назад

Пентагонът спря проект за шлем с добавена реалност

11:28 | 15 октомври 2021 | Редактор: Стоян Гогов 21 6456

Коментари 21

ОТ ФАКТА ЧЕ ТАЛИБАНИТЕ ЗАВЗЕХА АФГАНИСТАН...... ЗДРАВЕ МУ КАЖИ....

Тъкмо чета как американците се оплакват че руснаците са прехванали управлението на прехваления им F35. Поради дефект на софтуера. Очаква се да прихванат и управлението на супер шлема им .

Даааа! Прихванали са, ама с едно уточнение - ДОЛУ ПОДПИСАНИЯ!!!!

И като се събуди какво имаше за закуска?

ТИ ПЪК НЕ ЗНАЕШ ЛИ С КВО ЗАКУСВАТ СОРОСИФИЛИСТИЦИТЕ....... МАКЕДОНСКА КЪРВАВИЦА В СОБСТВЕН СОС...

Тия пак се изложиха! Руснаците имат от сто години ушанки, който освен всичко това, като развържат ушите могат и да летят с тях!

Ей много умни писачи. Малко история, преди бая години MS разработиха персонален комунукатор на база WIN 2000 (за 2 милярда) за американските спец части с част от изброените функционалности. Когато го използваха във вторат война в Ирак, порасделение на тюлените беше пуснато в Иран вместо Ирак вследствие хакване на комуникатора. Една трета от елитните тулени изпаднаха в шок и трябваше да им правят психо терапия 3 месеца.

kgoranov

Ама това е дълбока тайна която само ти знаеш. Даже Иран не е разбрал че на негова територия са били тюлените....

анимационен смях на пентагона.Одита е установил че пентагона плаща за обществени поръчки /на близки до олигархията фирми/ за доставка на тоалетна хартия 800 долара бройката.Всичко там е добавена виртуална реалност.

Гроздето кисело. Да видим кога еврейчето Лаломов и оишлегсра Лавров ще обявят че и ре ще ще ще ще правят такива.

ЩЕ няма .Русия вече е 15 години пред САЩ във военно технологично отношение.Факт признат от генералите от пентагона, а не от троловете в мрежата или скопени политици.

Ха ха ха... ФАКТ е че си сбъркал раздела с тоя с ВИЦОВЕТЕ :)))))

казвали са го веднъж-дваж, за да им дадат повече пари, а дали е вярно е съвсем отделен случай

_stankow

Вярно, много "ще"-та. Но всичките - реализирани. Не са спрени, като въпросния проект. Калибър - лети, произвежда се. Кинжал - на въоръжение Авангард - на бойно дежурство Армата - в производство, 100 бр. Су-57 - в производство, 75 бр. Циркон - успешни завършващи изпитания - и подводни, и залпови Кримският мост - в редовна експлоатация Посейдон - на изпитания АПЛ Белгород (носител на Посейдон) - завършена Буревестник - на изпитания Каквото са казали руснаците - направили са го.

Сте и най-големия смешник се появи да ни разказва вицове. Абе Потуранков .. сам не си вярваш. :)

Вижте как се дават поръчки на приятелски компании на американския президент на петорна цена.

как реши че цената е петорна?

Ако в нея има нова фабрика за чипове 5 nm може и да е реална. Иначе такова нещо може да се направи за максимум 4 милярда по сегашните цени на разработване на подобни изделия.

Забравяш, че на запад се плаща за труда, за разлика от пРоссия.

Хем го дали, хем ги спрели... Големи приятели бе троле.

Дедо,към коя таксиджийска компания си да зная никога да не се качвам на нея?Такива "инженери" бяхте на времето,че от вас ставаше само за бакшиши:))))))))

Към новината