назад

Първият филмов екип в Космоса се завърна успешно на Земята

09:34 | 17 октомври 2021 | Редактор: Калина Петрова 53 4497

Коментари 53

Аз подочух че са правили руско порно.

Разправят, че филмовия материал се е затрил. Може и да е партенка, знам ли...

С интимният ми приятел - с ник "Аха" често сме близки. Аз съм пасивният, той е по-грубичък, нали ме разбирате. Но понякога и на него му се приисква да му сцепят халката и тогава аз съм активен. Ползвам дилдо, че пишлето ми е по-малко от фъстъче и не мога да го задоволя.

Нормално е китайското менте да е с пишле по-малко от фъстъче, то и за руслямските боклуци се отнася, а в случая имаме две в едно. Продължавай да разказваш за себе си дори от мое име.

Знаете си ме мене - дребно педерасче, много обичам да лапам на черни и после да ме опъват анално. Може и обратно ! И също така всичко знам, компетентен съм по всички въпроси. Това Космос, вируси, политика - няма тайни за мен !

Китайското менте пак ни осведомява за сексуалните си мераци. Ма не се срамувай педеруски боклуко, знам че имаш раздвоение, хем искаш да си кажеш, хем те е срам и ползваш чужди имена.

Eто на какъв боклук са дали и модераторски права. Китайското менте се разкри.

Мисля, че не сте много популярен - имате доста минуси.

Цяло чудо е, че след толкова сакатлъци с руската допотопна техника са кацнали благополучно! Сега чакаме каква класическа руска тъпня ще е филмът, който тия снимаха :))))

Друго си е нашия БАН - я колко космическа техника е построил !

Браво на руснаците! Поздравления и пожелания за още много успехи!

И хиляда коментара да напишеш цялата работа с това снимане е малоумна пропаганда. Първият филм е от полета на Шепард. през 1961 г- картина и звук.

Нищо художествено няма там! Пак се апиняш излишно! :)))

И дори руснаците пак са първи с подобен запис на Лайка и след това на Белка и Стрелка! Марш да учиш история, че си пълен двойкаджия! :))

черно-бели, неясни образи без звук сравняваш с цветен, ясен образ и звук? Пропагандата върви, защо си се написал контра не е ясно.

Гагарин и толкова няма :) чак сега иж намериха хахахаха на кучетата камери може на Гагарин не може.....

Черно бели, ама преди Шепард, нали? :)))) Отделно полетът на Гагарин е осъществен в пълна секретност, като едва след това е изнесена оскъдна информация за него.

Много обичам медицински филми. А каката що е с тъмни очила? Да не е прекалила с бялото сладко в очите?

И винаги само до МКС, никога по-далече, само приказки че щели да ходят по далеч от МКС за да успокояват хората. Това е понеже почти всички космонавти, най-вече тези от мисиите Аполо, но и много руски космонавти като покойния Леонов и др. непрекъснато виждат странни разумни обекти в открития космос. Те си ги наричат НЛО-та тоест извънземни машини понеже очакват това да има там, но въсщност това са Ангелите от монотеизтичните религии. Просто вероизповеданията ги рисуват по неграмотен начин с лица и крила, а въсщност се има предвид именно за обектите в космоса. Най-вече са обли, но има и някои под формата на черта и разни други, тъй като са всемогъщи,затова са различни форми. Затова други мисии в космоса освен до най-близкото-МКС няма да има никога повече, освен безпилотни сонди, ама и те не се знае докога. Който не вярва че Ангелите живеят в космоса, че представляват формите които описах, той всъщност не може да вярва че Земята е кълбо, че има Слънчева система и пр. Астрономията и физиката си вървят с религията, но религиие са много деформирани.

Кретенче само преди седмици частните туристи от СпейсХ летяха на 540 км височина - доста по-високо от МКС. На височина ка която руслямски космонавт никога не е стигал. А тия бяха туристи...

Като цяло - браво. Обаче какъв е смисълът? Какво повече ще направят във филма? От много години има филми, в които действието се развива в космоса и изглеждат реалистично заради ефектите. Та каква е ползата за самата продукция?

_stankow

Пълна тренировка за истинска ситуация. Все повече хора са в орбита, все повече време престояват. Все повече непрофесионалисти летят, не всички са със желязно здраве. Все повече космически кораби и ракети има, все някой ще се окаже в готовност, ако се случи нещо, недай биже. И ще може да се направи такава мисия. Е, не сърдечна чак операция, но спасителна. Болният човек не може да го върнат на земята, претоварването ще го довърши. Но да излети екипаж да му помогне - ето, възможно е. За всички на МКС е добра новина, не само за руснаците. Щом актриса може се подготви, значи и хирург ще може да се подготви и да е в готовност.

От 10 кладенеца извади вода, за да оправдаеш една ПР акция струваща милиони, за да накара голият и гладен руснак, да се почувства горд. С тази тренировка доказаха, че ако някой закъса горе, могат безпроблемно да му пратят актьори с камери... Станков... трай си бе човек... стига се излага...

Аха. Ще тренират няколко месеца хирурга за спешен случай. В линейка претоварванията достига 3G, колкото при връщането от космоса. Mи да спрат линейките при спешните случай, това ли е извода от руслямската малоумица?

И ще е най добре да е руска докторска може и да не спасява а да го облекчава че в безтегловност по лесно облекчаване то отколкото другото но САМО РУСКАТА МЕДИЦИНА МОЖЕ.... Станков доволен ли си сега като Русия ти вдигна бензина и газта нищо че им платихме и построихме още по дълъг газопровод от Южния? Любопитно ми е какво мисли руски трол по въпроса доволен ли си че Русия пак ни го вкара благодарение на твоите колеги?

_stankow

Значи щом може актьори да изпратят, за да снимат хирургическа операция, могат да изпратят и хирург, който да не я снима, а да я направи. Въпрос на подготовка. Ще се намерят кандидати. В "Армагедон", как намериха сондьори, да изпратят на астероида ? Щом става въпрос за човешки живот ...

_stankow

За "Дада" Ще го тренират хирурга, защо не ? Шипенко и Пересилд как тренираха 2 месеца ? И ето, справиха се ! Претоварването достига не 3G, ами даже 4G, при кацането. Ето, върнаха се, живи и здрави. На центрофугата и 7G им пуснаха, има го на видео. Отделно се снимаше документален филм за подготовката, няколко серии, за всеки тип подготовка. Издържаха. Така че - може. Доказано е. Което беше целта на занятието.

Руснаците пак първи. Не виждам новината тук.

Новината е в това, че пак са първи в глупостите. Да бяха пратили хеликоптер на Марс... сонда на Европа... нещо полезно... ама те първи в снимането на филм, в космоса... сякаш, до сега камера горе не се е качвала... епичен подвиг...

Болшевиките са толкова по-зле на космонавтика. Уж първи изпратиха първото живо същество-кучето Лайка, то загина поради инцидент,което беше казано чак през 2002 от още истинския Путин(не двойника). Американците си изпратиха тяхното шимпанзе Хъм съвсем успешно-толкова симпатично маймунче. Американците единствени обиколиха Луната, толкова мисии с кацане там направиха. Първата голяма космическа станция, техните станции със свеж хубав въздух. Толкова повече сонди..Дори сега в МКС тунела дето минават хората амерканците квадратен демек удобен, на ушанките кръгъл неудобен...Болшевиките един спътник, Белка и Стрелка,първите мъж и жена в космоса и просто първата космическа станция-Салют. Толкова неуиспешни опити при тестове и толкова трагични мисии. Дори лунарния спускаем апарат дето са планирали да отидат толкова малък,тесен, и само някои от по-късните му модели(там няма нито един модел осъществен понеже никога не отидоха) е за двама човека. Но нормално де американците са взели немските специалисти от ВСВ, а ушанките са си техни. Но пък по отношение на изтребителите е обратното руснаците са взели от нацистите. Русия не трябваше да си мумифицира Белка и Стрелка, нито техните "велики" личности. Прави го понеже уж комунизъм а тайно има влияние от неефективните източни философии. Но Русия ще се оправи, тя е наистина изклчително велика че да се занимава с космонавтика. скоро няма да е част от гадната цивилизация. Хроата там ще изоставят старите си навици на техника и ще се занимават с гадаене на кафе, ясновидство, вълшебства и пр.

Изключително прост, неграмотен и некомпетентен пост, творение на също толкова некомпетентен и неосведомен лаик! Наистина си жалък с наивните си твърдения за руската и американската космически станции. Всички знаем съдбата на Спейс стейшън и МИР и коя беше по-успешна! Колкото до лунната програма на СССР смъртта на Корольов и намесата на некомпетентни политици и достатъчно средства се оказа решаваща за изоставането на СССР! Смешните твърдения за квадратните и кръгли отвори са направо тъпо наивни (слаб си по геометрия)! "Разсъжденията ти показват един недотам образован и наивно прост индивид, закърмен с жълтата реакционна преса и недоказаните "успехи" на едностранно прехвалената страна!

Извънземен теоретик-проззз

_stankow

Захаросвате нещата. За времето 1948-1961 г. НАСА изстрелва 13 полета, орбитални и суборбитални. Летят общо 11 примата - шимпанзета, макаки, и други видове. От тях се връщат живи само 5. От тях скоро след полета умират 2.

Всеки руски успех радва българите

Радваме се на успеха на Гришата Филипов. Радваме се че ни взеха архива! Радваме се че ни взеха златния резерв! Радваме се че закриха самолето строенето! Радваме се че 30 000 си заминаха от народния съд и неизвестен брой в концлагерите. Повече от нациска Италия!!!!!!!! Въпреки че 30 000 българи загинаха по ръководството на руската армия! Радваме се че ни дадоха руснака Луканов голям кеф беше с него. Радваме се ни удостоиха честа да дадем първи работен ден на русначето Статнишев като премиер на губернии 3 мандата. Радваме се че закопахме в техния джоб поне 3 милиярда за Белене! Радваме се че дадоха подслон и изхранват безпричинно с много милиончета финансовите министри ВЕЛЕВ и Дянков вярваме че Русия ги е приела като свои деца. Радваме се че имахме възможността и честа да похарчим нови 4 милиарда да построи руския газопровод през наша територия без да имаме никакви облаги чааак след 50 години минимум че имаме някаква си минимална печалба. Радваме се че цял свят разбра че КГБ ни посочва президента! Доволни сме че ние и руснаците сме единствените бели хора който измират в тази пандемия благодарение на най добрата пропаганда в света. Благодарим за Пеевски, за Гергов, за Банев, за Ковашки, за Черепа, за Гущеров, за Нинова още знайни и незнайни ДС внуци синове и дъщери на партията.

Юлия Пересилд си е хем страхотна мацка,хем читав човек, без изперверзени разбирания. Дори отчасти успя да спаси безнадежден филм като "Битката за Севастопол" ("Несломената").

_stankow

А какви мацки имаше сред кандидатките. 30 минаха подготовка. Вижте в мрежата снимки на София Ская .... Беше четвърта, но мъжът ѝ май не я пусна. Третата беше пилот- взеха я направо в отряда на космонавтите. Избраха Юлия. Издигна ми се в очите. Наистина отлична физическа форма, отлична психика !

Русия пак изпревари САЩ в Космоса

Докато се харчат милиарди само и само някой си да иде в Космоса, от което вече доказано няма никаква полза, милиони деца в Африка умират от глад!!!!

Прогресът изисква жертви.

Който е имал колонии в Африка той да мисли за гладните африканчета.

Тези деца в Африка са грижа на родителите им! Не съм забелязал да искат помощ при правенето...

цената на газта тръгна на горе и Путашкия може да си позволи да праи шоу за ватниците Разбира се само шоу, иначе парите отиват само при еврейското лоби управляващо награбеното от Путин Леб зрелища и водка

принципа е същия кат при наш Мунчу- 100 лицеви опори и раята ръкопляска и гласува нищо че Мунчу напраи 4 лева шарланя и тока от 7 0на 540лева Важното е да е весело Ко трябва Йотова ша прави кофички на успоредката

Простаци бяхте и простаци си оставате! Всички знаят, че цената на ГАЗА (не газта) се повиши не от България (ние не произвеждаме и не продаваме газ), а от Европа (най-вече Англия и Норвегия)! Тук Б-я няма нищо общо; само защото слугуваме на ЕС и защото мутрата и продажникът Борисов провали изграждането на атомната централа Белене! А това, че газът е скъп е следствие, че пречат на достъпа на руски газ в Европа, а ползват прескъпия американски шистов газ (който в действителност е пак руски) и скъпия азерски (турски) газ!

коха ще пуснат порното

е как кога? кога реши анадолския манаф дет те 6иба от гъзъЪЪ в устата от устата в гъзЪЪ да го пусне ве .. ббаахаха

Който може, го може! Руснаците отново остават завинаги първи!

И каква е ползата този път за гражданите им или за човечеството, че са първи? Изхарчили милиони за самоцелна авантюра, докато иванушките гинат от ковид, гладуват или се наливат с боярщник.

Ако бяха в космоса щяха да кажат всички с телескопи да ги наблюдават. Дори не са снимали Земята ,да покажат футболен мач в реално време. За съжаление не е възможно да се излезе в космоса. Приземяването на парашута доказва измамата, защото нали Земята е в орбита с 70 000 мили в час. Или Земята е неподвижна или всичко отново е измама.

ОМГ - че всяка необразована гнида от хилядолетия се е опитвала да си обясни случващото се наколо през ограниченията на нговите/нейни познания е ясно. Но защо в момента се чувствате длъжни да правите категорични изявления в интернет - ей тва не мога да разбера. Само едно нещо ще ти спомена - от там ходи и чети - чувал ли си за две неща - планетарна орбита и планетарна гравитация????

Средната орбитална скорост на Земята е 29 783 км/ч. Откъде ги измисли тия 70 000 не знам.

27000км/ч е орбиталната скорост на ISS на орбиталната скорост на Земята около Слънцето може и да е толкоз. За сега не ми се проверява. А за орбиталната скорост на Слънцето около галактиката изобщо не ми се мисли колко е. Сигурно е умопомрачителна но не по голяма от тази на светлината.

Към новината