Коментари - Млечният път бил смъртоносен за извънземните? | IT.dir.bg
назад

Млечният път бил смъртоносен за извънземните?

Астрономи от университета Тор Вергата в Рим установиха, че преди няколко милиарда години Млечният път е имал активно ядро.

Обратно в новината

Коментари - Млечният път бил смъртоносен за извънземните? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опасен за извънземните бил! Те са карали с вериги бе !

8-те милиарда години за които се пише тук е времето по което се предполага, че се е формирал диска на Млечния път. Т.е. по това време това не е била галактиката която познаваме в момента, ако изобщо приемем , че това тогава изобщо е било галактика по сегашните представи за тези формирования от звезди.

значи извънземмните идват от другата посока, не от центъра. по околовръстното ще минат :)

тотални глупости. ама бесни направо! хахахаах!!!:-)))) няма как да знаят какво е било преди 8 милярда години! тея са еументарни мошенници!:-))))

Оставете черните дупки и Млечния път настрана; те не са интересни от гледна точка на проблемите , които имаме да решаваме тук долу. Значи, ще чуем ли най-после окончателно научно становище каква е формата на планетата, която обитаваме: кълбовидна ли е или е плоска?! ащо не чуваме учените да се изкажат авторитетно по този въпроса! а тръгнали да решават проблемите на Вселената. А това означава едно: Някой крие истината, защото има интерес от това. Кой ли е той?!

Мда, аз също така не съм чувал учените да се произнесат официално Слънцето от изток ли изгрява или от запад. Все с някакви измишльотини като гравитационни вълни и лазери ми се занимават, разбираш ли. Шегата настрана, формата на планетата както и посоката на изгряване на Слънцето са въпроси, чиито отговори са дадени още преди хилядолетия. В момента само безумни тролове подхващат тези дискусии отново и отново.

Лазерите са реални инструменти и са следствие на емпиричната наука, която е основана на чисто научни принципи за събиране на научни факти чрез дикрекно наблюдение и екперименти в настоящето. Благодарение на нея се развиват технологиите. Докато фундаменталната наука е в тежка идейна криза и духовен мрак, понеже истната за Бога, който е първопричина за информацията, порядъка и живота във вселената, е табу наложено от тези които искат да заемат мястото на светият Бог в живот на хората за да слугуват на мимолетните страсти на тленната плът. Те замениха истинската наука с вавилонски езотеричен мистицизъм, продукт на който са и измислените гравитационни вълни. Те измислиха антинаучната и неинтуитивна теория на относителността, която въвежда едно абстрактно нефизическо безкрайно разтегливо пространство, което може да се свива, разтяга, огъва или усуква до безкрайност без да губи свойсвата си, ако има избщо такива, защото например математическият и апарат, които съдържа логически и математичекси грешки и като следвие води до делене на нула, не се интересува от физическите свойства на реалното физическо пространство изпълващо геометричното пространство на вселената. Гравитацинни вълни не могат да същестуват поради най-малко две причини. Първата е че физическото пространтво не може да се деформира за да запазва свойствата си, които са важни за протичане на физическите процеси в него. Втората е че за да се запази интегритета на големите материални структури във вселената за дълговреме ако тяхната цялост се дължи само гравитационното взаимоедйствие, скоростта на разпространение на гравиотационното поле трябва да е порядъци по-висока от скоростта на разпространение на електромагнитното поле във физическото пространство. Трябва да има мигновенна физическа и силова връзка в един механизъм за да може да се запази за дълго неговата структура и функция.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Казва се Стамбол, за да има рима, а освен това е по-правилно, защото окончанието -бол и в Ямбол, и в Стамбол произлиза от "полис" /град/. Истанбул е потурчена и изопачена форма на Стамбол.

Млечният път е македонски. Да си намерят друг път!

Luna0102

Всички пътища са македонски, да си стоят по къщята.

Тия не можаха да се изяснят. Нали Големият взрив е бил преди 4.5 милиарда години. Какъв Стрелец на 8 милиарда.

се случил преди около 13,8 милиарда години...

Земята е била създадена тогава (долу-горе)

Кв иса ти атъпо тии бре?

Това само доказва колко прецизно е проектирана Земята - като размери и положение във Вселената - за да има нужните характеристики да поддържа живота.

не слагай каруцата пред коня човек е такъв какъвто е нагаждайки се към условията в които се е появил а не условията са се нагаждали за да угодят на човека. ако беше обратното навсякъде по света щеше да е 20-25 градуса винаги, бананите да валят от небето, реките да са от бира ...

То е било така, но заради греха на човека тази привилегия ни е отнета. От нашите помисли и действия зависи дали ще загубим и малкото което ни е останало в момента.