назад

Samsung представи новия си телефон - Galaxy Note10

09:17 | 08 август 2019 | Редактор: Десислава Димитрова 24 4883

Коментари 24

Седнах да я чета тая многословна проза, по едно време гледам , че съм заспал на втора страница и само си седя....

Сегашният ми телефон е на Самсунг - и работи за каквото ми трябва. Но новите модели планирам да не гледам изобщо, заради отвратителната рекламна кампания на българският отдел (Samsung Bulgaria). Заливаха ме с промотирани туитове, блокирах ги, туитовете спряха, но се появиха в трендовете. Смених си настройките да виждам трендове само на виетнамски и само за Ханой. За няколко часа Samsung Bulgaria изчезна, но пак се грейна... списък от разни тексчета на виетнамски (доте не ги разбирам изобщо) и отгоре на български се вее Samsung Bulgaria с някакво много важно съобщение за някакво си представяне в 11 вечерта. То е ясно, че за Туитър му е по-важно каквото са им кихнали от Samsung Bulgaria, но горчивият вкус си остава.

Доживяхме време и по Самсунг и Хуавей да се плюе. Преди се плюеше само по Епъл. Сега гледам, че Епъл даже не го споменават в коментарите...

Препоръчително е за списващите да търсят информация от няколко източника, а за коментиращите да не ги назовават. За що иде реч? Има факти,неупоменати: Бутон Bixby няма(не функция). Извод за слушалки няма. 6.3"/6.8";6/12 Gb RAM;256/512 Gb; 3500/4300 mAh-сравнения на 10 с 10+ и 5G На този етап това е на-доброто на пазара от 23.08.2019 г. При цена около 2000 BGN, може да се каже, че получавате много. Около цената ще последват спекулации, но е добре да имаш телефон, а не автомобил за тая цена. Всекиму, комуто е голяма , ще поизчака година и тя ще падне или ако е на зор, ще си купи нещо за 400-500 лева и ще е щастлив. Това в БГ. Естествено-1000-1200 $ в някои части на света се кихат за седмица работа. Колкото до инвестицията-прав е колегата, че всяка стока, напуснала пределите на магазина е обезценена с 30 %. Тук голямо удобство за бизнеса е добрата съгласуваност с WIN 10. Пожелавам здраве и покупателна способност на работливите мои сънародници, така че да получат разрешение от съпругата и със своите пари си го купят.

пожелай успех и на крадливите, и те са платежноспособна клиентела....

Яка безмислица, казано с две думи. Дори тоалетна хартия трудно може да вдъхнови една такава ода на радостта! А това е дори само телефон!

аре не ми казвай, че си прочел статията. И че знаеш дума за какво става. Ама мнение имаш... то е ясно на каква база.

Ако знаеш само путювата прапаганда колко добре ще изглежда на туй чудо - танкове, фуражки, паради. Малиийй!

ама значи и това е пропаганда, ако че е непутинова....

Note е уникален телефон. Ползвах 4 , сега 9. Не бих го заменила за нищо друго. И го изплолзвам доста пълноценно!

Голяма реклама падна. Вярно, че е добър, ама колко пари взехте за тази реклама. Едва прочетох 2 страници от нея. Ревютата в Notebookcheck са по-къси.

Много дълга реклама...

Хубав телефон, но 2000лв ... няма да дам. Че ще му треперя яко. Те дори телефоните за 300-500лв са доста читави вече, а пък ако и 800лв имаш да похарчиш, ще имаш телефон, който прави всичко. С телефон за 500лв мога да си позволя да съм леко немърлив - малко в колата се удря тук-таме, детето го изтървало, в офиса някой колега го залял ... ако издържи 2 години перфектно. Ако ли не - не е драма. Но с телефон за 2000лв само за него ще мисля.

и аз така реших. Няма да си взимам новото Ферари. ще си взема Гоуф. Нали си знаеш, че за всеки влак си има пътници.

Galaxy note са наистина хубави телефони. Но и скъпи. Да не говорим, че 99% от ползващите ги не използват и 10% от потенциала им.

Tелефона е уникален! Само не разбрах това заключение на какво се дължи? Опит? Защо все се намира някой, който е смята за вездесъщ, а другите са идиоти? Всъщност по мои наблюдение точно такива всезнайковци са всъщност пълни дебили!

Имах удоволствието да си поиграя малко с Galaxy note 8. Моят телефон е китайски и струваше 119 долара + 20% ДДС + 15 лв за пощата. Среден клас, средна камера, Helio P23, 4/64, ужасен звук от говорителя, 18/9 почти 6" дисплей, 4000 милиамперчаса, root (допълнително) . И аз не го ползвам за кой знае какво. Игри не играя, чета дирника, уикипедия и понякога youtube гледам. Повече не ми и трябва. Ползвам и Waze.

Питам за заключението, че 90% не използват и 10% от телефона.... това как го определи? Що за нужда е да филосовстваш без покритие?

Много си права, аз и пет процента от потенциала му не бих могъл да използвам...още повече ако го изгубя ще се побъркам.

Инвестиция е когато купиш устройство, което след две години можеш да продадеш почти без загуба и да си купиш новият модел. А не след 1 година телефона ти да е надолу с 30%, две 50% и т.н.

И е на промоция - само 4 минимални работни заплати ;) Но за мераклиите - има и фирми за бързи кредити.... фенерчето е много яко и става за ходене до външната тоалетна ;)

Хубав изглежда. Обаче не държи цена и е лоша инвестиция. Един факт за хейтърите, който могат да проверят и сами - iPhone 6 - модел от 2014 - започва от цена 130£ за отключен и неблокиран с iCloud екземпляр. Говорим за 5 годишно!!! устройство.

Няма как телефон да ти е инвестиция. Инвестиция е когато има потенциал да поскъпне за бъдеще, а ти още от магазина като излезеш цената му е 30% надолу. Това, че някой телефон е с 10 евро по-скъп след 5 години, не значи че не си загубил 500 евро.

Аз пък реших, че е телевизор. То било телефон.

Към новината