назад

НАСА с ново изображение на черна дупка

15:39 | 30 септември 2019 | Редактор: Стоян Гогов 15 3905

Коментари 15

НАСА снимали черна дупка. В PornHUB има доста и по - цветни от тази симулация.

Някои хора имат въображение.... Ако тази компютърна анимация е "изображение", то аз съм китаец

Гогов, ти си икона ве!! Къде е истинското изображение, уе?

Май никой тролците по-долу, които са на линия да плюят всичко руско и да възхваляват всико що е оот САЩ, не вдянаха. че това е генерирано изображение, а не реална снимка. Но важно е да слюнчи!

Тези от НАСА са много досадни. Вместо да разработят най най голямата ракета в света за унищожение на човечеството като братята руснаци които освен да дрънкат оръжие нищо не са допринесли за света те се захванали наука да правят. Срамота.

Уникална простотия!

Нали имаше черни дупки в Слънчевата система? Що тях не ги заснемете с Хабъл, бре порнорежисьори? ДИР редактори- черната дупка не може да излъчи светлина а евентуално може да се заснеме пътя на фотоните "засмуквани" от черната дупка. В нея фотоните се разпадат на елементарни частици.ха.ха. няма как да светят.

изображени е ли???????????? само на това ли е способна наса,на едно изображение минало през хиляди филтри,за да може да се постне в дира

в Мостфильм тепърна раздават боичките на художниците, дай им малко време да загреят творчески

а Мики Маус къде е?

играят с Чебурашква в Роскомикс.

А защо трябва да се гледа въпросната дупка отстрани или отгоре? Какви са тези понятия в космоса за обекти отдалечени на трильони километри от нас?

Писна ми с тези черни дупки. Хайде да погълне планетата Земя и всичко да приключи. То без това вече животът на планетата е към края си.

мене пък живота ме кефи. такъв съм си го направил.

Е, как бе? На Грета и откраднаха детството, ти живот си си бил направил :D

Към новината