Злото.

САЩ ли имаш предвид?

" Страшна" техника и накрая ... груз 200! :) :) :)

Браво! Респект!

Те освен оръжие няма какво друго да тестват...

А ти какво тестваш?

Какъв е смисълът от цялата военна техника, когато сме обречени на смърт, ако започне, не дай си Боже, война между Русия и НАТО? Мир е нужен на света, не агресия и ненавист.

НО, .... докато има "апетити" спрямо Русия, ще се разработва всякаква военна техника.

Смисълът е, че НАТО не може да ги превземе. Когато НАТО, сащ спрат да нападат произволни държави когато им хрумне, то и Русия ще спре да се въоръжава.

Колкото и да се лае и плюе тука, Поне имат въоражение руснаците.. А какво въоражение има България? Едно голямо празно Нищо. Кръгла нула! И Сомалия да ни нападне, и тя ще ни превземе за един ден. Но да лаем и плюем сме номер едно в света! Световни лидери сме. На голо дупе чифте пищови.. Ето това сме. Хем голи хем с големи усти.. Жалка картинка

И ти си живият пример. Я как професионално плюеш България и българите. Направо си готов за медал, закачен лично от Путин.

имат 3 Безплатни бази урана в сащ и златото на бнб

Имаха 3 безплатни бази, ама през 1989 г. се изнесоха. За разлика от руслямците САЩ сега нялмат нито една база у нас.

Как сте посмели да напишете, че великият Съветски съюз изостава в разработването на дронове? Каква е тази наглост?!!! Россия е първа винаги и във всичко и побеждава във всяка битка! За Родину! За Сталину!

И още нещо. Гьобелсовата пропаганда постоянно повтаря за някакви намерения на Сталин да напада хитлеристка Германия. Истината е, че към хитлеристкото нападение Райхът е окупирал или контролира държави с 295 милиона население срещу 170 милиона в СССР и с 4 пъти по-голям БВП от съветския.

Руска тенеколигия...

Българска празноФАКТова глава- чутура

Е къде са безаналоговите Армата и стелт самолетчето (вече им изгубих на какво го преименуваха последно)? Или за тях не им трябват учения?

Ужас. Тези мислят само за война. Дрънкат оръжие а народът гладува.

Вы о чëм? Кто у вас голодает?

Ще дрънкат оръжие докато чуват дрънкане на оръжие и покрай тяхната "ограда", Понял??

Ей, ЩУрав, я пак помисли, кой всъщност е най-големия дрънкач на оръжия и чии военни бази са навсякъде по света и кой има най-много инициирани войни от ВСВ насам? Страшно прост човечец си, да знаеш!

„2021-09-18 15:58:02 Да (нерегистриран) Абе защо 2 световна с превземането на Полша от немските и руснаците що не когато ссср напада Финландия или когато превзема Литва Латвия естония някой знае ли?“ До 3 септември 1939 г. няма не само световна, но и европейска война. Има нападения на Япония, Италия и Германия върху отделни страни. Войната става европейска на 03.09.39, когато Великобритания и Франция обявяват война на Германия. Не го казвам аз. Така - европейска - я определя на 5 септември '39 Държавният департамент на САЩ. Това, да поясня за такива като тебе, е тяхното Външно министерство. Световна става на 07 декември 1941 г. с нападенията на Япония върху САЩ и Великобритания в Тихия океан.

Защото с нападението над Полша започва война, превърнала се във световна. Затова се приема 1.09.1939. Колкото до фактите, коя страна точно кога се включва - прав си, но всички "големи сили" са били готови да се включат за да си запазят тяхното "парче от баницата"...

Драги, до 7 декември 1941 г. никой не знае, че хитлеристкото нападение над Полша ще се превърне в Световна. Исторически факт е, че Хитлер не е вярвал да стане дори европейска.

Вземи почети малко история преди да пишеш. Няма да ти навреди. Хитлер си е правил неговите си сметки. С нападението над Полша, Германия влиза във война и с Франция и Великобритания. Още докато трае тази "странната война" - защото нито Франция нито Великобритания правят нещо съществено за да защитят Полша, Съветска Русия си отхапва нейното парче от Полша и Румъния, следва германския блицкриг в Европа, подписването на Тристранния пакт или Оста, както още го наричат и само за около година войната наистина се превръща в световна - на практика се води на 3 континента. Включването на САЩ през 42-ра е практически формално. Още от падането на Франция, САЩ активно подпомагат противниците на Оста.

Или над Чехословакия? Доколкото си спомням от прочетеното Чърчил се намесва след нападението над Чехословакия, а не след анексирането на половин Полша (другата половина е за Сталин)... Или греша?

Я заработал малко рубли, а вие се радвайте на детинщините на изкуфелия Вожд...

Браво на братята! Ще ги покъсат на Европейските ценности.

Тцьцьць и всичкото това джилязо за пустия му фалшив престиж.

Абе защо 2 световна с превземането на Полша от немските и руснаците що не когато ссср напада Финландия или когато превзема Литва Латвия естония някой знае ли?

Ми отвори поне един учебник в живота си и прочети.... там са го написали....

!

По случая на крепостните в рашка говняшка им раздали по кило удобрение фрии , а на белорашките крепостни по половин кило та да отпразнуват събитието с пълни стомаси :)))

учението е "Запад 2021", защото ако направят "Изток 2021" още утре 100 милиона члена на ККП ще се озоват в Москва и както би казал Кунг-фуций "100 милиона къси китайски члена на чужд гъз са малко"

Някой през далечната '69 е мислил точно като Вас. И досега май никой не знае къде изчезнаха китайчетата.

в далечната 69-та Китай е тънел в мизерия, сега Китай е световна икономическа сила. Усеща ли се разликата или трябва да прилагам още факти?

Да ама толупите дето драска коментарчета тук, дори си нямат на идея за какво говориш ;) Ама споко, може и да нямат късмет да умрът неуки :)))

Русия не вади 100 млн., а един толкова голям, че с него пука всички като слона как пука мамунки.

Защо в секция IT има статии за оръжие. Направете си секция оръжие....

Задействани са всички руски кавали в България Целта е блядовете да прелапат парите от ЕЕ

Да се прави пропаганда. Дали сте укрепени райони след нападението на германците. Аз ви давам броя на съветските войски и стоящи на самата граница които не са заели каквато и да било отбранителна позиция. Това към кой по-точно отбранителен район спада? Московски може би? След като Сталин се страхувал от Хитлер и след като толкова много внимавал да не би Хитлер да го нападне, какво правят тия войски ама точно на самата граница? Списъкът с пленените и убити, унищожената бойна техника заграбените припаси в първите часове на войната не го оспорва дори и Съветския съюз. Е добре Какво правят тия на самата граница? Жуков в мемоарите си пише-по това време работихме и по 16 часа на ден. Но не сме планирали отбранителни стратегии. Е какво са планирали преди Германия да нападне? Факти факти факти и още факти включително и от съветски източници. Знаете ли например че тая велика песничка, как беше? Ставай страна агромная???? Е написана два месеца преди Германия да нападне Съветския съюз по лична заповед на другаря Сталин? Така че както казах ако искате да си водите пропаганда сложете един надпис отгоре пропаганда. Единствената причина Русия да дрънка оръжие в момента е проблемите вътре в самата държава. Икономически и медицински проблеми.

Лъжеш драги. Дано да е от незнание ...

Исторически факти. Прочетете списъка на трофеите на германската армия в първите часове на войната. Всичко това с войници техника и припаси намиращи се на разстояние под 50 километра от самата граница. Която по това време е в Полша.

_stankow

Няма такъв филм - "укрепен район след началото на войната". Укрепен район се строи с години, формират се части, създават се запаси, провеждат се учения, заема се. Всичко това се прави преди войната. С цел отбрана. Бъркате укрепения район с тактическите фронтови укрепления - окопи, дървено-землени огневи точки (които не са ДОТ-ове), изкопаните със силите на населението противотанкови ровове и др.

Срещу кого се укрепява Сталин вътре в Съветския съюз? Срещу извънземните?

_stankow

Вижте пак списъка. Укрепените райони са главно на западното направление, срещу Германия. Има и срещу Япония и срещу Финландия.

И ние ги имаме тия проблеми, ама не дрънкаме оръжие !!! Що ??? Щото сме с голи задници. .

ИЩИ НА ХУЙ ве тъп тролякочалгопитеко. Через два дня после начала войны, 24 июня 1941 года, одновременно в газетах «Известия» и «Красная звезда» был опубликован текст песни «Священная война» за подписью известного советского поэта и сталинского лауреата В. И. Лебедева-Кумача. Сразу же после публикации композитор А. В. Александров написал к ней музыку[2]. Печатать слова и ноты не было времени, и Александров написал их мелом на доске, а певцы и музыканты переписали их в свои тетради[3][4]. Ещё день был отведён на репетицию.

...калпав журналя. "...бил изстрелян ракетния комплекс "Искандер-М. Доколкото ми е известно от този комплекс се изстрелват ракети. Ще е интересно да се види как се изстрелва и камиона.

Хаха, да! И аз го забелязах. И след всеки 3-4 хвалби, някаква принизяваща реплика от типа - остало от СССР. Ще кажеш, че на сащ самолетите и абрамсите са им от вчера, и не са на 40-45 години.

Силна армия - силна държава. Дано Русия ни освободи за трети път - веднъж от империализма на турците, веднъж от империализма на немците, сега от американците.

Русия винаги е идвала с окупаторски цели в България. След Освобождението ни наричат “Заддунавска Губерня” и имат желанието да ни направят част от Руската Империя. След 9ти септември Руската армия настъпва в България като окупаторска

И какво полезно,парично,удачно ще има Русия като те окупира? Само "головная боль"!

А америкосите сега дойдоха като освободители, нали? И да им плащаме издръжката и на тях.

След "руско освобождение" ни назначават княз! Васална титла просто отмъква част от османската империя. И то само защото този път населението на България дава десетки хиляди жертви. В мирния догоров между Русия и османската империя няма българи и думата България не фигурира.

Неграмотността ти ме е оправдание, и ме е повод за гордост.

Силна армия - беден народ.

Справка силата на българската армия и на българската икономика.

_stankow

Много техника, много новини и грешките са неизбежни. Повечето ще ги коментираме по-нататък, сигурно не е последна тази статия. Но има груби грешки, които трябва да се кажат сега. 1. На снимката не е показан дронът "Ласточка" с тегло 4 кг. Показан е ударно-разузнавателният безпилотен апарат Форпост-Р с излетно тегло до 500 кг. На снимката апаратът пуска коректируема авиобомба КАБ–20, специално разработена за бойни дронове. 2. Оперативно-тактическата ракета Искандер не може да порази площ от "25 хиляди квадратни километра". 25 х.кв.км това е площта на цяла североизточна България, не може с една ракета. Комплексът включва осколъчна касетна глава със 54 поразяващи елемента, всеки от които има лазерен висотомер и се взривява на височина 10 м от повърхността, атакувайки окопана техника и жива сила отгоре. Общата поразявана площ е 15 хиляди квадратни метра.

Боклук като всичко руско!

Те и укрите викаха, че всичко руско е боклук, ама виж как реват сега за руската газ, и транзитните такси дето ги губят

"Орлан" го носят на гръб, чебурашки дрон самъй лехкий в мире, за да може мужика да тича с него хахаха. Къде им е Шахмата, само от картон, щяха да го опърлят, Арматата?? Какво стана с Пакфака? Всичките им самолети съвецки разработки, руските изкопирани от фащ, ама нещо недъгави. Са видях в уики ф35 вече в над 690 броя, е що произвеждат като луди тая бракма?

Русия има много икономически,социални и демографски проблеми. Стана прекалено зависима от Китай,който са като Дракон колкото ти помагат,толкова се увиват и превземат. В Страната цари тотална Олигархия и репресивен апарат. От друга страна и с Ковид проблемите са големи,който бе насочен в случая като биологическо оръжие срещу нея, затова ваксинирането с руската ваксина Спутник в случая е като военна защита. Народа пиянства,взима заплати на ръба на оцеляването. Даже в градове като Москва,Питер, в Крим(полуостров),Сочи,Калинград,Краснодар се чувстват сериозни проблеми. На тази база колкото и да развиваш силна Военна промишленост и Отбранително-Нападателна Способност тя няма как да бъде супер ефективна и най-модерна. Китай е само на 5-10г. да настигне Русия и САЩ по военни технологии и дори да ги задмине. Но има едно голямо НО,като източно-Православен и Русофил мога да кажа, че въпреки всичките страдания и наказания Бог е на страната на Русия. Руският Народ в една немалка част е искрено и отдадено Православен,като това е и единствената му утеха в тежкото положение. Спомнете си Путин бе пуснат и посрещнат с почести в Атон,а Обама деликатно изгонен. Не ми се пише. Но ако НАТО има смелостта да нападне Русия, даже и с проксита като Украйна;Турция, Талибаните от Афганистан и др. тези държави ги чака не след дълго огън и жупел и тотален разгром както и загуба на държавност. Тогава Руската Мечка ще изреве на кръв и пак ще има руски танкове в Берлин. Това от мен. Бог да пази Русия,защото без нея сме загубени като Славяно-Българска Православна Държава! Амин!

Руски танкове в Берлин няма да има. Германия една дума не е казала, че иска война с Русия, че ще се включи в такава. Също и Франция. Защо да им превземат столицата !? Напротив, неутралитетът е половин съюзничество и трябва високо да се цени. Но тези, които рипат сега - Украйна, Полша, Прибалтика, Грузия, Япония, Молдова, Румъния, като нищо ще се запознаят с руските разработки отблизо, не като нас - на снимки.

Би му трябвало да напада Русия? От какъв зор? Гледам историята ще учи ли само по съветските учебници. Не е лошо да се позаинтересувате защо всъщност натиска Германия напада Съветския съюз. Ще ви дам една подсказка. Преди Германия да нападне: Милион и половина редовни войници от червената армия. Десетина хиляди танка. Над 30 хиляди самолета. Всичко това на полеви лагер на самата граница без да е заета каквато и да е позиция за отбрана. И без изкопан дори и един метър окоп.

_stankow

Ще допълним вашата "подсказка" - 120 германски дивизии от другата страна на границата. С разработен план за нападение още от април 1941-ва (Барбароса). И не сме чували да са копали окопи. От страна на СССР - 162 укрепени района (УР). Бункери, складове, огневи точки, противотанкови валове. Списък на укрепените райони на СССР в навечерието на германската агресия: 1 укрепленный район — Киевский 2 укрепленный район — Владимир-Волынский 2 укрепленный район (II) (2 УР) 3 укрепленный район — Летичевский (3 УР) 4 укрепленный район — Струмиловский (I) (4 УР) 4 укрепленный район — Хабаровский (II) (4 УР) 5 укрепленный район — Коростеньский (I) (5 УР) 5 укрепленный район (II) (5 УР) 5 УР 6 укрепленный район — Рава-Русский 6 укрепленный район (II) (6 УР) 6 УР, 7 укрепленный район — Новоград-Волынский 7 укрепленный район — Краскинский 8 укрепленный район — Перемышльский 8 укрепленный район — Лесозаводский 9 укрепленный район (9 УР) 9 УР, 10 укрепленный район — Каменец-Подольский 11 укрепленный район (11 УР) 12 укрепленный район — Могилев-Подольский 13 укрепленный район — Шепетовский 13 укрепленный район — Южный Ленинградский 14 укрепленный район (14 УР) 14 УР 15 укрепленный район — Остропольский (15 УР) 15 УР 16 укрепленный район — Невский (16 УР) 16 УР 17 укрепленный район — Изяславский (I) (17 УР) 17 УР 21 укрепленный район (21 УР) 21 УР 22 укрепленный район — Карельский (22 УР) 22 УР 23 укрепленный район — Мурманский (23 УР) 23 УР 25 укрепленный район — Псковский (25 УР) 25 УР 26 укрепленный район — Сортавальский (26 УР) 26 УР 27 укрепленный район — Кексгольмский (27 УР) 27 УР 28 укрепленный район — Выборгский (28 УР) 28 УР 29 укрепленный район (29 УР) 29 УР 31 укрепленный район — Даурский (31 УР) 31 УР 32 укрепленный район — Борзинский (32 УР) 32 УР 35 укрепленный район — Волоколамский (35 УР) 35 УР 36 укрепленный район — Можайский (36 УР) 36 УР 17 укрепленный район (II) (17 УР) 17 УР 37 укрепленный район — Малоярославецкий (37 УР) 37 УР 38 укрепленный район — Калужский (38 УР) 38 УР 41 укрепленный район — Либавский (41 УР) 41 УР 42 укрепленный район — Шауляйский (42 УР) 42 УР 44 укрепленный район — Каунасский (44 УР) 44 УР 45 укрепленный район (45 УР) 45 УР 46 укрепленный район — Тельшайский (46 УР) 46 УР 48 укрепленный район — Алитусский (48 УР) 48 УР 51 укрепленный район — Ахалкалакский, Батумский (51 УР) 51 УР 52 укрепленный район (52 УР) 52 УР 53 укрепленный район (53 УР) 53 УР 54 укрепленный район (54 УР) 54 УР 58 укрепленный район — Себежский (58 УР) 58 УР 61 укрепленный район — Полоцкий (61 УР) 61 УР 62 укрепленный район — Брест-Литовский, Спас-Деменский (62 УР) 62 УР 63 укрепленный район — Минско-Слуцкий (63 УР) 63 УР 64 укрепленный район — Замбровский (64 УР) 64 УР 65 укрепленный район — Мозырьский (65 УР) 65 УР 66 укрепленный район — Осовецкий (66 УР) 66 УР 68 укрепленный район — Гродненский, Вяземский (68 УР) 68 УР 69 укрепленный район (69 УР) 69 УР 70 укрепленный район (70 УР) 70 УР 73 укрепленный район (73 УР) 73 УР 74 укрепленный район (74 УР) 74 УР 75 укрепленный район (75 УР) 75 УР 76 укрепленный район (76 УР) 76 УР 77 укрепленный район (77 УР) 77 УР 78 укрепленный район (78 УР) 78 УР 79 укрепленный район (79 УР) 79 УР 80 укрепленный район — Рыбницкий (80 УР) 80 УР 81 укрепленный район — Дунайский (81 УР) 81 УР 82 укрепленный район — Тираспольский (82 УР) 82 УР 83 укрепленный район — Одесский (83 УР) 83 УР 84 укрепленный район — Верхне-Прутский (84 УР) 84 УР 86 укрепленный район — Нижне-Прутский (86 УР) 86 УР 90 укрепленный район — Ловатский (90 УР) 90 УР 91 укрепленный район (91 УР) 91 УР 101 укрепленный район — Благовещенский (101 УР) 101 УР 102 укрепленный район — Усть-Сунгарийский (102 УР) 102 УР 103 укрепленный район — Нижне-Амурский (103 УР) 103 УР 104 укрепленный район — Декастринский (104 УР) 104 УР 105 укрепленный район — Гродековский (105 УР) 105 УР 106 укрепленный район — Полтавский (106 УР) 106 УР 107 укрепленный район — Барабашский (107 УР) 107 УР 108 укрепленный район — Посьетский (108 УР) 108 УР 109 укрепленный район — Иманский (109 УР) 109 УР 110 укрепленный район — Славянский (110 УР) 110 УР 111 укрепленный район — Шуфанский (111 УР) 111 УР 112 укрепленный район — Хорольский (112 УР) 112 УР 113 укрепленный район — Хасанский (113 УР) 113 УР 115 укрепленный район (115 УР) 115 УР 116 укрепленный район (116 УР) 116 УР 117 укрепленный район (117 УР) 117 УР 118 укрепленный район (118 УР) 118 УР 119 укрепленный район (119 УР) 119 УР 150 укрепленный район (150 УР) 150 УР 151 укрепленный район (151 УР) 151 УР 152 укрепленный район — Можайский (152 УР) 152 УР 153 укрепленный район (153 УР) 153 УР 154 укрепленный район — Малоярославецкий (154 УР) 154 УР 155 укрепленный район — Волоколамский (155 УР) 155 УР 156 укрепленный район — Одинцовский (156 УР) 156 УР 157 укрепленный район — Московский (157 УР) 157 УР 158 укрепленный район (158 УР) 158 УР 159 укрепленный район (159 УР) 159 УР 160 укрепленный район (160 УР) 160 УР 161 укрепленный район (161 УР) 161 УР 162 укрепленный район (162 УР) 162 УР "Без нито един окоп", казвате ? Личи ли кой за каква война се е готвил ?

Майко мила. Айде да ни освободят че да сложат някой министър председател руснак да ни оправи!!! А то вече имаше двама в тази американска колония има повече руснаци отколкото американци да ги Ева. Братле разкажи при коя битка ни освобождават руснаците от немците? Много ли немци избиха? Щото аз знам само че 30 000 българи дадоха живота си зада се бият на Руска страна а в замяна им оъмукнаха архива златния резерв и изтрепаха после още 30 000 в народния съд. А в 13 руско турска война българи има загинали повече от руснаци. България се освобождава с Съединението!!! Против което е Русия затова и надъхва Сърбия да ни нападне това го пишеше даже в учебниците по история в соца.

Силна Русия е гаранция за съществуването на България. Ако стане напечено, американците ще избягат, както от Афганистан.

Безпокоя се за техните ибрикчии. Дали така ще се размажат на пистата, когато нямат вече сили да се държат за колесника на излитащия С-17 ? Както в Кабул ? От къде ще бъде евакуацията, от летище Враждебна (София), или от Граф Игнатиево ? Ще бъде добър ден за българската нация.

Ние българите сме на страната на нашата освободителка Русия и против НАТО

че то в коя нация няма 2-3% боклук..

.

Не ви трябва много за да разберете какво представлява руската технология ... погледнете видеата от операциите в Нагорни Карабах и ще ви е ясно.

Защо ни се снася тази информация? Какво е посланието?

Посланието е: Елате българи от НАТО, да ни биете! Източния фронт ви зове!

На Източния фронт, все пак сме имали частш. Обаче в Гърция и Сърбия, съюзници на Англия и САЩ, сме клали здраво! Те , Гърция и Сърбия са били смели, а не страхливи мижитурки. 1944 година, септември, комунистите още не са на власт!

Оказва ето, че Царството все пак e участвало с военни сили срещу СССР през ВОВ . България изпраща не само санитарен влак, но и охрана за него. Неоспорим исторически факт e присъствието на български части в окупираната от Германия руска територия.

Като е неоспорим исторически факт значи можеш да кажеш името и номера на влака и кои военни части са били заедно с него. Също така ще можеш да ми кажеш и от коя до коя дата се е намирал и къде точно тоя влак. Пък аз после ще ти кажа дали въобще е съществувал тоя влак и ако е съществувал къде се е намирал на съответните дати.

_stankow

Санитарният влак не е "военна сила". И не е част - подразделение е. И не е била българска - под командването на германците е била.

Гогов много го е закъсал за копейки. Да вземем да му открием една дарителска сметка? Другари - дайте да дадем!

В Технополис има троен чушкопек ,хасковско производство три класи над това тенеке.

Това е поредица руска пропаганда за уикенда . Най добрата техника за отнемане на човешки живот и руската. Всички русофили са с предимство пред обикновените хора да им бъде приложена .

Нека бе! Нека се знае, че сме вече .предни окопи срещу тях! Какво се възмущаваш? Това си е разузнавателна инхормация.

Баааа майката руска пропаганда. Дирници не се ли наядохте бре

Що бе? Нека да сме информирани срещу какво ще се бием в скро време, заради демокрацията в САЩ.

Да не би руснаците да ни нападат??

Не бе, НАТО ще нападаме руснаците, да делнем суровините , пък и да спйсим Украйна!

БРАВО !

Готдея се, че ДС агентите и педалите окло руската марионетка Радев, ще ни и, каарат от ЕС и НАТО, за станем горди членове на Евразийския, където междувпрочем ни е мястото. Не можеш насила от промити мозъци са направиш европейци.

Когато имаше ДС, имаше държава на Българите! Сега някаква помийна яма, в която дори Зуекът неще да живее!

Когато имаше ДС, ти щеше да си щатен доносник. А не драскач на коментари и мияч на чинии.

Какво точно имаш против доносничеството? Кажи една държава, която съществува без доносници? Тъкмо сега чета за Светата ивквизиция!

Доносник = Боклук Ама още не си го осъзнал... Затова сме а това дереже - заради такива като тебе!

Ми то тогава целият западен свят е боклук! Там е национална гордост да са доносници. Комшията донася, че си повишил тон на детето, и хайде социалните. Значи, ти като видиш някой да нарушава закона, няма да го докладваш ли?

Пак се подмойрихте. Няна ли за какво друго да пишете?

Ами така е, няма да се похвалят с някакви научни и технически постижения за доброто на хората по света, ще дрънкат оръжия! Манталитетът им е такьв и толкова си могат! Жалко и за тях, и за тези, които им се възхищават! Лично аз не се страхувам от такива постановки и от техните оръжия!!!

Че какво по голямо техническо постижение за доброто на хората, от военна техника? Ха ха ха!

Военната техника и войната е за доброто на хората!!!!!!!

Разбира се! Я виж САЩ, като имат военна техника как се грижат за благоденствието на собствения си народ! Ако не искаш долара, идват самолетоносачите!

Това, че ти не си наясно, не означава, че няма с какво да се похвалят! Космически буксири, фотонни двигатели, АЕЦ на бързи неутрони, изцяло поддържаната от Русия МКС, цифрова икономика.... Всичко това е замъглено от пропагандата под знамето- борба с руската пропаганда. Изобщо осъзнаваш ли какви сложни технологии стоят зад това въоръжение? Да ти дам ли пример? Най голямото технологично достижение на България е чушкопек, бойлер и пожароустийчива входна врата. Русия има АЕЦ на бързи неутрони, първа космическа и военна сила в света, и искаш да ме убедиш, че са изостанали?!

Кой ви е питал това, клети руски измекяри? Че ми давате и техническите данни в подробности по рекламни книжки. Да взема да си купя един руски таралясник, че да ви тресна с него по червените тикви!

кротко Миме кротко.....не бъди лоша

Не съм Мими бе руски абдал ! Аз съм джендър неутрален модерен млад мъж !

Имат оръжия Руснаците Ползват ги , ние имаме оръжия на Чертежи и едва ли ще ги ползваме в скоро време , може да ни обвинят в нещо и по Закона Магнитски да ги Конфискуват парите за оръжията !

Ти точно клавиатурнато геройче, с кого си тръгнал да се биеш? Аз пък предпочитам Швейцария-не започва войни не желае да се бие с никого, армията им е повече от символична но за сметка на това пък населението живее при условия в пъти по-добри от българските и на светлинни години напред спрямо руските.

Швейцария е вьорьжена до зьби! И всеки швейцарец разполага с лично оръжие и може да си служи с него!

Швейцария въоръжена до зъби със ъс?????? Личното оръжие на швейцарците??????? Я като е въоръжена до зъби да кажеш броя на военните самолети танковете, балистични ракети и така нататък.

_stankow

Швейцария има 190 самолета и 45 вертолета, разпределени в 10 военно-въздушни бази. Изтребителите ѝ са Ф-18. Закупили са и очакват доставката на F-35.

Руските изверги убийци мислят само за война и смърт.

Комунистическа пропагандна статия, като едно време.

Защото Дир е доста про-Руско сайтче, покрай войните на Русия, се превърнаха във военен вестник...

Само здрава тояга може да държи англосаксонските чакали на разстояние от Русия. А в случая - и от Белорус.

Затърчал се някой към Русия.

на практика да, едни китайци.

Да , ама булгаристанският натовски флот разполага с десантни гумени лодки, дето навремето с тях германците бягаха по море за Турция. Купени на цената на самолетоносачи от приятелите ни от НАТО !!!

Към новината