назад

Космическият кораб на Китай се скачи с орбиталната станция

09:00 | 16 октомври 2021 | Редактор: Калин Каменов 30 5662

Коментари 30

Първи бяха космонавтите. след тях тръгнаха и астронавтите. Вече полетяха и кайконавтите. Кои ще са следващите? Макенавтите!

Шефа като качи македонците в космоса ще им скрие ориза на китайците.

Гогов защо мълчи? В петък Союза, с който кинаджиите трябва да се върнат без да иска пак си е пуснал двигателите и е отклонил станцията. Ако руснаците направят някой резил - Гогов мълчи като партизанин!!!

Е, американците пак ли ще чакат някой да ги закара

Руснаците пак ли ще обвиняват американците, за мизерията си? (Риторичен въпрос, не се хаби да отговаряш)

Отдавна американците сами си се карат до МКС със СпейсХ

"Трима тайконавти ще прекарат шест месеца в открития космос" Що? Не ги пускат вътре ли, че ще са в открития космос 6 месеца?!?

Да се чуди човек как хора, които не познават значението на думите в българския език, стават пишещи журналисти.

вчерашните астронавти, днес са тайконавти

винаги са били тайконавти, западняците - астронавти, а руснаците - космонавти.

Дребни са им човечетата, и корабът им може да е по-малък и по-бърже да лети... след китайците и мравки, ще има на Луната...

Като човек чете коментарите и рязко разбира защо в БГ сме в това положение. Имаме разбирачи от всичко и то много :) Само как един от тях не се намери да е в управлението на държавата за толкова години ....

ne pishi v obraten slovored be idiot.

Стане ли така за мен заведенията стават нездравословни и спирам да ходя и без това са излишно надути цените там! Банкет може да се направи и в мазата важна е компанията на добър приятел!

Интересно ми е - защо не ни съобщавате например, че бушмените в Намибия вече си служат и с пушки! Новината ще ема същата тежест относно НАПРЕДЪКА на изостаналите популации! А иначе повдигането на самочуствието на комуноидите е постигнато!

Защо то - може да ползваш пушка , но да четеш и мислиш , още не си се научил .

Ами аз горе точно това съм написал, само че трябва да можеш да го прочетеш и осмислиш!

zashtoto e edna duma ,a polzvash se pishe polzuvash,be tyuflek.

А на мен ми е интересно, Как едни балъци които имаха 6 атомни реактора, а останаха с един който е пред спиране, всъщност дават съвети на китайци и Руснаци как се правят орбитални станции.

Само да попитам- защо "руснаци" е с главна буква?

_stankow

Такива са правописните правила вече. От време на време, по преценка на пишещия, някое от съществителното се изписва с главна буква. Така правят англоговорящите и да покажем, че и ние сме от тях ! ;)

Интересно ! Как така това правило важи за "руснаците" а не важи за "китайците"!

Кои са тея, бе кретен? Явно не сме ние, щото имаме 2 работещи реактора, явно не е и руслямска държава, която има десетина затворени реактори от които 4 броя ВВЕР 440,

оп трола дада пак изпълзя от дупката, аве малоумник ти им броиш реакторите на руснаците ли ве? хахаха много те интересува Русия що така?

аве промит мозък, колко държави имат собствена космическа станция? нали всеки можел да "стреля с пушка отдавна"? ама нещо няма пушки що така?

Сигурно ще пробват как се правят китайчета в космоса.

Ами затова са изпратили шведска тройка.

Шведскакта е 2 жени и мъж. Тая може да е швестерска - жена, мъж и гей. Може да пробват може ли заплождане на гей в космоса

китайская им работа ! Тайконавтите са еднакви независимо руснаци , китайци или американци !

Само , педалите сте еднакви по целия свят

Към новината