назад

Руските космонавти на борда на МКС гласуваха в първия ден на изборите

20:12 | 17 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 28 1361

Коментари 28

В Русия не е проблем да се гласува дистанционно, даже и от Космоса ако щеш Пишат те че си гласувал за Ботоксовия Жужи на токчета и това е.

За козяшките тролове няма значение руските космонавти. Тях ги интересуват българските космонавти....

А нам все равно.

разбирасе , че на тебе ти е все ровно колко рязани местани и догани те клатят в охуто бохуто. . ббаахаха

За кого са гласували? За Владимир, за Владимирович или за Путин?

Че какво друго са касманафтите в Рассия освен крепостни бюджетници?

за задължителена ваксина гласуваха

За кой ли са гласували ? Сигурно за азиатския сатрап .

За руските космонавти. Да си гласуват там за Вовата и да си е........

нашите космонавти защо не гласуват от космоса а,или сорос не може там да им плаща за изборите в гетата а,гетата дето избират я тикви,я пилоти,я чалгари,я майчета и крушовишки биволоци и сороски депесари,съсипахме я тая държава откатко се вързахме на австроунгарския император през 1885 че сърбите са ни неприятели,оттогава мръсните евреи си играят с нас

Руснаците нещо не щат да живеят в руската империя. За тях даже България е по-добре. Иди на морето - има цели квартали с руснаци. В София се завърти около кварталите Изгрев и Изток - пълно е с руснаци. А виж - във Путлеристан българи не ходят - всички предпочитат Европа и Щатите. Дори ти не искаш да ходиш в Мада Раша - чудя се - защо ли? Нали имат там космически кораби и атомни подводници? Предпочиташ да плюеш по Родината си именно от тук! БЕЗРОДНИК И ПРЕДАТЕЛ!

обичам да го навирам на песераси като тебе сороския лгтб песераст,и то под дъгата

идват в Бе-Ге-то, хохльо, защото като се пансионират, лесно си купуват апартаменти тук, и с една тамошна пенсия, и живеят като царе.

Верно ли бе вата ? И докато "карат на една пенсия" жените и дъщерите им бачкат на магистралите да изкарат конвертируеми левчета , че с пенсия от 80лв няма как да преживяват ?

Русна ите вземат заплати под 300 Евро братле. https://www.pariteni.bg/novini/ljubopitno/nad-70-ot-rusnacite-vzimat-pod-308-evro-na-mesec-235685 Имат милиардери ами те като нашите са потомствени болшевики. Инак там е по зле от България те за тва идват тук не да си харчат пенсиите :) малка пенсия не се ходи в чужбина да английски пенсионери живеят в Испания България и Тайланд ама пенсията е минимум 500 паунда тва е минимума. А Русия като толкова я обичал вземи си рускиня пълно с сайтове дето се само предлагат

Ами те гетата гласуват и за кагб президента! И за Станишев руснака и за Луканов руснака и за симеончо дето ДС още го дундурка. Аз за американска партия не знам ама виж за руски колкото искаш

в Литва, Полша, Украина, Латвия, Естония, Румъния, Молдова, Грузия.

явно вече има анти-съветски съюз срещу империята.

В ТУБАТА има супер клип за космонавта ТЕРЕШКОВА. Тя беше депутат от ДУМАТА и пак е кандидат от Едина Русия на Путин. В ДУМАТА гласува Путин да промени Конституцията и да стане вечен Император а всъщност се оказа че децата и живеят супер лукс в огромна къща в Италия. Аве кат наща Бокова с апартамента в Манхатън Имаше и един друг клип- Терешкова отиде да открива един мост в някъв град в Сибир- преряза му лентичката и моста са срути в реката- чисто нов грамадански бост- чистак бърсак нов току що напраен

Терешкова е както баба Цола Драгойчева в България. Терешкова е правила сфирки на ПЕТИМА съветски диктатора, докато 50 години им е била депутатка. Но последният ....едва ли ще го надживее, тя сама го обнули.

А тука гласуваме чрез машини

Аз нямам нищо против един електорат да го пратим да гласува в Космоса и да забравим да го върнем. Кеф ти червен, кеф ти тъмно зелен.

Към новината