назад

Русия изпрати първите актьори в Космоса (видео)

11:25 | 05 октомври 2021 | Редактор: Стоян Гогов 102 8461

Коментари 102

Моят съименник пак се разписал. Обича си Русията той, няма шест-пет. Сигурно има макетче на ракетата "Союз" и пали свещички всеки ден.

В Ганкиното кафене русофили и русофоби си хортуват и си пият кафенце. Има едно заседнало корабче до брега, което не могат да извадят, но космосът им е ясен и дават оценки :)

Като не могат повече поне да направят пропаганден филм.На тях и знакът им за качество е стилизиран човек с разперени ръце и разкрачени крака.Руснацине си правят майтап че казвал "Лучше не могу"

Гледам от няколко дни по руската телевизия тази новинка - пр новинка направо се истеризира!!! Всъщност за какво става дума обикновенна пропаганда на основен космически играч в миналото, който понеже няма в репертоара си нов фокус, си е намерил по красива асистентка. Казано с други думи новината е сценарйй…нов, който американците ще заснемат в студио и ефектът ще е същия! Все едно сега запада да се дуе, че те са измизлили първАта камера или те са заснели първия режисиран филм или че западните филми имат милион пъти по голяма аудитория от руските глупости за втората война наречени филми! Изобщо това се прави от всички залязващи звезди…няма ли новини около теб, измисли ги!

САЩ преди много години снимаха филми в космоса и то не на разстояние София-Русе каквото е разстоянието то Земята до МКС, а на 350 000км от нея. И то не един път, а цели 6 пъти. И то не са 2ма, а 12. И то не филм с 1000 дубъла и със ЩЕ пред името си, а с млрд хора гледащи го в реално време и млрд пъти гледани в интернет и кината. Да русороби... става дума за филмите за които критиците от ТАСС 6 пъти се подготвят статия за големия американски провал и 6 пъти ТАСС мълчи и тайничко ръкопляска на успехите им. А малките злобни тролчета повтарярят и преповтарят мечтите си за фейкове... щото освен това - друго не знаят... по-скоро не искат да знаят. :)))

Сещам се! Филмът се казва " Кеприкорн 1"

не се занимавам с келеши. чупка.

те и "кацането на луната" заснеха в едно студио в пустиянта невадаПроблемае че днес САЩ са като Зимбабве сама с фондова борса, по по най ,ама нанай.

много кратери в Невада бе

Някога, руснаците ни направиха "космическа" нация. Сега - жалки, злобни човечета, някой от глупост, други за центове, ръсят простотии, жлъч и завист от жалката кочина в която се намират... Не зависимо дали това са руснаци, китайци, французи или американци те трябва да бъдат поздравени за това което направиха току що. То е постижение и достояние на цивилизацията ! Браво !

Да те кача в космоса, па ти ша ме слушкаш 50 години... не. мерси... нямаме нуджа да се бием в гърдите с нещо което не сме направили сами. Това е приоритет на педеРассия. Цялата пара у свирката и после закривай. Това да си родоотстъпник не е лесно. Разбирам те и тебе. Тъпо е когато си убеден, че господаря ти е пътя и светлината. БЪДИ БЪЛГАРИН БЕ!!!! И руснаците сме ги били като се опитваха да ни вземат Добруджата. ПОМНИ ИСТОРИЯ БЕ. Кой ни нападна в гръб и ни сложи под Византийско робство??? Промити мозъци. Помните само 2 дати и втората ни обяснявате как ни освободили от фашизма... все едно не сме били на страната на Германия... малоумник. БЪДИ БЪЛГАРИН !!! ГОРД !!! ХВАЛИ ДЕДИТЕ СИ И РОДИНАТА СИ... НЕ НЯКОЙ КОЙТО ТЕ НАРИЧА - ДОСТОЕН ЗА ПРЕЗРЕНИЕ !!!! Ба си предателите бе.

Аве глупако, сега като не ги слушаме, до къде сме? Робе, имаш 4 бази на земята си без да ти плащат наем, който е около милиард на година, в другите страни. Пращат ти заразена царевица. Карат те да строиш блок на Уестингхауз! Предплащаш самолети на тройна цена! Имаш пометник на летци убийци, на българи.

боже колко лъжи простотии в един пост... 5 дини били колкото 5 граха... важното е да са 5... така и сравнението ти за самолетите. англичани - американци... едно и също... говорят английски... смешник. какво да обяснявам на лъжлив трол повече още малко ще кажеш, че русия ни освободи ВСВ....

На майка ти путката е педрасия, дебил!

Къде ги тези 4 бази бе боклук лъжлив? Къде има в България американско поделение или забранена за българи зона? Аааа... Да има една казва се Росенец и се държи от Руслямска държава. Това е единствената чеждестранна БЕЗПЛАТНА база в България. Царевицата си беше прекрасна, лъжите на тролетарията и приписват мухъл. Използва си се на 100% без едно зрънце да се хвърли. Блока на Уестигхауз е в пъти по добър от Руслямските и ни карат толкова, колкото ни карат да строиме и руслямски, дори купихме прибързано руслямски реактори. Къде е тая тройна цена. Я намери някъде цена и на 80% от тази която сме платили. Имаме паметници на руските убийци и то хиляди из страната, но видиш ли имало надгробна плоча на няколко американци загинали щото НИЕ сме им обявили война.

Ти добре ли си бе кретен, космически нации по малоумните ти критерии, са Куба, Виетнам, Афганситан, Монголия така ли? Вече има частни полети и по малоумните ти критерии всеки трист прави държавата си космическа сила, така ли? Точно това което направиха не е постижение. Има хиляди часове видео от Луната, МКС, Мир, Скайлаб, Спейс Шатълите и т.н. с какво това се различава от нещо преди това, че има актриса ли? Това ли е постижението?

Само за Иванов сме платили 20 милиона долара. Нищо пари, нали? Направо безплатно...

Ракетите на Маск и тия на Роскомикс са като мерцедес и трабант. И сега рашките набутали двама актьора в трабант с костюми на Мишелин и сгънати на три и ебаси сензацията хахахаха А при полетите на Маск все едно гледаме Стар Трек. След още 50 години западните страни ще са с летящи чинии, тия ще са още в Союз от 1960та година

"Мерцедеса" на Мъск отиде до 87 км височина, другият хамерикански "проект" се качи до 100 км. височина. Руското возило отида за 9 мин до 202 км. височина и разви скорост от 27500 км/ч. Показателите са като за професионално изделие (Руският кораб) и работа по ръчен труд (хамериканските авантюристи - аматьори). Знам, че това директно излъчване е много трудно за гледане от някой хора !

вЕрно ли бе? а стига бе... нещо май си зле със зрението. Мерцедеса на Мъск отиде на височина на която нито един руски космонавт не е летял в историята на Роскосмос до сега... да не бъркаш със Безос? Я пак троле...

"Crew Dragon с космическими туристами выведен на орбиту высотой 585 км" 585 км е доста повече от 408 км до където летят руските космонавти.

Глупако, това беше Ричард Брансън и неговия "SpaceshipTwo" - вземи се ограмоти малко, че яко се излагаш !

Трабант комби е върхът на сладоледа! Единствено го бие Вартбург комби! Пък скапаните ти Мерцедеси си ги заври....

Ех, деа тия руснаци изостанали деа.. все са пъри - първи спътник в космоса, първи човек в космоса... все те качваха 10 години космонавти до МКС.. сега и първи актьори за филм в космоса.. ама са много изостанали деа, доматите с колците ядат.

Що за тъпотия си написал всъщност. Частни компании започнаха да летят като маршрутки до близкия космос. Говорят вече за силно понижаване на себестойността на полетите. Руснаците изпратили някакви артисти с допотопна ракета, обаче у с шофьор. Мъск вече ги разхожда дистанционно.

Къде са първи бе кретен. Я гледай по-добре кои са единствените които: 1. Обиколиха с хора Луната - и то 9 пъти 2. Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 3. Пратили хора на над 401 000 км от Земята 4. Скачиха кораби на окололунна орбита 5. Качиха телескопи в космоса 6. Приземяват първите степени 7. Успешно примарсиха сонди и марсоходи 8. Имат марсоходи работещи при това години 9. Пратиха сонда на астероид 10. Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 11. Сонди на Церера, 12. Сонди извън Слънечвата система 13. Сонди на Юпитер 14. Сонди на Сатурн 15. Сонди край Плутон, Нептун 16. Сонда на 6 милиона км. от Слънцето в неговата корона 17. Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 18. Електромобили в Космоса - лунните ровъри 19. Шофьори на друго небесно тяло 20. Забили флаг на Луната 21. Качили 77 тонен единичен модул в космоса 22. Качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 23. Направили самолет летящ със 6.72М и то с 199 полета 24. Направили самолет излетял на височина над 100 км 25. Изстреляли успешно ракета с 27 двигателя на първата степен 26. Сваляши товари по 2-3 тона на Земята 27. Направили двигател с отношение тяга собствено тегло над 200 28. Най-бързато летящата ракета с над 56 000 км/час 29. Върнали по 7 души наведнъж от Космоса 30. Успешно излетяли хора от Луната и то 6 пъти. 31. Лутящ апарат друга планета и още и още и още. Това руслямско постижение е все едно да добавя към горния списък, първото сране извън Земното магнитно поле, с първото пикане, с първата казана дума, първия поглед, първата чута дума и т.н. простотии, точно като тази руслямска простотия. Около 80-90 милиона долара похарчени за малоумен проект, щото ако някой се лъже, че някой ще гледа тази малоумна боза, която вероятно са измъдрили жестоко се лъже, освен ако не вмъкнат космически стриптийз във филма и нещо още по-пикантно - ползване на кенефа, подмиване с хвърчаща капка вода или каквото им хрумне в тоя стил.

Убийството на Борис Годунов Може и Иван Страшни

Следващи в списъка са Вергов, Шопов, Блатечки и Марта Вачкова

А готови ли сме наистина да излетим в Космоса? Четете Истината (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?usp=sharing) и Познанието (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?usp=sharing)!

Хаха, руслямска държава както винаги втора и с огромно закъснение. Първият актьор в космоса се казва Нийл Армстронг.

Първия актьор в космоса е Юри Гагарин

Нийл Армстронг не е ходил в космоса, бре малоумник. Холивуд не е в космоса.

вЕрно ли бе???? Я да кажем на Путлер, че твърди обратното.

Пич, той говори за кацането на Луната, ти за някакви филми. Даже любимите ти ватници го признаха а китайците направиха преди година снимки на мястото, където са кацнали. Пилотираните мисии на САЩ до Луната са общо 7, 6 от тях кацат. Отде ви изравят такива кухавелници!?!?!

9 (девет), а не 7, са пилотиранити мисии до Луната. 6 са кацанията. Но около Луната прелитат Аполо 9,10 и 13.

Да не снимат документален филм на Луната? #ЛунаПрезидент

Пак се намери някой да ни изпревари! За малко да сме първи!

Ония в космоса полетяха, а къде са нашенските актьори едно правителство да направят?

Да,ама Уилиам Шатнър ще е най старият човек в космоса,също така ще бъде и първият умрял човек в космоса. Така че,руснаците пак изостават два пъти

много кичозно са копирали и униформените знаци от НАСА а късокракия клоун кога ще полети или той ментално е поехаль

време е за хапчетата дядка.

Кво стана с бидоните за кукуруз?

Питай хер Мустака, те са по бидони с мухлясала царевица.

Този, който е измислил autocorrect да гори в адаш!

Автокоректора може да се спре обикновено

Фалиралата държава САЩ, пак закъсня! Хем са ортаци с разпадналата се Британска империя!

САЩ имат близо 400 часа заснети филми на Луната още от 1969-72 г

Клок, клок, клок... Зимля в илюминатьяре.... клок, клок, клок ... Зимля в илюминатьяре... пляс, пляс, пляс ... Зимля в илюминатьяре... клок, клок, клок ... Зимля в илюминатьяре... пляс, пляс, пляс ... Зимля в илюминатьяре... пляс, пляс, пляс ... Зимля в илюминатьяре... клок, клок, клок ... Зимля в илюминатьяре... пляс, пляс, пляс ...

руснаците повеждат на гринговците с една обиколка :) в имиджовата надпревара с една пуста пропаганда колко човеци в ковидУФце преобърнаха някои сила си е , не ли /

САЩ имат близо 400 часа заснети филми на Луната още от 1969-72 г Всъщност изостават с поне 50 обиколки

Az nie sme izo4avali vav lizeia 4e parvo sa istreliali vav Kosmosat BELKA I STRELKA koito sa bili ni4istokravni ku4etata. Imalo e i ZHU4KA i Layka - pak ku4eta vav Kosmosst.

Хората започнаха филми в Космоса да снимат, а пък ние все още Балкан-чета произвеждаме! Ай плюйте сега!

Вече и Балканчета не произвеждаме .

Верно ли?!

Верно не произвеждаме балканчета, само правим по 10 милиона суперколела.

Докато врътне по един вувузел на всеки присъстващ...

Филмът започва как тримата припикават колелата на автобуса по стара руска традиция :))))))

А ако са на по два самогона, дали ще я уцелят?

Хубаво филмче. Но Земята не се върти ????? Защо Земята не се върти ?????

Пропаганда за изгладнелия руснак и кухите кратуни на Путин по света! Абсолютно безмислено начинание.

Най-после красива жена в космоса! Първа стъпка към spaceporn! :;;00)))))))))

Цъ ... На тези са им рязали ноктите, преди да ги изгърмят в космоса. Няма с кво да законтрят. Единствено Путин го може това, ама друг път. Не този ...

Сещам се за онзи политически виц от едно време в който летящия към комунизма влак взел, че спрял. Викнали духа на другаря Ленин за да прегледа какво му е на парния Локомотив. Другаря Ленин погледнал оттук-оттам и отсякъл “Другари, как ще ви върви локомотива като цялата пара отива за свирката?”. Същото е и с филма в космоса. При спаднали приходи на Роскосмос над 40 пъти, те тръгнали филм да снимат. Типична съветска пропаганда!

Цялата пара ще отиде в... свирката.

Браво ан Роскосмос, светнало им е, че в развлекателната индустрия има много пара, и след песните на Рогозин ще правят конкуренция и на Боливуд. От всесърце им желая успехи в тези начинания, трябва да има някой който да развлича космическите туристи там горе.

Кич.

Крузи начи, че ще е втория актьор в космоса...

_stankow

Заглавието на филма е "Предизвикателство" (рус. "Вызов"), а не "Обади се". Автоматичен "превод", какво да правиш ...

"Зов"

Гогов толкова си може. Има изречения с по 2 грешки, пълен и непълен член са му тотална бъркотия, пунктуацията хич я няма. Тия, с купените дипломи, вече са на пазара на труда.

_stankow

"Зов" на руски си е пак "зов" (също така "призыв, клич"). А заглавието - "предизвикателство", е намек и към американските колеги кинематографисти :)

САЩ - вечно втори

"Показуха" ако не знаете какво е. Българите му викаме: " на гол тумбак, чифте актьори".

Русия е велика, Русия може всичко. Това е уникално научно постижение. Хората могат да изстрелват не само космонавти, но и актьори. А краварника нито космонавти нито обикновени кравари може да прати в Космоса, защото нямат ракети и двигатели за ракетите с които разполагат. Добре, че навремето Холивуд им помогна и имат пустинята Мохаве, че да снимат филам за Аполо фалшификацията. Дори да са били някога на Луната, едно е да дишаш прах и да меруш камъни и да ги носиш на Земята, друго е да снимаш филм в открития Космос и послед а го прожектираш тук на Земята. Само руснаците с техния пионерски дух са способни на уникални открития и разкрития.

Поздрави от SpaceX и ракетата за многократно използване. Това с батута на Рогозин в време да го забравиш.

Най ме кефи, че ходили , че и кацали на Луната. Смях! Какво ли да очакваш от хора, дето имат фестивал на анимационните герои!

SU-152

Кацнали на бабати на хварчилото.........

Точно!

SU-152

Точно къде кацнали?

...на баба ти на хвЪрчилото

А Мунчо кога?

Като си втори, може да си и 102 ри! Та така с американците!

БРАВО!

По добре да изпратят няколко Наташи.

Кво да направим сега

Tук мирише на селски кенеф

Закъсняха, сериала Апол беше преди 50 гпдини

Значи, понеже американците почнаха масово да правят комерсиални полети, руские да не озтанат по-назад. МАлката разлика е, че американците, които летят, си плащат за това от дебелите мултимилионни сметки, а при руснаците парите са държавни - взимат се от без тва недоимащия мужик...

комерсиални значи да печелиш пари, на тия проекта им е на загуба и го знаят. Типична пропаганда за да кажат после - първите...

Пичаго, а да въртят пари помежду си за тия полети в Америка е голям бизнес, а?

ся няма да давам линк оти ДИРаджиите ма трият обаче ако потърсите у ТУБАТА има около 20 серии на руски с живота на най-известни руски актьори актриси и режисьори умряли без време от пиене. Тва като ги гледах тия филми първия път се ужасих как може толко интелигентни хора да пият до посиране чак и подписват и префърлят апартаментите си за без пари докат са пияни. И то супер успешни актьори

Всеки с порока си, на едни алкохола, на други наркотиците

Да направят тройка - първия порнофилм, заснет в космоса

С това порно поколение съвсем ще затънем.

Руснаците се заразиха от холивудските простотии

Пари трябват, другарю.

Тука пари няма, само едно послебиене в гърдите, че са първи поне някъде.

А комедиянта Рогоносин кога ще лети?

Към новината