назад

Повечето РС потребители в САЩ не знаят за Windows 11

09:57 | 28 септември 2021 | Редактор: Стоян Гогов 11 1525

Коментари 11

ako sluhovete sa viarni to upgrade-a e bezplaten no ulovkata e che se plashta vsiaka godina da se polzva win11 podobno na microsoft office productite!

Никога вяра на Microsoft! Компанията вкара Windows Subsystem for Linux (WSL) в Windows 10, така че потребителите да могат да инсталират и ползват Linux директно в Windows. Много хубаво, но преди няколко дни The Black Lotus Labs откри Stealth Malware for Linux във WSL. Вирусът е много добре интегриран и не се открива от антивирусните програми, просто е незабележим. Дали това е случайно? Съмнявам се. Microsoft имат дълга история на тяхната "любов" към Linux. За пореден път доказаха, че са монополисти, които с всички средства се опитват да затрият конкуренцията, "в услуга на потребителите", шпионирайки.

Те вместо да подобрят Windows 7 или 8.1 направиха тази простотия.

е как можа да напишеш такова нещо , това и талибан би се засрамил да си го помисли дори !

Колебая се какво казва този материал: че потребителите са залюхани ... или че WIndows 11 е залюхан.

Голяма простотия! Замотаване главите на потребителте през глупави подменюта, докато накрая пак опрат до познатия "контрол панел!" Манията на Микрософт да контролира и събира информация за всичко, като адроида на "гоогле" и всичко уж и "само в интерес на потребителя"! Прах в очите, пунт и пластика, лъжа и дезинформация!!! Бягайте надалеч!

Повечето не знаят къде се намират, та какво остава за Windows...

Какво ме интересува каква е операционната система на някакво устройство? Очаквам то да изпълнява предназначението си, а не да ме занимава с проблемите си. Знаете ли каква е операционната система на печката ви, на метровлакчето, на Драгона на Спейс екс?

Аз съм с печка "Мечта". Аналогова. Не обръща никакво внимание на WiFi и IoT, не иска преинсталация, "драйверите" нямат срок на годност, съвместима с всички тенджери и тигани. Недостатъци - не покрива никой Еко стандарт, температурата я нацелва "на око", но все още работи и ми е жал да я сменя с някакво чудо на техниката.

А за уинодус 97 и XP чувалили са?

Към новината