Коментари - Windows 10 с изкуствен интелект | IT.dir.bg
назад

Windows 10 с изкуствен интелект

Следващата голяма актуализация на Windows 10 ще добави в операционната система множество нови функции и технологии, свързани с изкуствения интелект.

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 с изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майкософт направиха от Уиндолс боза и програма за следене на обикновения потребител, която трие без да уведпмява програмите на конкуренцията, а сега ще казва на потребителите какво могат и кажо не могат да правят със своите компютри. След като ФБР взеха бизнеса Бил Гейтс нищо хубаво не може да се очаква от творенията им. Преди Бил Гейтс правеше програми за бизнес потребителите - уникални и неповторими, а сега ФБР гледа само каква информация да открадне на потребителите и програмите да ръководят потребителите, а не обратното.

Аз затова от Windows 7 sp1 64 bit нагоре не мърдам. XP на стария, 7 на новия. Това е. Други уиндолси няма да има.

Върни се на Windows 3.1 ! Повярвай ми, много по-добър е !

Ко значи туй изкуствен интелект?

Изкуствен интелект е всичко това което женати научи след пернишка обработка.

Както всичко на Майкрософт, този продукт ще е много далеч от това за, което се представя. За това и никой истински разработчик не използва готовите им продукти.

Ех само ако беше прав.

Не може да се прави "интелект" какъвто и да е той, с адресируеми памети. Интелекта е пряко свързан с асоциативни памети, каквито има налични в мозъка на човека. Такива силициеви няма, няма и да има.

Недей, безмислено е. Тази теория традиционно отнася минуси тук. Аз също твърдя (и се преповтарям), че единствено в човешкия мозък има достатъчно място и "хранителна среда" за възникването на AI. А всичката съществуваща в момента хардуерна и софтуерна брутфорс може единствено и само да "сметне" алгоритъма за връзка между човек и машина... и гадовете са напът да го направят...

Да разбираме че майкрософт са добавили няколко стотици допълнителни if else statements.

Браво на Microsoft ! Бъдещето е на бизнеса, програмирането ще изчезва или ще става ниско платено, защото AI ще прави стандартните програми.

Мерака на ЛУЗЕРА .

Да, някои ще загубят. Но това няма да са бизнесмените ...

Има ли следствие по-голямо или равно на причината му? Има ли слествие без причина? Физическите закони създават ли причини?

Вече изкуствен интелект се вика на всичко което не е ясно как работи.

Не на всичко. Тези хора, които нямат никакъв интелект, го приписват на господ. Например, "замисления".

Поредната реклама. Те - Прозорците - естествен интелект нямат, изкуствен ще им слагат. Линукс е все по- добра алтернатива. Аз лично ползвам Astra Linux

Fuckin shit. Последната боза дето ще ползвам ще е със Win7. След това минавам и сз на отворена платформа. Black Mirror Series хораааа

Как се спират ъпдейтите в Вин10?

Спираш му интернета.

mkfs.ext4 /dev/sdaX И край - няма какво да те дразни и да симулира производителност :) ;)

Никак

значи изцяло минаваме на Linux...

Ами минавайте бе. Вече 20 години минавате на Линукс и все сте около 2 процента.

всяка година по 2 процента... Като тази и следващата имам чувството, че ще са доста повечко....

Аз минах преди 15 години, от него ти пиша.

При мобилните виндолса и до 2% не можа да стигне. Ако не играеш игрички или използваш специфичен софтуер не виждам причина да се ползва виндолса.

Аз минах на Linux преди повече от 10 г. Четейки тази статия се убедих, че е било правилното решение. AI да ме следи и да взима решения вместо мен... Ко? Не!

Що не минеш на DOS ?

Дано да им анякъде копче AI-On/Off. Друго не ми трябва.

Да де ама ако то ако си го включва само какво правим? Ще има терминатор 10! Стига глупости, на всички е ясно, че новината е реклама...