назад

Русия прави дъна за американския процесор AMD Ryzen

16:39 | 22 април 2021 | Редактор: Стоян Гогов 46 3302

Коментари 46

Дънная платка с К155ЛА3 и КТ315, Вероятно и лампа ГУ50 ще сложат вай-файя. Цялото това гарнирано с руский електролитний кондензаторей ще работает кат Юност цветен.

напишете марката на дъното - ще я избягвам повече от смотаните MSI

Работят хората, развиват се, само ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ плямпат и нищо не могат да сътворят! Даже Северна Корея е по-напред от нас в това отношение!

ДЕЖУРНИЯТ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И РУСОФИЛИСТИК СЕ ИЗХОДИ ПО ПЛАН-днес не си в добра кондиция и накрая ще имаш малко копейки та се напъни(без да цапаш гащите),че новите няма да ви дадат повече денги,те за тях само си гласуваха

С Путя така са тръгнали да се развиват, че след него ще им трябват поне 20 години за да заприличат на нормална държава.

Не се наврещя ей.

Каквото и да се опитват да направят, все АК-47 ще се получи.

Майстори са,щом са подкарали 5900х на чипсет 450 ;-)

B450 е модел от 2018та година. Ако сега планират да произвеждат, то пак ще са пропуснали пазара и ще дадът едни пари за слава, но без печалба - за пореден път.

ще ще ще ще... ма няма да кажем името. и на кое PCB ще бъде. Щото и ние не знаем.

Кво става ГОВЕДА

россиянин не може самостоятелно да направи дори карфица! рукожопи се раждат, и рукожопи си умират!

Ти чекия можеш ли да правиш?

Това важи за такива като теб, дето една крушка не могат да сменят, но много говорят. Какво правим във ВЕЛИКАТА БЪЛГАРИЯ??? НИЩО! Държава на лаещи помияри с огромно и кухо его!

господи! Та лудите говедари от треторазрядната кочина страната от третия свят краваря америка и това не мога да направят!! горките ! Та при тях всичко краварски е така наречено made in China просто факти!

Отде ви изравят бе.

отглеждатги на тъмно и ги хранят и поят с прокиснал квас и каша отелда!

Дънната платка ще е произведена в Китай. Ще се внася като електронни компоненти. Всъщност приносът Русия ще бъде, че русаци ще печатат и сгъват кутиите за опаковане и книжките с упътванията за употреба. Само че трябва да кръстят новата марка дъна AssRock.ru

Всичко ще е произведено в Китай. Ще се внас

Направо изплува в паметта ми спомена за пушещти Правец 82 в комп зала !

Идиот

То дънна платка всеки може да направи, даже и аз. Въпроса е колко ще струва, с качеството на ASUS ще стане на цена три-пъти по-висока от Тайванците. А и чипсети няма кой ще им продаде? Ще са назад, ама поне да си мислят, че не ги следят, но пак съм резервиран дали няма да ги хакнат.

Прав си - ама ние не правим , защото е под достойнството ни .

ХАХАХАХАХАХА тая новина ми направи деня! КО правят на дъната руските орки! Слагат пластмасовоте жлебове в края ли! БУХАХАХАХАХАХА

И това, че събрали някаква процесорна платка трябва да е новина, мале мила. Поне да пишеше платкаджийницата къде им е, при тях си или и те карат като всички останали дето си поръчваме платките в Китай (е или през юросъркитс за по-малки неща понякога, не че помня те къде баш ги правят, май в Индия беше).

Тука имаме няколко платкаджийници, които правя и не лоши платки.

Явно не си наясно. Такава платкаджийница в БГ в момента няма, а и не знам някога да е имало. Не съм чул в България да има платкаджийници с контрол на импеданса на пистите и изобщо целия производствен контрол за подобно изделие. Явно руснците са внесли нещо по второ напрвление, но въпросът е колко икономически ефективно е подобно производство.

Няма да повтарям казаното от този над мене (Цъ) за тукашните платкаджийници, вярно е. Най-добрите платкаджийници тук стигнаха до 6 мил, дупки 0.3 и последното беше проблем преди много години, когато в SPS ми правиха платките на първите устройства с които излязохме на пазара та ги карах за пробиване от единия край на София до другия и обратно. Направиха ги достатъчно добре главно защото им се постараха. (Това началото на 90-те, 6 слоя, 6 mil (тия даже дали не успях да ги докарам на 8 mil) 0.3 via и т.н., общо хиляди компоненти имаше устройството (то и сегашните са много над хиляда но са на една платка, правят ги в Китай - 4 мил, 0.2).

Както предният път търсеха лекарство против диабет и откриха водка без махмурлук така и сега ще е. Ще произвеждат дъна за Ryzen пък ще се получи декоративна подложка за чаша за водката от предното изобретение.

"Hoвoтo дънo имa 4 cлoтa зa плaнĸи oпepaтивнa пaмeт..." === Планки? Гогов, осъзнай се.

Аз пък си помислих, че прави задници.

Явно сащ са внедрили шпионски хардуеър в дъната и имат достъп до данните и компютрите чрез тях.

А ние какво праим, нищо. Едно време изнасяхме за СССР компютри Правец 16, но демонокрацията скапа работата.

Добре, че ги спряхме, че да не се излагаме. По това време правехме и: = МикроТекст-16 - това беше откраднат MS Word, с локализирани текстове на български; = МикроФайл-16 - това беше откраднат dBase III, с локализирани текстове на български; = МикроПлан-16 - това беше откраднат Lotus 1-2-3, с локализирани текстове на български. ЦАПК Прогрес пък вземаше AutoCAD, пъхаше в него текстове на български на етикети и съобщения (по абсолютно дивашки начин - като търсеха празни буфери в binary-кода на .exe файла !!!, сещайте се какво ставаше, когато буферите в паметта се понапълнеха !!! ) и го предлагаше като български продукт. Пиратство на N-та степен!

Че това излагане ли е? Вземи направи икономически анализ да видим как сме се излагали.

Байхуй мозъка ти е като на кокошка. Ние ги изнасяхме и направихме милиони , а вие какво изнасяте сега - краставици, айде ми яжте краставицата сега. За една шестнайска руснаците плащаха 500 000 рубли при курс 1рубла за 1.20 долара. В Москва се редеха опашки от по 300-500 човека за български стоки от всякакъв вид, ако не беше стачката в Полша на пияните докери досега България щеше да надмине и Швейцария. Това че не вдявате показва че сте Чернобилчета, тотално увредени в мозъка.

Този?

бизнеса с ментетата е умрял, WOW, сега русия може да си купува оригиналите директно без нас от производителите, даже на по-добри цени на едро.

Всъщност има много по-оригинални и сложни неща разработени и правени у нас, които са и много отвъд когнитивния ти хоризонт на щатен трол, стига врещя.

Че последните бяха с Nec V20 на 12mhz 50 процента по бърз от оригиналния IBM...

А, в Булгаристан какво правите?

Софтуер правим

Не се наврещя ей.

Гогов, от кога е тази "новина"? Щото В450-ките са бая стари вече. В смисъл - предното поколение.

Коя година е това ЩЕ? 2030та ли?

Голямо постижение няма що..да направиш платката То даже чипсета бил US, освен самия процесор Язък за широко отворените усти на тия неудачници

Към новината