назад

Капитан Кърк от фантастичния сериал "Стар Трек" полетя в Космоса

17:56 | 13 октомври 2021 | Редактор: Стоян Гогов 34 5433

Коментари 34

Ко стана с въглеродните емисии :)

платиха си ги? що?

Засега все още има руснаци които се занимават с космонавтика. Радвам се много че скоро време в Русия които са били космонавти ще престанат да се занимават с това и ще станат гледачи на кафе и ще разберат че космонавтиката е само за гейове.

със сигурност ще го разберат, така ще им излезе на картите и на кафето, а и Ванга така ще е казала

Аполо, ти ли си, глупако ?

Доживя да се качиш на истинска ракета!

на ресурси за глупости///

Да вариш ракия или бира и после да ги изпикаеш Нъл тъй?

видехте ли най-новия танк на руснаците Т-21? Това няма разбиване ей. Цело село прай на дреп!

Ако са ходили в космоса трябваше поне един път за 60 години да покажат нещо от Земята, например трафика, Айфеловата кула, Статуята на свободата,кораби, самолети. Нещо не се връзва , защото всичките им снимки и клипове показват топка с облаци без реалната суша. Показват Юпитер по един и същи начин,което за газова планета е невъзможно. Лъгаха ,че няма извънземни. Лъгаха за маймунския произход на човека. Лъгаха за полети до Луната. Лъжат за Ковид 19 . Лъжат ,че Земята е сфера с 75 процента вода по повърхността си. Лъжат за земното ядро, защото са копали само до 14 км. До ядрото са 5000 км.

От поста ти виждам че ти си един от онези вярващи само в теория за конспирацията и лошо няма аз съм на принципа всеки да вярва в каквоти си иска.Та гледам все пишеш че лъжат за почти всичко и в тоя ред на мисли се питам ти откъде знаеш колко е до ядрото на земята,и как си се съгласил да повярваш на това след като не вярваш на сателитните снимки от гугъл ърт ????

С нетърпение очаквам още.

Това за Юпитер си прав. На луната са си ходили точно мисиите аполо, но са видяли свърхразумни същества и това е което крият за мисиите,не че не са ходили. От височината на която отиват космонавтите няма как да се видят земни сгради, тъй като е много от високо, а като е достатъчно ниско да ги видят те трябва да стоят така че да оцелеят при процеса на излитането и затова няма как да видиш сгради.

Е щом смяташ че няма ковид, то е ясно че си плоскоземец. Това си е вярата на живеещите в цивилизацията. Аз съм от тези които са за живот сред природата,монотеизъм, изучаване на науката астрономия, биология,физика, затова смятам че Земята е кълбо, отвътре пластове, един от които е огнене, надолу още няколко твърди пласта и там кухина. Знам че всички ходили в кодмоса са видяли Ангели- сверични и други форми светещи обекти, кометите са Ангели, а астероидите,метероидите и др. са каквито си ги описват.

Излитането на ракетата доказва ,че Земята е неподвижна. Връщането на атронавтите доказва ,че Земята не е в орбита около Слънцето с 30 км в секунда. Живеем на плоска и неподвижна Земя.

ПРАВИЛНО! Водата от световният океан не се разлива поради магия, а поради друга магия имаме на земята едновременно ден и нощ:)

Хари Потър Прав си .Сега незабравяй да си пиеш лекарствата и лека вечер

MW 18014, 20 ЮНИ 1944 - ПЪРВИЯТ ПОЛЕТ В КОСМОСА Нацистка Велика Германия откри пътят на човечеството в Космоса. Адолф Хитлер мечтаеше да покори и други светове. Поклон пред германската наука и техника!

Първият човек в космоса е китайският астронавт Уан Ху, полетял към луната 1600г преди новата ера.

_stankow

И защо трябваше да намесвате нацизма и Хитлер ? Да, изпитателен старт номер "MW 18014", от полигона в Пенемюнде е изстреляна военна балистична ракета V-2 модел А-4, първият обект, достигнал космическото пространство - над линията на Карман от 100 км височина. Ракетата достига височина от 176 км. Имало е и втори старт, на още по-голяма височина. После идват съюзниците и на Германия и до ден днешен ѝ е забранено да развива ракетни и ядрени технологии.

Уоли Фънк е жена, при това пилот на НАСА. Най-възрастната жена в космоса е тя, все още. А Шатнър е най-възрастния мъж.

Аз и толкова не съм летял

Редактор : Стоян Гогов Blue Origin изстреля своя втората си туристическа мисия към Космоса.

ВТОРА

Чуркоподобната ракета на Безос ходи в космоса точно колкото изхвърлена на пясъка медуза изследва сухата част на планетата.

безос спокойно може да си прекръсти ракетите на The Flying Penis

Братле това е чисто забавление ако има някаква полза за науката и прогреса тва е самото създаване на тази ракета. В случая важното е че нестига че тия кравари живеят по 90 години , нестига че и на тия години имат кинти за глупости и то много ами и изземват таксиджииския бизнес. Само седи гледаи сега каскети и ватенки как ще се развихрят под иначе вече станало ежеседмично събитие даже не и събитие. А ще има и един трол дето ще ти каже че тва нищо не е защото руснаците снимат някаква си в космоса не е с IMAX както преди 20 години но е рускиня :):) само гледаи

Гледам, ама то нищо за гледане.

_stankow

E, пък да има някой да ни каже и Том Круз кога ще снима. Защото е американец ... Нали щеше да ходи и той на МКС ? Ама няма кой да ни информира.

Може ли запознатите с материала ,да споделят тези полети на Безос могат ли да се смятат за полети в космоса ? Илон Мъск е напред нали ?

От частниците само Мъск лети в космосът. Другите двама, правят суборбитални полети.

_stankow

Според ФАИ (Международната федерация по авиация) полетите над 100 км височина се считат за космически. Според американците границата на космоса (линия на Карман) е на 80 км височина, заради различната методика на изчисление. Та може, зависи от полета, как ще сработи ракетата, някои пасажери да достигнат над 80, но под 100 км. Тогава според САЩ ще бъдат астронавти, но според ФАИ - няма да ги признаят. Във всички случаи полетите с ракетите на Безос и Бренсън са суборбитални полети. Не могат да се насладят изцяло на космоса, освен 5-6 минути безтегловност и поглед към кривата на земята с тънка синя ивица атмосфера. И това стига да се хвалят из махалата. Потребителски начинания с принос за пропагандата, но без такъв за науката или космонавтиката.

Идиот.

_stankow

Лексикална импотентност ?

Към новината