назад

Нови кадри на тайния руски боен стелт дрон С-70 "Охотник"

14:13 | 07 октомври 2021 | Редактор: Стоян Гогов 52 70755

Коментари 52

българи - рисувайте ипубликувайте - ахмаци е имало и ще има

А има ли опция да лети?

Който има си лети. А който не, получава 50 годишни краварски бракми НЕлетящи ковчези Ф-16 на картинка за три милиарда долара които никога няма да получи! факт! И да дебилни луди козаци, руснаците започват серийното им производство от 2022 година. факт!

Има и клип от 2019, на който му се глрда. https://www.youtube.com/watch?v=gVfMnm0LnE8

Двигателя сигурно е на въглища.

А какво стана с рисунката на новата Лада

Гогов,пусни материал за някоя руска кучка,те са реални а не са мечти на военни.Аман от руски измишльотини за малоумни!

Имам доста материал за една - Коко се казва. Даже и снимков - как й порят анала с черни паламарки. Сигурен ли си, че го искаш ?

Летучий КАМАЗ...еще только на компьютере.Но будет!

Тежи 20 тона БЕЗ ГОРИВОТО а пренася 2 тона. Същото както да имаш Камаз, за да пренасяш 1 щайга с краставици.

тия си ни лъжат, ние си им вярваме.

Руснаците ще разминат всички в сферата на БПЛА, макар че доскоро изоставаха, в това не се съмнявайте! А кога ще напишете за напълно новия руски ракетен двигател, който може да работи на водород и днес беше представен публично ??? Навярно след години?!?!?!?

Ще? Аман, от ЩЕ-та...

Е това се казва самовар!

Не позна!Това е казан за самогон,ма аеродинамичен!

Това чудо, и то като СУ-57, ще бъде израбтено в максимум 10 бройки.А може и по-малко.

че за кво им са повече? Русия произвежда оръжия да се защитава, а не да напада като САЩ

Да го беха кръстили Колхозник!На по-модерен Ан 2 прилича ,това му е технологичното ниво!

Друго са си нашите Ф-ки 1974 година. Е това е вече друго технологично ниво !

Така преди 4-5 години ми показаха новата Лада .. никаква разлика Няма я

Да живее братският американски народ и великата му военна мощ. Нема по-големи, по-напреднали, по-по-най от хамериканските военни системи. Чудим се само що не са си взели територия то тия утепани неарденталци с некви прашки руснаците. Аре бе Хамерикан дуду, атакувай, превземай, корпоратизирай и продавай. Както у нас, скоро и в други "държави". Тука сме много фенове на НАТО и ШМАТО и Алианза. Само НАТО има право да има оръжие. Само НАТО има право да си прави химични експерименти на територията на Бъглария и да попилее некви си там села с некви си там човекоподобни. Велик е НАТО и немам търпение да ма отрови, да замърси с химикали плодородна почва.

Ми щото не са прости, като теб и господарите ти. Не ламтят за територии, които после да седят празни и необработваеми. Предпочитат да заробват икономически. Само твоите господари още живеят в 40-те на миналият век и чакат нашествениците да дойдат с танковете...

Абе наивник, явно мозъчето ти е пълно с пропаганда от новините в 7. Не ламтят за територии? Ти от космоса ли падаш бе лешпер неграмотен. Практически след Втората Световна Америка не е спряла да създава и участва във военни конфликти. Демократизира завладени територии като изсмуква ресурси и инсталира корпорации. Тъпи и неграмотни юроде сте сите. http://roswellmemorialday.com/history/timeline-of-americas-wars

Докато има такива като теб, дето харчат милиарди за оръжие, чакащи да дойде нашественика с танковете, а в същото време седи гладен, понеже господарите му разпродават всичко ценно, да пълнят своите банкови сметки ... все така ще е... Робовладелството отдавна мина на следващото ниво - икономическото. А ти си стой гладен и чакай танковете...

И на кого му е притрябвала територия, населена с алкаши? От алкашите може да се купи кой каквото иска и без да води война, защото е по-евтино.

Па ли руски реклами на нещо недосделано. Това като онзи недосделания самолет -су 57, от който има една произведена бройка и няколко прототипа, но още си няма двигател. Обаче рекламите му текат от 15 години, а ще им трябва още поне15, докато го направят стелт. :)

А скоро и от бетон.

Ако това е летателно средство със СТЕЛТ възможности следва да е със специално покритие и стъпването и ходенето по него да е абсолютно забранено.

Руските стелтове не са като американските кекави. Руските са най-стелт и всичко им е вградено - много високи технологии!

Безаналогово!

Рядко се съгласявам с теб. Но все пак нали ги правят от бетон. После ще му мислят под вода, по-земя или по-въздух. Което успее.

последната снимка с кой фотошоп сте я правили... че нещо му липсва двигателя и свети по крилата :)))

А бе, шматко, нали е невидим, къде си ръгнал да виждаш невидимото! Да не си сръбски радар, та да го видиш? Егати ливадата си!

пишете, снимайте и вие бре българи...не можете ли и вие да лъжите, Колкото и да е вярващи простаци по света винаги ще има

да лъжем? има ли някаква файда от това?

На снимката не е "бойната кабина" на дрона. По-скоро е работното място на някакъв симулатор за обучение на оператори. Вижда се, че е в някаква стая. Управлението на дроновете е мобилно, в кабина на високопроходим военен камион. Руснаците казват на такива кабини "КУНГ".

Точно "кабината" за управление си е Гледайте от 21:30 https://youtu.be/L0f4CeOGPBA?t=1291

Навсякъде по него ръжда, тея хора нямат ли по хубава неръждавейка ?

Ръжда ? По композити ?

гледай филма по звезда. То и тука се вижда на някой от снимките. Особено по грубите снадки, (снимки 6,7) който изклюват стелт :). Като гледам колко е наравен корпуса няма да еникакъв стелт ... :) , а соплото нещо също май е раждиво, ама може и да е нагар или мръстия не знам .

Е какво руснаците се хвалят с дрон, а американците вече имат хиляди реални бойни мисии с такива.

Че кой им го отрича на американците ? Става въпрос за това - имат ли руснаците дронове, или нямат. Очевидно - имат, във всички класове, вкл. най-тежкия. А пък за "бойните мисии" - последната не беше ли в Афганистан ? Когато убиха трима възрастни и 7 деца ? Щото помислили един човек за терорист, пък той се оказа техен сътрудник ? После лично началникът на Централното командване на САЩ генерал Франк Маккензи не се ли извини пред целия свят ? Та ако може - по-малко "мисии" да правят американците, колкото и дронове да имат !

Верно ли за това става въпрос... все си мислих че става въпрос за пропаганда как имали... нищо че за нищо не ставал.. .ама нали е много таен - та го пускат по телевизиите.. ти що си прост? за пореден път доказваш колко си некомпетентен.

Всички знаем, че си русофилско мекере, не ни го натрапвай и в нета, ако обичаш!

Кой избяга от Авганистан Тия с високите технологии???

Не само избягаха ами и се разпаднаха. А колко жертви дадоха.......

Не сме избягали,а си тръгнахме с гордо разголени задници...

Въобще не са го прекопирали от хамериканците.

tonk11

според теб колко варианта може да има на едно и също нещо? Странно що руските отвертки толкова приличат на американските? Сигурно и тях са изкопирали?

Ако става въпрос за отвертките, то немците са уникални! В Ютюб гледах едно филмче как реставрират една немска отвертка от 1857 г. Тя беше комбинация ( 2 в 1) отвертка и тресчотка. Изумително - в едната посока отвертка, в другата - тресчотка! Е, нЕма такова животно ни у американците, ни у руснаците! А сега, де?!

Въйййй, много таен бре!!!!

Уф.....

Към новината