назад

Xiaomi готви алтернатива на смартфоните

10:55 | 14 септември 2021 16 15755

Коментари 16

Няма лошо, но тези умни очила няма да могат да бъдат ползвани от хора, които носят диоптрични очила по начало... Или в тези случаи ще трябва да се поръчват и правят по поръчка, което ще оскъпи продукта многократно.

след очилата следва направо изкуствена смарт глАва

и до там ще се стигне, но преди това ще минем през тунинга - чип в мозъка!

А като влезеш в някой хипермаркет преди Коледа, знаеш ли какъв е интензитета на полето?

Смарт Чекмедже

Тиквата не е смарт.... за чекмедже - 100%.

От толкова умни безсмислици в последните години взеха, че затъпяха ползващите ги. Мерси ама става прекалено вече. Аман от смарт простащини вече... Това го пише човек който се занимава с хардуер на компютърни системи, ардуино, линукс, марлин кодове. Щом аз съм се отвратил а това ми е в кръвта - компютрите, правете си сметка колко прекаляваме вече...

Каза 2 думички, на които навярно не знаеш значението и веднага доби квалификация на разбирач! Е и 30 човека ти подкрепила странното мнение. Никой не те кара да ползваш технологиите, седи си у вас на и си слушай радиото. К'во се пънеш да мислиш за прогрес.

kgoranov

Ще изместят смартфона, ама без него не могат да работят ....

толкова революционни и иновативни, че са само 7-8 години след Гоогле които 2013 пуснаха първия модел в САЩ, а 2014 по останалия свят. Втория модел Google Glass Enterprise Edition 2 беше пуснат 2019, а "Xiaomi все още са само концепция, но с ясна търговска перспектива." аман от платени съобщения

Очилата на гугъл не могат да взимат или провеждат обаждания. Нито да превеждат на 10 езика. Очилата на шаоми ще могат да заместят напълно телефона. И ще са два пъти по-евтини. Ма нищо де - купи си от гугъл.

верно ли? А стига бе? кой ти каза? само щото няма карта за телефон? това да ти е проблема. сам дето едно БЕШЕ и Е, а другото ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ.... М/у другото можеш да звъниш - през Вайбър и Уастапп и Телеграм. Има си WIFI, а дори първата версия не само превежда ами и разпознаваше лица и търсеше в нет-а... за това и ги забраниха по Европа . но пък полицията в Дубай ги прие с кеф в полицията. Това с превода е софтуер дете имаш го и на твоя телефон в момента дори.

Само дето това ще излъчва директно до главата ти, докато смартфона е на около 4см от нея, а интензитета на полето спада на квадрат спрямо разстоянието.

Имах в предид 40cm

като влезеш в някой хипермаркет преди Коледа, знаеш ли какъв е интензитета на полето?

Колко време прекарваш в хипермаркета? Очилата се носят всеки ден по цял ден.

Към новината