Днешната разходка ще ни отдалечи само 15 минути от центъра на София. Да, мястото е много удобно. Освен това ще имаме удоволствието да се насладим на една от най-приятните гледки към града, което прави нашият Hot Spot изключително очарователен. Полите на Витоша ни разкриват едно райско място - Boyana Adventure. Нека името не ви подвежда - този клуб далеч не е само за отбрани посетители. Напротив, тук е добре дошъл всеки, който иска да се усмихне, да прекара времето си приятно и да се почувства част от едно много щастливо семейство. 

Сигурна съм, че помните една изключителна част от Boyana Adventure, която ви показах неотдавна - Boyana Family Bar & Dinner. Вкусна храна, специално подбрани продукти, куп детски забавления като люлки, пързалки, замък, къщички в гората, вътрешен детски кът тип джунгла, специални и незабравими детски рождени дни и много, много красива природа. И както обещах тогава, днес ще ви покажа останалите чудеса, които могат да се случат тук.

Да започнем с тези от вас, които искат да се отпуснат след напрегнатите дни. Е, освен да угодите на апетита си, тук можете с най-голямо удоволствие да се възползвате от прекрасната wellness зона с фитнес, термална зона с парна баня, сауна и място за релакс. На ваше разположение са и два масажни кабинета, в които да се отпуснете с невериятни СПА терапии. Аз, разбира се, не се поколебах и с голямо задоволство се оставих в ръцете на опитните масажисти, които ме накараха да забравя всички дребни ангажименти и задачи. Осъзнах точно какво е имал предвид авторът на израза "лек като перце".

Освен това можете да получите и индивидуална консултация с кинезитерапевт, както и персонализирана фитнес програма. Точно така, мястото разполага с прекрасен фитнес, напълно оборудван с всички уреди, които биха ви били необходими, но освен това си има и един допълнителен коз - френски прозорци, които ще ви разкрият красотата на столицата, докто вие тренирате. Признавам, ако реша да посещавам фитнес редовно, дори за минута няма да се поколебая къде да отида.

Но това далеч не е всичко - именно тук е раят за любителите на футбола. Те могат да се могат да се развихрят на открит терен с размери 20м х 40 м, както и закрит терен с размери 60м х 40 м, който е и единственият климатизиран в България. Така че годишните сезони автоматично отпадат като фактор. Лятото ще ви е прохладно, зимата - приятно, а освен това сте в гората. Най-малките спортисти също могат да осъвършенстват уменията си в детска футболна академия "Витоша 13", където ги очакват куп вълнуващи преживявания.

И както споменах и предишния път, можете спокойно да дойдете с личния си автомобил, тъй като паркингът е с капацитет от над 60 паркоместа и разполага със станция за зареждане на електромобили. Личната ми разходка до това вълшебно място е категорично доказателство, че полезното и приятното не само могат да се съчетават, но понякога мястото, където се случва магията, е най-важният елемент. 

Можете да се свържете с екипа на Boyana Adventure на тел. 0882030369  или да ги посетите директно на адрес ул. "Асен Георгиев" 31