Коментари - Samsung представи своя умен часовник Galaxy Gear | IT.dir.bg
назад

Samsung представи своя умен часовник Galaxy Gear

Samsung представи своя умен часовник Galaxy Gear на 4 септември по време на пресконференция на компанията в Берлин. Корейският гигант показа също така Galaxy Note III и Galaxy Note 10.1.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи своя умен часовник Galaxy Gear | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на всички които писаха.Безусловно всички сте българи.

Ама и ти не правиш изключение :)

Щом се усетил колко са смотани БГ-тата, вероятно вече не е.

а ш показва ли колко е часа?

Добре. Значи измислиха часовник, който да ти командва телефона, а кога ще измислят пръстен, който да командва часовника, който пък да командва телефона ми е интересно :)))

чакат нагнилата да се изпърди сигур

нагнилата я чакат за да оправят дизайна на таз недомислица.

Ейпъл купува процесори от Самсунг. ЩО?

То да бяха само процесори.

Епъл плаща на Samsung да произведе разработените от Епъл процесори ... разликата е огромна. Хуго Бос и Адидас пращат кройки и материали в БГ шивашки фабрики да им ги шият . Е и ???

ФАКТ!

Тези часовници се мъчат да ги наложат на пазара от 2006-та. Няколко големи фирми изкараха разни модели, но нямаха успех. Китайчетата, които са ги сглобявали пуснаха същите, но без логото на марките за по 70-100 долара.

В алибабато и алиекспреса ги има от няколко години. Намират се и по 40-50 долара, с Андроид и дори им се слага сим карта и функционират като телефон, а не просто да правят връзка с телефона. И наистина не вървят много. Може би сега ако станат модни да потръгнат, но е факт , че има смарт часовници с Андроиди то с по-хубав дизай и по-евтини и не ги купуват много.

Абе те и таблетите почнаха да ги мъчат преди може би 2 десетилетия, но едва последните години почнаха да се налагат...

Пълна безсмислица е такъв продукт поне засега. Но ще продадат някакви бройки, и в това не се съмнявам.

Хаха, добре бе пич, яко ме разсмя гнусмас ..хехе, най добрите са на пазара в момента и такива шебеци като теб, могат само да гнусмасят от далеч ..

Нали вече има гъвкави дисплеи? Очаквах като екран да се ползва не само предния панел, но и повърхността на каишката -- идеално място за поредица от икони или пък някой по-дълъг текст с норлани размери на буквите, или пък виртуални бутони и т.н.

Ако за да прочета всеки СМС ще трябва да си свалям часовника защо изобщо да го слагам?!

За външната страна на каишката си мислех. Няма нужда от сваляне.

Ебати гадовете....Apple разработва такива прототипи от 2-3 години, а сега като наближава времето да пускат такъв, Gnusmas(на обратно) показват някаква смехория дето прилича на сгъваем тостер и на всичкото отгоре трябва да си оставя наследството, че да го имам......напрао пълно довиждане!!!

То тва им беше зора - само да кажат, че са били преди Епъл, а горките си нямат и идея какъв ще е продуктът на Епъл. След това изведнъж ще копират концепцията му и ще кажат - "Ама то смартуоч по друг начин не може да се направи, не сме ги копирали". :)))

Точно, ще трябва да почакат малко да има какво да копират. Корейците с амного прост народ затова са толкова добре. На 500 има един който е наясно какво става и ги води и така стадото върви вече 50 години иса по добре от Японците даже. Само им дай да копират и крадат. Киа, Хюндай, Самсунг всички крадат. Където работя всеки месец идват студенти с висше техническо образование, а не знаят как да закачат един хард драйв. 10 клас учениците които ми идват от средно училище имат 3 пъти по голямо IQ

Устройство, на което производителите не осигуряват поддръжка, се нарича електронен боклук. Цената, заедно с начислените такси, трябва да се движи между 5 и 10 евро за да не си на загуба. Няма уникална функция, която да не се предлага от други устройства. В този си вид и за шпионаж не става - 100 процентов технологичен отпадък.

Като се сетя как ми поддържат Galaxy Tab 7.7... Нямам големи надежди да се окаже нещо различно от споменатото от теб нещо. Може би ако му намалят цената поне 3 пъти, то би имало някакъв смисъл, но това по-скоро ще го направят безименните китайци..

Това е готина джаджа, която благодарение на самсуняците и китайците ще промени из основи ежедневието ни. Много е яко да имаш на ръката си, чисофниг, който показва часът, минутите, секундите, годината, месеца, деня, ще има платени приложения които ще показват лунните фази и рожденните дни на комшиите, ще четем смс-и на ръката си и ще преписваме на изпити директно от чисофнига. Може да има и калкулатор, може да му турят РФИД чип и да се ползва като електронен портофейл. Файловете ще са ти винаги под ръка буквалния смисъл на думата, ще може да показва снимки, примерно на голи какички, ще им мп3 да слушаш музика и всякакви екстри. Но най-важното е че има блутут. Ако няма блутут не ми го хвалете. Не знам за кво се ползва, ама не искам да се излагам с часофниг без блутут.

+1

На снимката като го гледам изглежда доста по-добре отколкото това което си представях. Определено има идея в часовника. Много интересно е с каква батерия е, колко издържа и как се зарежда.

плоска, от 4.5V манганова ...

забравих да ти кажа, че не се зарежда (носиш я докато се замърси и после я хвърляш)

лайте зомбитa, докато огризката регистрира патенти, другите фирми направиха готов продукт. после сигурно пак ще съдят заради заоблените ръбове!

И колко да е умен, я китайците колко "умни" часовници призвеждат.Само за информация това е един от моделите ;GSM 1.8" Resistive Touch Screen T9 Proprietary Watch Phone w/ Quad-Band / Bluetooth - Black + White.

Този часовник е пълна глупост. Дори няма ябълка. А щом няма ябълка пикай се в него.

еи само мрънкалници тук, грозен бил ненужен бил дрън дрън на някои хора може да им харесва и да им върши работа никои не ви кара на сила да го купувате

Извинявай, че някои хора имат мнение. Ти си го купи де.

Батка, проблема не е в мнението на някой хора, а в начина по който го изразяват. Ама да си възпитан в България е като да ти пише на челото балък. От малки сме научени да сме възпитани само с тия дето се по-високо от нас. Другите... "*би им майката, те не са важни."

И за първия компютър са казали че е грозен и ненужен, и за първия смарт телефон са казали че е ненужен. Трябва време за да се осъзнае кое е нужно и кое не.

Бяха скъпи, а не ненужни. По нататък може да ни убедят, че има практическа полза от тези "часовници", но за момента...

ама то си е вярно, пурвият компутар и смартпхоне си бяха грозни и ненужни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Blake

От ден на ден - все по-безмислени устройства се бълват... 300 долара за "часовник", който трябва да зареждам всеки ден?!? Ко? Не!

Фен съм на смартфоните на Самсунг, но това е толкова грозно и безполезно, че не виждам какво бъдеще може да има.

Да, доста е грозен

Да бяха изчакали още седмица презентацията на ябълката, та тогава да видят какво да направят. Бързат като пале пред майка си.

към настоящия момент това ми се струва невъобразима глупост.Искам да ми обясните за какво точно ще се ползва от зрял човек. за някой ученик в 3 клас да казва че е куул разбирам ама...

То си пише. Научи се да четеш и ще разбереш.

Какво точн ще заснемаш с тази камера, би ли ми обяснил? като го вържеп към смартфонаи какво, ще ти вибрира на китката като имаш смс или мейл? Продължавам да твърдя че това е ТОТЛНА ГЛУПОСТ

Сега ще убият и една от малкото ми стасти - часовниците. Ще ги превърнат в играчки за плебеи.

За теб, потомствени аристократе, винаги ще има Патек Филип, Морис Лакроа и т.н.

Няма причина да бъдеш толкова разстроен.

да бе точно самсунг,предпочитам доказаля се цасио,пред този измислен кореиски водомер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

касио?

В последно време Касио правят толкова футуристични часовници, че едва откривам къде са им стрелките и целия дисплей е пълен с всевъзможни глупости (които няма как да махнеш).

Юзъреее, не виждал Касио от поне пет години, дете на червената просия, иначе никога не би написал подобно простотия.

Това е само началото. Браво

Самсунг ще го доразвият в следващите модели. Вярвам им.

Да не се окаже, че часовника може да прави връзка само с най-новите им телефони и таблети :)

Естествено, че така ще се окаже :) Старото ми Галакси С не получи ъпгрейт до 4.3 Jelly Bean, защото УЖ не можел да се справи с новата версия. Сложих му един custom rom и направо лети. Работи по-стабилно и бързо от преди, когато беше с последния официален ъпдейт. И Самсунг, като Епъл правят мръсни врътки за да си купуваме през 1-2 години нов телефон.

Нещо което е факт няма как да се окаже... Въпросния часовник за момента може да работи само с Note 3 и 10.1...