Коментари - НАСА: Открихме следи от кал на Марс | IT.dir.bg
назад

НАСА: Открихме следи от кал на Марс

Марсохода Curiosity може да се е натъкнал на следи от кал на повърхността на Червената планета, съобщават от НАСА.

Обратно в новината

Коментари - НАСА: Открихме следи от кал на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой си ги е направил, да зима парцал а и да оди да бърше.

Щом има кал, значи от нея Господ може да създаде човек, бе глупаци. Ето защо калта е толкова важна за учените ;)

Всичко вече е ясно. Имало е БКП на Марс . . . . Малко по малко, животът е изчезнал . . .

сигурно някой наш сънародник е отишъл с мръсни обувки и калта е нашенска...

От НАСА пак се НАСраха.. Не на метеното, а на Марс.

И при рязко падане на температурата, когато повърхностният слой на почвата се свива по-силно, отколкото в дълбочина, се появяват подобни пукнатини... Тия са много учЕни, обаче...

Открили сте следи от КавАЛ!

Ем, така де - все стигаме до извода, че нито има по-малка причина, нито можем да обясним нещата из основи. И да има обяснение, то е отвъд човешката логика. А Иво е малко радикален на моменти, това е така.

Помисли по-внимателно дали планиската коза е единсвената апричина за лавината? Възможно ли е установените от Твореца физичекси закони да участват в това природно явление? С пожелателно мислене не става, и това е добър повод да потърсиш грешките в себе си и да преосмислиш своите прироритети.

Калта била от Факултето...

Сега трябва да ахнем в почуда според някои форумци. Само не е ясно къде тук е новината след като много отдавна се знае че на марс има вода. Това че ха-ха по-долу и други прости хорица не го знаят не значи че трябва да се пишат такива псевдоновини.

И откъде го знаеш това "много отдавна" айнщайне.

Представям си Ганя как ще реагира, ако българските учени са намерили кал? Откритието ще бъде обругано и НИКОГА нЯМА да види бял свят! Затова бягат от ганъовци хората вече 20 години!

Изхвърлете идеята за Ганювщината от себе си, заедно с оня брадат козел, дето комунистите и няколко заблудени му направиха ореол на мъченик. Вмени на всеки българин, че е Ганю - ей това направи! Колко позитивни неща е написал за България? За най-голям майтап накрая се оказва, че и "първообраза" - Ганю Сомов не е имал нищо общо с литературния квазимодо на господина с козята брадичка. По спомени на съвременници на търговеца нищо дори малко доближаващо се до поведението, описано от г-н фейлетониста не е било свойствено за Сомов, дори описват случай, в който той е дарявал пари за благотворителност. След развенчаване мита за Крали Марко, дето се оказва, че умира като турски васал в сражение срещу противници на султана, иде ред и на развенчаване на нещо зло - мита за ганювщината, приписван на българина.

Супер! Ше кажем на Вуте да ме заведе на кални бани на Марс!

Показват ни пукнатини от екваториална кал преди 3 милиарда години, а се цинцарят да ни покажат днешния лед на полюсите.

Кой точно ровър очакваш да ти прати картинка от полюсите айнщайне.

От къдя на къдя ва, от къдя на къдя.

Това хубаво, ама към причината трябва да прибавим и голямото количество сняг, което всички атмосферни явления заедно са успели да генерират.

gonzales

из цяла България е пълно с кал. тия да не са снимали нашите земи ? :-) предпочитам да има следи от злато , отколкото от кал .

И каква е ползата от това, че ще има злато на Марс ? Колко ще струва златото там, където не можеш да си купиш нищо с него. Не можеш и да го докараш на Земята, защото ще струва в пъти повече от златото, добито тук.

Странно е че се изкаваш от името на хора които не познаваш. Или може би имаш предвид стандартните вавилонски тролове, които слагат дежурните минуси, на тези които казват истината. Аз коментирам темата, а ти обичайно коментираш мен. Защото не обичаш истината и вършиш похотите на баща си. Затова не мисля че ще ни предложиш разумен аргумент срещу това което пиша, а то е изобличение на лъжите на строителите на вавилон, които превърнаха науката в шаманизъм, отричайки причинно следствената връзка и първопричината за смисъла на порядъкът и живота във вселената. Този вавилон (царството на покварата и самоунищиожението, който е граден върху принципите на хаосът), ще бъде разрушен буквално за час. Защото е силен Господ който ще го съди. На теб тази истина може да ни ти харесва, но това е реалността и ако се радваш на добро здраве ще я прежиееш лично. Дано в този момен да си с по-раумно отношение към нашият Създател и ближният. Защото човек който обича Бог и ближният ще говори само истината и ще търси само Господната правда, просто защото друга няма. Той е безсмъртният, непроменим и свят гарант на вечният живот в битието и Той дава начало и смисъл на всичко. А твоето отновение е обикновена гордост и суета, които не ползуват. Няма следствие без и по-голямо от неговата причина. Ако не можеш да осмислиш тази истина, няма да си способен да се занимаваш с истинска наука.

Добре че ме подсети да ти сложа минус. Прав си за Истината, за нея няма значение моето мнение, нито пък дали съм вярващ или не. Когато я представяш пред други хора, обаче, трябва да я обосновеш. Ако твърдиш, че вярата е доказателство, значи същото може да се каже и за "вавилонските шамани", сиреч, те са прави. Обясни ми човешки тая истина: "Няма следствие по-голямо от неговата причина." Ако бог ти го е прошепнал на ухо, добре, ще приема обяснението. Ако не е, значи си горделив и суетен, защото претендираш че познаваш делата му - заявяваш, че бог никъде и никога не е създал причина, която да има по-голямо следствие. Каква е Истината? Създателят споделя ли с теб?

Сигурно защото ако не те бях подсетил нямаше да гласуваш. Все пак затова сте назначени от вавилон. Нали виждаме как гласувате групово по команда с идеята да се опитвате да формирате чрез римската система за гласуване мнението на тези които се водят по мнозинството. Но кога през кратката човешка история мнозинството е познавало истината и се е стремяло към нея? Не мога да се сетя за такъв исторически прецедент. Вавилон е възстановената езически римска империя с духовен център ватикана и винаги е разчитал на сила и измама, а не на любов, истина и правда, които са основни принципи на вечният живот. Но вавилон е царството на плъткисте хора и техните похоти. Твоята агресия е проява на твоето безсилие срещу истината. Наука не се прави с гласуване и консенсус. Но понеже си чужд на науката, не са ти известни научните принципи. Все пак те съветват да не закоравяваш сърцето си, да не отвърляш а да търсиш Божията истина докато все още вратата на Божият милост не е затворена, защото ще дойде момент когато няма да можеш да се върнеш назад и да се покаеш. В този момент съдбата ти ще е решена за вечността и ще осъзнаещ каква безнадежна глупост си извършил срещу себе си и други хора. Тази планета не може да предложи нищо друго освен гордост, суета и тление, и тя ще бъде унищожена и заменена с нова подобрена. Ще е хубаво ти да си там, но това зависи от Бог и от твоето отношение към него и ближният. Истинските съкровища са в Божието царство.

Колко точно се самоопредели! Постоянно пишеш нещо, от което нищо не разбираш.

Матей глава 5 "1 А Исус като видя множествата, възкачи се на хълма; и когато седна, учениците Му дойдоха при Него. 2 И като отвори устата Си поучаваше ги, казвайки: 3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. 4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат. 5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята. 6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят. 7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост. 8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. 9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. 10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство. 11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене; 12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. 14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие."

Ами това са нивите на селските стопани! Върнати са им в реални граници.

намерили кал - ушна кал.

А защо не потърсите кал или вода тук на планетата където имат нужда и където има живот?

Пичове, търсете лайна, не кал! Ако има лайна - значи някой е срал! А кой е срал на метеното ще разберем после!

Ами той вече Мат Деймън ги произведе. Това създава благоприятни условия за плодородни почви! Ако има екскременти ще има и тор. Като има тор може да се сади кукуруз. Като се сади кукуруз ще има какво да ядат хората като отидат там някой ден, нали?

ами разбира се, да има какво да се яде там, това за бабо Радите на село е най-важния въпрос на техниката

Олеле,Боже,стига с този Марс! Будалос, будалос,само не питайте колко смучем от бюджета...току виж Тръмп се окаже прав за купища симуланти на "епохална" дейност за "епохални" субсидии!

Тъй ами, пари най-добре да се дават за пушки. Много по-смислено е. Ще ми се занимават с наука! Тъпаци!

Него ако питаш най-добре да се харчат за изхранване и нататъчшен разплод на бедните - и най-вече на орките от тролефермата на кремълския Саурон, така и той ще закачи някоя троха.

хората няма кво да ядът, те кал шми търсат...

Като гледам орките не умирате от глад, кремълският Саурон подхвърля трохи да пишете едни и същи тъпотии постоянно от тролефермата.

рекох че са открили дипломата на боко,а те кал открили:)

Дисертацията му е "Топ сикрет", защото там пише какъв чужд език ползва и ако се разчуе ...

Толкоз далеч ли да я е скрил?

Кал в лъжите, прах в очите ... Защо непременно от кал трябва да са тези форми?

А стъпки в калта откриха ли?

тъй де и в холивуд има кал.

Да се провери дали е кал или говно от извънземен.

На практика, в калта най-вероятно има точно това. Малко вкаменено обаче.

"Пукнатините са се формирали преди 3 милиарда години, след което са попаднали под слой прах и пясък, заради който са се запазили така добре и до днес. " Вавилонските шамани се опитват да ни представят приказки от хиляда и една нощ като действителност. тяхното въображение е всеизвестно. Атеизма е религия която разчита на пожелателно мислене, въображение и фанатично желание да се отрича съществуването на живият Бог на любовтта и истината, чиито морални стандарти са високи и чиито справдлив съд е гарантиран за всички. Но отричането на истината не я прави по-малко истина. Само прави тези които практикуват това безсмислено упражнение неадекватни на реалността и неподготвени за срещата с Господа и на Неговите изисквани към нас като наш Създател и Поддръжник.

Абе все ви де чудя на вас промитите мозъци от средновековието - вашия Господ като е сътворил Слънцето на четвъртия ден, то как е броил предишните три дни?

Ти па ся... ескимосите как броят дните по време на полярната нощ?

След като всемогъщият, всезнаещ и всеприсъстващ Бог, Който е без начало и край, замисли, основа и настрои прецизно вселената и законите която я поддръжат в порядък в името на живота чрез своето слово, дали му е необходимо творението за да знае времето? Божието слово дава дълбок смисъл и жива надежда в живота на хората. Вавилоснките шамани се опитват и ги отнемат с тяхната вездесъща пропаганда , а много скоро и закони на беззаконието и гибелта. Защото който не служи на принца на живота ще служи на тях, волно или не, и те го знаят. Човек не може да служи на двама господари.

Танас

Е, ти па... Наум ги е броил, пише го в библията!

Пфу да го еа... закъснях...

бе то и у наше село като вали после остава кал,така че не знам какво са толкова открили,преди години имало атмосфера,валяло дъжд и останала калта

Като не им е стигнал акъл да дойдат да питат у ваше село имало ли е дъждове и кал някога на Марс пращат роувъри, загубеняци, кво да ги правиш. Де акъл у тях да се сетят кого трябва да питат.

ми така де като не знаят елементарни неща къде са ръгнали тогава,да похарчат толкова пари и да открият че на марс е валяло и имало кал,това и без да съм ракетно паркетен трол го знам

И аз открих,ама по обувките.