назад

"Майкрософт" видя руска хакерска групировка зад атаката на компютърни мрежи в САЩ

16:36 | 25 октомври 2021 | Редактор: Рая Георгиева 8 916

Коментари 8

Рекламна пауза

Наистина са западно стадо .Около 90% от тях са тотални боклуци . Караха ми се едни че Русия им била нарушавала границите и ми цитираха техния най голям вестник .Оказа се че вестника лъже и изопачава истината .След това тези осраните западняци нямаха достойнство да си признаят че са изказвали и повтаряли грешни твърдения . Надявам се последната война Русия да не пести ракетите а да жули здраво .вярно е че е подредено и устроено на запад ,но това не значи че са по достойни хора .Просто са по добри в лъженето и краденето .

Ех, да я бяхме научили тая пуста граматика ли, че да ни вземат мнението за компетентно.... Предлагам всеки, който не знае, че пред "че", "а", "за да", "който/която" и т.н. се пише запетая, а сравнителните и превъзходните степени на прилагателните се пишат с тиренце, да се въждържа от коментари, особено по глобални проблеми. Най-добре да стои далеч и от избирателните урни. Който не е бил способен да научи дори тези най-елементарни граматически правила, едва ли има достатъчно акъл да бистри международното положение. Точка! Моля тези, които се причисляват към тази група, да се преброят чрез минусчетата към този коментар.

Само ватенки им се привиждат на сащисаните. И все ги чукат през Уиндоуса.... Ахахахааа....

Глупости, нали руснаците са изостанали в 19-ти век, и живеят в деревни, дето не са чували за интернет и компютри, как така ще пробиват в най модерните технологии??!!

кат са си поставили мрежата на виндос... то секи го хаква....

А ма разбира се че са руснаците,те са най удобните за микромеките с тяхната некадърност

Западните олигофрени идея нямат какви глупости говорят вече само и само за да впечатлят малоумното си стадо.

Към новината