Коментари - Новият тест на ракетата ”Сармат” (видео) | IT.dir.bg
назад

Новият тест на ракетата ”Сармат” (видео)

Русия разпространи кадри от вторият пробен пуск на новата междуконтинентална балистична ракета "Сармат".

Обратно в новината

Коментари - Новият тест на ракетата ”Сармат” (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До нерегистриран ей плъх това да не е Бг да си дава пристанищата на турците Русия си пази територията скапаняко продажен не са всички подай дупе и да им вземат държавата и богатствата а ти сигурно си от тия дето нищо не могат само на тях да им е добре продажнико

До той ей смешник ей нима не знаеш каква трябваше да бъде Бг.а каква стана благодарение на такива като теб циганска държава и сигурно дядо ти е говорил английски и сигурно американци са умирали за България соросоид скапан ТОЙ

А дали има такива малки Сарматчета да пратят по едно за всеки промит мозък-русофоб защото нормален човек не може да страда от тази фобия? Света ще стане толко по-хубаво място за живеене тогава.

"Русороб" искаш да кажеш, нали?

Не, каквото е искал да каже го е казал. Става дума за еврогей-толерастчетата.

Би помогнало още един неграмотник за си отиде. Лошото е, че си в натовска държава и покрай теб ще заминат и много други невинни хора, избрали на времето правилния път...включително и от партията-майка...

гледам ватенките си хвърлят нагоре ушанките в кръвожаден екстаз! дрОгаре, като се нарадвате, нахлупете си ушанките и се замислете като какво аджеба ще се получи, ако такава една ракета, съоръжена с ония страшните неща, вземе , че "излети" неуспешно??

Да да

Видяхме им дрона - падна малко след излитането, та и затова показват само излитането на Сармат и то успешното... за трети път.

Кекво общо има един дрон с ракета? Тези неща се правят от съвсем различни хора. Дронове падат сигурно всеки ден. Даже измислят средства за свалянето им, особено покрай летища. Някъде обучаваха и орли да ги свалят. Има огромна вероятност да не искат да показват понататъшна траектория на ракетата. Която сигурно трябва да е ниска. Реално това да е засекретено. Едва ли са станали по-лоши от това което вече са правили. А дори гледайки излитането на ракета тип Сатана и полета и, изглежда много по-професионално направена от да кажем ракетите на Мъск. Дори само на огънят излизащ от ракетата. Как тук е тънък, ненадвишаващ диаметъра на ракетата. Там пламъка отива настрани, което би трябвало да си е просто загуба на тяга и неефективност.

Да да

Ми хвалят се с траектория, що я крият тогава? Инак и ракети се свалят и падат, та такъв аргумент е просто смешен. Я по -добре виж ракетата на Мъск и пламъка, вместо да плещиш глупости. При излитането е прибран, а пламъка настрани е в по-високи слоеве на атмосферата, което е ефект на самата атмосфера. Освен това, ракетата на Мъск тръгва като 700 тонен обект, а Сармата е 200 тонен, т.е. с много по-малка сумарна мощност на двигателите

Само ти знаеш за някакъв паднал дрон. Никой друг. Сигурно си го гледал по джендър ТВ. Гледаш ли в Сирия какво им се случва на краварските дрончета. 100 % леж.

Руснаците осъзнаха че не е необходимо да поддържат военен паритет със САЩ. Достатъчно е да са в състояние да ги унищожат с асиметирични средства. Така с 10 пъти по-малък военен бюджет Русия успява да държи англо-американските чакали на разстояние и на практика поддържа мира на планетата.

Да да

Затова ли имат армия по-голяма от американската по численост? Всъщност Русия изцяло работи само за военната индустрия и бюджета за армията е само за изхранването и обличането й. Та в крайна сметка се съмнявам бюджета им да е по-малък от този на САЩ.

Ще ти се, ватник. Голям виц - руския кенеф подържал мир, пхахаха... Подържа го като анексира територри от съседни държави. Келеш.

НА ТЪПИТЕ РУСОФИЛИСТИЦИ , КОИТО ИЗПАДАТ В ДУШЕВЕН ОРГАЗЪМ ОТ ВСИЧКО РУСКО БЕЗАНАЛОГОВО , САМО ЩЕ КАЖА ЧЕ ТИЯ РУСКИ РАКЕТИ АКО ДУМНАТ ЗАПАДА , ТОВА Е КРАЯТ НА СВЕТА ( ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕХНИЯТ МИЗЕРЕН ЖИВОТЕЦ ) , ЗАЩОТО И ЗАПАДА Е ИЗСТРЕЛЯЛ СВОИТЕ В ОТВЕТЕН УДАР....РАЗНИ ПРО-СИСТЕМИ НЕ МОГАТ ДА ОГРЕЯТ И ЗАЩИТЯТ ТЕРИТОРИИТЕ. ТЪЙ ЧЕ , ПАПАГАЛИ , ПО-ЛЕКО С ЕУФОРИЯТА ОТ ПОРЕДНОТО РУСКО "ЧУДО"

ГЪЛТАЙТЕ И МЪЛЧЕТЕ ГЕРБЕРОИДНИ ЛИБЕРАСТКИ СОРОСОПИТЕЦИ :))

Браво! Целият прогнил империалистически свят трепери пред мощтта на великия СССР, в който хората няма какво да ядат!

гладните са в колониалните държави и в колониите им - в Европейска България, българите ровят по кофите!!

хора , ровещи в кофите за боклук , има по целият свят . Даже много от тях не са нито гладни,нито бездомни. Като си тръгнал да се вайкаш , прави го за падналите алкаши и наркомани по руските улици

Айде , французите и немците се пробваха вече, сега англосаксите са на ред . Ама само с въртене и ръмжене няма да стане . Нито пък само с лаене .

Роналд Рейгън навремето беше казал, че ще накара руснаците да ги ядат и го направи. Сега пак на там вървят нещата... Само двама луди в целия свят постоянно се хвалят и заплашват с ядрени ракети. Ким и Путин. То наистина, друго нема с какво да се похвалят тезхните страни.

Така е. Едни заплашват, а други направо си безчинстват по целия свят. Кой ли е по лошия!!!!

Я ДА ВИДИМ СОРОСОИДИТЕ КАК ЩЕ СЕ ИЗХОДЯТ ПО ВЪПРОСА .

Братушките са на светлинни години напред в ракетостроенето. Имат вече и хиперзвукови ракети, движещи се в плазмена среда. Наблюдава се и значителен ръст на новоразработените технологии и разработката на специални материали.

От както в Русия забраниха Ну Погоди, аниматорите там почнаха с фантастика да се занимват...

Плазмьо от плазмодий ли идва? Явно да.

Разкажи сега и за триплазмения огън

А сега я накарайте да се върне и да кацне обратно в силоза :-)

Това филмче да го покажат на изгорелите 64 човека в мола. Винаги съм се чудел, кое е по-трудно - да направиш "безаналогова" ракета или да организираш евакуацията на горяща сграда, така че пострадат минимален брой хора? Май второто.

Не, по-лесно е да броиш лумпените дето обикалят училища, църкви и други и стрелят безразборно по хората.

Да да

Или пък ги ръгат с ножове, като няма пушки.

А на изгорелите в блока в Лондон какво да покажат? А на изгорелите в химическата фабрика в Тексас какво да покажат? Хайде мерете с един аршин, най-накрая!

Или на изпозастреляните в краварските училища и пострадалите от ураганите кравари.

И за какво ще я използват. Децата и семействата на цялата върхушка живеят в Европа и САЩ. Капиталите им са пак там.Специалистите и разветките също са там. В Русия са останали само ватенкитеи по дебелите и грозни рускини.

Ти па си Ален Делон.

Москва е най-скъпият град в света бе охльоф

Плазми - от плазмодий, Масква е скъпа колкото и София! при майка ти е по евтино.

Ти май и в Москва не си ходил. Има къде по-скъпи градове, дето даже не са и столици даже.

Аве охлюв Сингапур е най - скъпия град.

Кога ходи там за последно?

Да бяха успели да произведат инсулин, че хората там измират от липсата на медикаменти, ама не !

ИВанушка дурачок, руснаците създадоха ваксина срещу ебола и оттогава всякаквите фармацевтични съобщения от Запада за опасността от ебола ги нЕма. А?

Само за протокола да кажа, че първо японците измислиха ваксина срещу Ебола.

Да да

Направиха ваксина, която никой не видя. Добре че в САЩ направиха наистина ваксина и я използваха за спиране на епидемията.

Страшно оръжие. Не случайно американците са го кръстили "Сатана".

Не е това "Сатана"-та.

Това е единствената новина от Русия :)

Стана е стара тяхна ракета, която насира хамериканците, а тази е още по-опасна...

Обърка моделите, Сатана е предишното поколение.

Сатана е предната ракета Войвода. На Сармат западняците и викат Сатана 2. Старата е варианти от 1984-1988г. Спрямо американските хич не е стара. Само че руснаците си имат постоянно развитие на ракетите, а американците са на ниво от 1990г.